Gość TrueOgre Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 co trenowałeś ? siłka czytaj forum Tor Kielce nie pisałeś kiedy jedziesz na tor :gwizdanie:
KERCZI Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 wiem co to kierownica chyba 47 zł to zalatw mi. [br]Dopisany: 24 Kwiecień 2009, 22:20_________________________________________________dzieje sie tu cos? Przemo slyszalem ze rozdaja zaproszenia do audi klub polska
siemian Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Kerczi dołożyłeś drugi cooler??[br]Dopisany: 24 Kwiecień 2009, 23:47_________________________________________________ Cuber wszystkiego najlepszego Staruszku :) Twoje zdrowie :drunk:
ykk Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Żabciu Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! themOn Wszystkiego najlepszego!
siemian Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 themOn Twoje zdrowie również oczywiście[br]Dopisany: 25 Kwiecień 2009, 00:06_________________________________________________kurcze ykk jak patrze na Twój Całkowity czas spędzony online: to dochodze do wniosku że chyba musieli Cie w domu nie kochać :decayed: A tak na serio to jestem pełen podziwu...
ykk Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Mnie nikt nie kocha.. Ale sa i lepsi i prawie lepsi..
siemian Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 ale powiedz mi jak można spędzić 239 dni przed forum...?
ykk Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Komputer wlaczony caly dzien to i forum wlaczone..
siemian Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 no ale musisz go przegladac bo licznik by nie liczył...
ykk Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Nie jestem informatykiem, nie znam sie.. Nie przegladam caly czas
Wąski Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Chłopaki zdrówka, kasy, młodych d*p , do tego zajebistą furę i talon na stację
KERCZI Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Najpierw Bóg stworzył mężczyznę w Rajskim swym Ogrodzie pomyślał, "Muszę stworzyć, coś, co w życiu tobie pomoże" Tak powstał projekt wielki, piękniejszy od bursztyna. Przed oczyma mężczyzny pojawiła się dziewczyna. Dwie piękne nogi, długie i aksamitne delikatne i gładkie, można rzec wybitne. Przepiękne bioderka o kształcie pożądanym, by mężczyzna wiedział, że jest przez Boga wybranym.. Dwie cudne piersi, pełne i soczyste, tworzące w myślach mężczyzny, marzenia nieczyste. Ukochane ręce, idealne do przytulania, i dwie kochające dłonie, do głaskania i całowania. Pęk długich i jasnych włosów, do ramion sięgających I para oczu, zawsze czułych i wielbiących. Stworzył to Bóg dla mężczyzny, by serce jego śpiewało. Dodał jeszcze usta ... i wszystko się zjebało ...
KERCZI Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 CUBER, THEMON WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Życzę sukcesów i przyjemności, życzę uśmiechu i pomyślności. Życzę zdróweczka i dobrej kasy, i wszystkiego czego tylko sobie zapragniecie. STO LAT!!!
nex Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Eskimos ciągnie na sankach lodówke, widzi go drugi i pyta: po co Ci ta lodówka? przeciez jest minus 20 stopni.... aaaaa niech sie dzieciaki troche ogrzeją
Gość TrueOgre Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 CUBER THEMON WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, DUŻO ZDROWIA, RSA W GARAŻU HAREM PIĘKNYCH KOBIET I SPEŁNIENIA CHOCIAŻ POŁOWY MARZEŃ
Tukan Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Cuber,Themon wszystkiego najlepszego
themOn Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Witajcie Pany Dziękuje bardzo wszystkim za życzonka Żaba Tobie też dziękuje - wiesz za co
alek Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Gryzbol- dzięki za odpowiedź. Pewnie można wyczyścić samemu, ale nie będę puszczał ściemy że wiem jak to zrobić i dlatego obijam się po "specjalistach". Jaworzno- trochę daleko, ale spróbuję. PZDR
Tytus Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Witam Panowie Również dołączam się do życzeń, Wszystkiego najlepszego chłopaki
Rekomendowane odpowiedzi