Wąski Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 własnie teraz zauważyłem ze letni zlot jest organizowany, a juz lista pełna ja sie wczoraj zapisalem i jestem jak narazie na liscie rezerwowej ale jestem dobrej mysli zapomniałem zdjęcia dla Ciebie O jakie zdjecie ci chodzi , tej dokladki tylnej do B6 ???? taaaaaaaaaaaaa[br]Dopisany: 28 Kwiecień 2009, 22:17_________________________________________________ Witam Kolegów Hej szyderco [br]Dopisany: 28 Kwiecień 2009, 22:17_________________________________________________ Witam Kolegów Ja również Pana
Gość TrueOgre Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 RObert udało Ci się odebrać ?
Wąski Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 RObert udało Ci się odebrać ? a jak myślisz kolego
Gość TrueOgre Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 RObert udało Ci się odebrać ? a jak myślisz kolego dzięki, może podjadę jutro rano po nie tak koło 8.30 żeby nie robić Ci kłopotu ?
Wąski Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 RObert udało Ci się odebrać ? a jak myślisz kolego dzięki, może podjadę jutro rano po nie tak koło 8.30 żeby nie robić Ci kłopotu ? żaden kłopot ale zapraszam na kawę
Gość TrueOgre Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 żaden kłopot ale zapraszam na kawę ok, to będę tak koło 8.30
marcin j Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 waski a masz to zdjecie jeszcze gdzies, zeby go tu wkleic ?
PABLO Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 własnie teraz zauważyłem ze letni zlot jest organizowany, a juz lista pełna ja sie wczoraj zapisalem i jestem jak narazie na liscie rezerwowej ale jestem dobrej mysli A ja już wcześniej się zapisałem ale co wyszło, właśnie się dowiedziałem że w ten sam weekend moja kuzynka ma ślub , wiedziałem że w Lipcu ale w ten sam week do nie fart jak ch*j i jestem w zajebistej sytuacji A tak po za tym to wszystkim
Wąski Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 waski a masz to zdjecie jeszcze gdzies, zeby go tu wkleic ? jutro - nie zrobiłem ups
marcin j Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Ktos jezdzi na motorze??? , Co polecacie , musi byc scig, chodzi o firme motoru. Nie jestem na czasie teraz Nad pojemnoscia musze sie zastanowic , bo 2 razy juz wydzwonilem. I niech nikt nie odradza kupna motoru.
Wąski Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Panowie jakie plany na długi Majowy Weekend
PABLO Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Panowie jakie plany na długi Majowy Weekend 2 Maja dzień bez vatu w MM2 także zapraszam :polew:
Wąski Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Ktos jezdzi na motorze??? , Co polecacie , musi byc scig, chodzi o firme motoru. Nie jestem na czasie teraz Nad pojemnoscia musze sie zastanowic , bo 2 razy juz wydzwonilem. I niech nikt nie odradza kupna motoru. Masz piękną młodą narzeczoną daj spokój ze ścigaczem
Gość Trzeniu Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Panowie jakie plany na długi Majowy Weekend impreza na Twojej działce? [br]Dopisany: 28 Kwiecień 2009, 22:42_________________________________________________ Panowie jakie plany na długi Majowy Weekend 2 Maja dzień bez vatu w MM2 także zapraszam :polew: j**any [br]Dopisany: 28 Kwiecień 2009, 22:43_________________________________________________ Ktos jezdzi na motorze??? , Co polecacie , musi byc scig, chodzi o firme motoru. Nie jestem na czasie teraz Nad pojemnoscia musze sie zastanowic , bo 2 razy juz wydzwonilem. I niech nikt nie odradza kupna motoru. Masz piękną młodą narzeczoną daj spokój ze ścigaczem nie zamulaj :gwizdanie:
Gość TrueOgre Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Ktos jezdzi na motorze??? , Co polecacie , musi byc scig, chodzi o firme motoru. Nie jestem na czasie teraz Nad pojemnoscia musze sie zastanowic , bo 2 razy juz wydzwonilem. I niech nikt nie odradza kupna motoru. irko kupił za***isty motorek, stosunkowo niedrogo i śmiga jak szalony, zagadaj do niego, tylko teraz nie ma go w kraju ale wraca 5 maja też kupię kiedyś sobie motorek,ale to jeszcze nie teraz [br]Dopisany: 28 Kwiecień 2009, 22:44_________________________________________________ Panowie jakie plany na długi Majowy Weekend 2 Maja dzień bez vatu w MM2 także zapraszam :polew: dajesz czadu Pablo
Gość Trzeniu Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 No mnie nie ma Nas też dobrej nocki
Wąski Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 No mnie nie ma Nas też dobrej nocki no tak po 19
PABLO Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 2 Maja dzień bez vatu w MM2 także zapraszam :polew: dajesz czadu Pablo A ja pierd(&*^ posiedzę wtedy na forum, gracjany będą sami łapać do koszyka
jarko Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 własnie teraz zauważyłem ze letni zlot jest organizowany, a juz lista pełna ja sie wczoraj zapisalem i jestem jak narazie na liscie rezerwowej ale jestem dobrej mysli A ja już wcześniej się zapisałem ale co wyszło, właśnie się dowiedziałem że w ten sam weekend moja kuzynka ma ślub , wiedziałem że w Lipcu ale w ten sam week do nie fart jak ch*j i jestem w zajebistej sytuacji sprzedaj miejsca na allegro
Rekomendowane odpowiedzi