KERCZI Opublikowano 2 Maja 2009 Opublikowano 2 Maja 2009 patrzecie kto sie pojawil Nims ja mam jeszcze dla Ciebie ksiazke do radia. P.S. ladnie sie prezentuje Twoja Niunia na Nuovolari
Cuber Opublikowano 2 Maja 2009 Autor Opublikowano 2 Maja 2009 Panowie , robimy jutro spota czy odpuszczamy ? Galeria napewno będzie zamknieta no ale mozna zmienić miejscówka
ykk Opublikowano 2 Maja 2009 Opublikowano 2 Maja 2009 Mnie nie bedzie, wiec mysle ze to w jakis sposob ulatwi decyzje..
KERCZI Opublikowano 2 Maja 2009 Opublikowano 2 Maja 2009 yyk chcesz podsufit czarny do siebie?? czy moze juz massz?
marcin j Opublikowano 2 Maja 2009 Opublikowano 2 Maja 2009 dżob :gwizdanie: No to nie jestes sam , ja do wieczora tez dżob
KERCZI Opublikowano 2 Maja 2009 Opublikowano 2 Maja 2009 Staram sie to bylo do NIMSa, Twojej jeszcze nie widzialem
nimskrk Opublikowano 2 Maja 2009 Opublikowano 2 Maja 2009 Kerczi dzięki za miłe słowa pazdzioch w końcu zaczoł jakoś wyglądać po pomalowaniu dokładek w kolor i tym felunku
nimskrk Opublikowano 2 Maja 2009 Opublikowano 2 Maja 2009 na spota bys przyjechal... najwczesniej moge zawitac za 2 tygodnie i po tym okresie mam nadzieje ze bede zagladal regularnie
KERCZI Opublikowano 2 Maja 2009 Opublikowano 2 Maja 2009 Przychodzi do fotografa zebra z pingwinem zrobić sobie zdjęcie. Fotograf : -Kolorowe, czy czarno-białe? Pingwin: - A jebnąć ci?!!!
Cuber Opublikowano 2 Maja 2009 Autor Opublikowano 2 Maja 2009 Panowie to jak ? Bo nie widze żadnych decyzji ? jakiś spocik jutro o 18-stej np. Plaza ??
tx-didi Opublikowano 2 Maja 2009 Opublikowano 2 Maja 2009 Panowie to jak ? Bo nie widze żadnych decyzji ? jakiś spocik jutro o 18-stej np. Plaza ?? ja jestem za
nex Opublikowano 3 Maja 2009 Opublikowano 3 Maja 2009 Dzieki Pozdrawiam, mnie dziś nie będzie. Weekend majowy, musze zaspokajac kobiete
Rekomendowane odpowiedzi