Cuber Opublikowano 13 Lutego 2008 Autor Opublikowano 13 Lutego 2008 a może dostał zawału? hehhe , Zastanawia mnie jedna rzecz gdzie są wszyscy ? wejda przywitaja sie i uciekają..... ;(
Gość Trzeniu Opublikowano 13 Lutego 2008 Opublikowano 13 Lutego 2008 to chyba jakiś bunt , pewnie coś knują :gwizdanie:
Gość Murzyn Opublikowano 13 Lutego 2008 Opublikowano 13 Lutego 2008 kazdy spedza wlaentynki ze swoja ukochana - chyli z OOOO w garazu (takie wytyczne dostalem z opola)
PABLO Opublikowano 13 Lutego 2008 Opublikowano 13 Lutego 2008 An arab at the airport: -Name? -Abdul al-Rhazib. -Sex? -Three to five times a week. -No, no...I mean male or female? -Male, female, sometimes camel. -Holy cow! -, cow, sheep, animals in general. -But isn't that hostile? -Horse style, doggy style, any style! -Oh dear! -No, no! Deer runs too fast.
jarko Opublikowano 13 Lutego 2008 Opublikowano 13 Lutego 2008 kazdy spedza wlaentynki ze swoja ukochana - chyli z OOOO w garazu (takie wytyczne dostalem z opola) no niestety nie każdy, a żona czeka... słodkich snów Pany
Gość trueogre Opublikowano 13 Lutego 2008 Opublikowano 13 Lutego 2008 a gdzie sie podziewa Ogr ? Ogrowaty jak Ci sie podobał prezencik na szubie bocznej ? bardzo fajny pokazałem wszystkim kumplom jaki z ciebie żartowniś tylko mianowałeś mnie oprawcą a ja nie mam pojęcia o oprawianiu obrazów :polew: P.S. Własnie wróciłem z pogotowia i mam złamany palec cholerka, co za niefart
PABLO Opublikowano 13 Lutego 2008 Opublikowano 13 Lutego 2008 kazdy spedza wlaentynki ze swoja ukochana - chyli z OOOO w garazu (takie wytyczne dostalem z opola) Najlepiej pół na pół albo razem w srodku :polew: [br]Dopisany: 14 Luty 2008, 00:36 _________________________________________________ a gdzie sie podziewa Ogr ? P.S. Własnie wróciłem z pogotowia i mam złamany palec cholerka, co za niefart Co sie stało??
Gość Murzyn Opublikowano 13 Lutego 2008 Opublikowano 13 Lutego 2008 P.S. Własnie wróciłem z pogotowia i mam złamany palec cholerka, co za niefart to zalezy który i czy masz BMW na stanie
Gość trueogre Opublikowano 13 Lutego 2008 Opublikowano 13 Lutego 2008 P.S. Własnie wróciłem z pogotowia i mam złamany palec cholerka, co za niefart to zalezy który i czy masz BMW na stanie heh wiedziałem że to będzie pierwsze o czym pomyślisz, trafił swój na swego :kox: A stało się to że gość mi naskoczył korkiem i po prostu mi go zmiażdżył od góry
Gość Trzeniu Opublikowano 13 Lutego 2008 Opublikowano 13 Lutego 2008 uuu no to lipcia Grzesiu no to jak Ty teraz będziesz dochodził? :decayed:
Cuber Opublikowano 13 Lutego 2008 Autor Opublikowano 13 Lutego 2008 P.S. Własnie wróciłem z pogotowia i mam złamany palec cholerka, co za niefart wczoraj juz pewnie nie mogłes to palca wsadzałeś :polew:[br]Dopisany: 14 Luty 2008, 00:41 _________________________________________________juz sie nie tłumacz ze to był korek moze pewnie jakieś sadomaho czy co
sokolnh Opublikowano 13 Lutego 2008 Opublikowano 13 Lutego 2008 nowy serial na polsacie :kox: http://film.wp.pl/id,83998,title,Kosci-w-Polsacie,wiadomosc.html?ticaid=155b1
Gość trueogre Opublikowano 13 Lutego 2008 Opublikowano 13 Lutego 2008 uuu no to lipcia Grzesiu no to jak Ty teraz będziesz dochodził? :decayed: z tym akurat nigdy nie miałem problemu :naughty:
PABLO Opublikowano 13 Lutego 2008 Opublikowano 13 Lutego 2008 nowy serial na polsacie :kox: http://film.wp.pl/id,83998,title,Kosci-w-Polsacie,wiadomosc.html?ticaid=155b1 Prze H*uj
Cuber Opublikowano 13 Lutego 2008 Autor Opublikowano 13 Lutego 2008 tak suzkam i szukam Pabla w rolach głównych w tym serialu i coś nie widze
sokolnh Opublikowano 13 Lutego 2008 Opublikowano 13 Lutego 2008 "kto to zrobił?" Kości rozwiązują zagadki kryminalne analizując znalezione szkielety
Rekomendowane odpowiedzi