Wąski Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 mistrz pierwszego planu... :polew: :polew: proszę glosować na 2 http://www.a4-klub.pl/smf/audi_a4_b6/all_b6_kwiecien_najladniejsze_zdjecie_a4_na_forum_glosujemy-t67125.105.html
jarko Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 proszę glosować na 2 http://www.a4-klub.pl/smf/audi_a4_b6/all_b6_kwiecien_najladniejsze_zdjecie_a4_na_forum_glosujemy-t67125.105.html Krakus :gwizdanie: Są łądniejsze foty
Tukan Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Akurat robil zdjecie jak przechodzilem i sie potknolem NEX czemu nie bylo cie na spocie?? Wracajac do tematu RS4-A4 i stabilizatorów to i tak RS4 ma Rozstaw kół z przodu: 1549 mm,Rozstaw kół z tyłu: 1530 mm A4 Rozstaw kół przód/tył 1498/1479 wiec jednak RS est szerszy nie tylko o nadkola
PABLO Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 A więc przyszła pora na nowe tarcze i klocki bo się już kończą Byłem dziś z Ykkiem w Norauto i co się okazuje że mój sąsiad tam pracuje Będą mi zamawiać tarcze ATE 288mm z serii POWERDISC wentylowane po śmiesznej cenie + wybrane gratis klocki FERODO DS PERFORMANCE z montażem za free Do 5 Maja jest ta promocja. Jak to wyjdzie wszystko okaże się w środę
Tukan Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Uwazaj na Feroodo bo ja mam chyba wersje premier czy cos takiego i jest hu..wa
nex Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 NEX czemu nie bylo cie na spocie?? bo byłem w Bielsku u rodzinki sob-niedz, wrocilem dopiero koło 22 do Krzeszowic. Ty tez sobie umyslasz wtedy przyjezdzac jak ja nie moge, jak jezdze zawsze to Cie nie ma
Tukan Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 [br]Dopisany: Kwiecień 27, 2009, 07:25:14 _________________________________________________ NEX czemu nie bylo cie na spocie?? Ty tez sobie umyslasz wtedy przyjezdzac jak ja nie moge, jak jezdze zawsze to Cie nie ma
KERCZI Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 wszystkim. Pablo jaka promocja?? Kupuje tarcze a oni dorzucaja klocki i motaz za free??
310spartakus Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 A ja mam pytanko kiedy należy już wymienić tarcze - bo tak na oko chyba mam jeszcze względne
Cuber Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2009 A ja mam pytanko kiedy należy już wymienić tarcze - bo tak na oko chyba mam jeszcze względne na oko to wiesz chłop w szpitalu itd.... widac przeciez kiedy są z orane i cienkie :gwizdanie:
themOn Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Sokół ty stary fafulasie Wszystkiego Naj, Naj, Najlepszego
jarko Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Kamil, Wszystkiego dobrego Żeby zdrowie dopisywało i pieniędzy nie brakowało a reszta przyjdzie sama _________________________________________________ Nex :gwizdanie: Teraz już wiem gdzie na zakupy chodzić Od dziś będę stałym klientem w pewnym sklepie [br]Dopisany: 27 Kwiecień 2009, 22:17_________________________________________________Kerczi, spałem :gwizdanie:
KERCZI Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Kamil, Wszystkiego dobrego Żeby zdrowie dopisywało i pieniędzy nie brakowało a reszta przyjdzie sama _________________________________________________ Nex :gwizdanie: Teraz już wiem gdzie na zakupy chodzić Od dziś będę stałym klientem w pewnym sklepie [br]Dopisany: 27 Kwiecień 2009, 22:17_________________________________________________Kerczi, spałem :gwizdanie: to masz spanie Bierzesz czy niet??
Tytus Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 A ja mam pytanko kiedy należy już wymienić tarcze - bo tak na oko chyba mam jeszcze względne Fachowo to się sprawdza grubość tarczy i czy tarcza ma bicia Organoleptycznie pomacaj rant tarczy, czy duży jest skok w stosunku to powierzchni po której tarcza styka się z klockiem. Możesz też pochamowąć ostro kilka razy ze 140-160 to 30-40 i sprawdz czy nie masz drgań na kierownicy.
jarko Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 to masz spanie Bierzesz czy niet?? Ku.wa, za dużo myślenia i zastanawiania się Nie jestem tak na 100% przekonany... Tak 3 lata temu to bym ręką machnął i bym wziął... starzeje sie i nie potrzebnie ludziom dupe zawracam... Nie będę Cię blokował, jak masz kupca to sprzedawaj, a ja se dalej pogdybam
KERCZI Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 to masz spanie Bierzesz czy niet?? Ku.wa, za dużo myślenia i zastanawiania się Nie jestem tak na 100% przekonany... Tak 3 lata temu to bym ręką machnął i bym wziął... starzeje sie i nie potrzebnie ludziom dupe zawracam... Nie będę Cię blokował, jak masz kupca to sprzedawaj, a ja se dalej pogdybam Nie mam kupca tylko chodzilo mi o kontakt do tego goscia, no nic w takim razie zostaje na nich, jakby Ci odbilo to krzycz bedziemy sprawdzac czy sa tamte jeszcze STARY DZIADKU
310spartakus Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Dzięki za wyjaśnienie problemu.
Rekomendowane odpowiedzi