Gość PrZeMiAn Opublikowano 4 Maja 2009 Opublikowano 4 Maja 2009 sie okaze jutro co i jak No to mnie możesz wpisać. Od jutra jestem do dyspozycji na miejscu
Cuber Opublikowano 4 Maja 2009 Autor Opublikowano 4 Maja 2009 sie okaze jutro co i jak No to mnie możesz wpisać. Od jutra jestem do dyspozycji na miejscu :polew: a po co mam Cie wpisywac gdzies ?
siemian Opublikowano 4 Maja 2009 Opublikowano 4 Maja 2009 czyli co nie ma dziś wypadu kiełbaskowego??
Cuber Opublikowano 4 Maja 2009 Autor Opublikowano 4 Maja 2009 czyli co nie ma dziś wypadu kiełbaskowego?? juz za późno :gwizdanie:
KiniaJ Opublikowano 4 Maja 2009 Opublikowano 4 Maja 2009 czyli co nie ma dziś wypadu kiełbaskowego?? juz za późno :gwizdanie: racja o linie trza dbac :gwizdanie:
KERCZI Opublikowano 4 Maja 2009 Opublikowano 4 Maja 2009 nie wiem, jak a) dopadne kumpla bede mial kase c) bede mial troche czasu i pomyslu jak rozwiazac sprawe
KERCZI Opublikowano 4 Maja 2009 Opublikowano 4 Maja 2009 KINIA Kerczi wygląda w rzeczywistosci nie jest az tak niebieskie tylko bardziej biale, dokladnie takie jak masz w podsiwetleniu wewnatrz To rozumiem ze mam zabrac co trzeba na spota w niedziele???
jarko Opublikowano 4 Maja 2009 Opublikowano 4 Maja 2009 nie wiem, jak a) dopadne kumpla bede mial kase c) bede mial troche czasu i pomyslu jak rozwiazac sprawe to dorwij go jutro i najpierw ja pojadę bo mi się niechce felg przekładać :gwizdanie:
KiniaJ Opublikowano 4 Maja 2009 Opublikowano 4 Maja 2009 KINIA Kerczi wygląda w rzeczywistosci nie jest az tak niebieskie tylko bardziej biale, dokladnie takie jak masz w podsiwetleniu wewnatrz To rozumiem ze mam zabrac co trzeba na spota w niedziele??? yo Cuber Kerczi tak bierz co trzeba koniecznie na spota
KERCZI Opublikowano 4 Maja 2009 Opublikowano 4 Maja 2009 KINIA Kerczi wygląda w rzeczywistosci nie jest az tak niebieskie tylko bardziej biale, dokladnie takie jak masz w podsiwetleniu wewnatrz To rozumiem ze mam zabrac co trzeba na spota w niedziele??? yo Cuber Kerczi tak bierz co trzeba koniecznie na spota co tez Ci po glowie chodzi???
KiniaJ Opublikowano 4 Maja 2009 Opublikowano 4 Maja 2009 To rozumiem ze mam zabrac co trzeba na spota w niedziele??? Kerczi tak bierz co trzeba koniecznie na spota co tez Ci po glowie chodzi??? no oczywiscie ten grill i kielbaski dobra ja juz nic nie mowie
Cuber Opublikowano 4 Maja 2009 Autor Opublikowano 4 Maja 2009 Kinia jak tam rysa naprawiona juz ? Kerczi bierz bierz porezamy u mnie
KERCZI Opublikowano 4 Maja 2009 Opublikowano 4 Maja 2009 To rozumiem ze mam zabrac co trzeba na spota w niedziele??? Kerczi tak bierz co trzeba koniecznie na spota co tez Ci po glowie chodzi??? no oczywiscie ten grill i kielbaski dobra ja juz nic nie mowie ze niby u nas ten grill taki wieeekszy??? wiesz b6 od b7 przedewszystkim rozni sie grillem, w b7 jest duuuzy
KiniaJ Opublikowano 4 Maja 2009 Opublikowano 4 Maja 2009 Kinia jak tam rysa naprawiona juz ? narazie progresuje odszkodowanie:)tzn dostalm cosik ale na waciki a nie zrobienie drzwi takze poki co jezdze z nia i czekam na ostateczna decyzje:) no i na sesje nie moge sie z Wami ustawic :gwizdanie:[br]Dopisany: 04 Maj 2009, 23:39_________________________________________________ ze niby u nas ten grill taki wieeekszy??? wiesz b6 od b7 przedewszystkim rozni sie grillem, w b7 jest duuuzy moze byc na twoim grillu zarzucisz kielbaske i bedze :> dobre chyba powinnam isc spac bo jeszcze sie z majowki nie przestawilam
Tytus Opublikowano 4 Maja 2009 Opublikowano 4 Maja 2009 wiesz b6 od b7 przedewszystkim rozni sie grillem, w b7 jest duuuzy to raczej jedyne co macie "duuuze"
Rekomendowane odpowiedzi