boseron Opublikowano 8 Maja 2009 Opublikowano 8 Maja 2009 Hej.koniec tygodnia piękny dzień przed nami czesc Robert , podłokietnik za cholere nie pasuje ale nie moge juz wrócić do wersji pierwotnej
Wąski Opublikowano 8 Maja 2009 Opublikowano 8 Maja 2009 Hej.koniec tygodnia piękny dzień przed nami czesc Robert , podłokietnik za cholere nie pasuje ale nie moge juz wrócić do wersji pierwotnej dlaczego nie słuchacie co się do Was mówi
310spartakus Opublikowano 8 Maja 2009 Opublikowano 8 Maja 2009 - juwe juwe juwenalia kto nie ten kanalia
BrunoNH Opublikowano 8 Maja 2009 Opublikowano 8 Maja 2009 Dziendoberek Spac a nie jezdzic po nocach... :bicz3:
Gość TrueOgre Opublikowano 8 Maja 2009 Opublikowano 8 Maja 2009 [br]Dopisany: 08 Maj 2009, 10:50_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/all_b6_ukradli_moja_niunie_spod_bloku_skur-t79096.0.html;topicseen - kolejna...
siemian Opublikowano 8 Maja 2009 Opublikowano 8 Maja 2009 W Afryce idzie sobie murzyn z papugą na ramieniu i spotyka białego na swojej drodze: -Biały : Ale on fajny Potrafi mówić ? -Papuga : Nie wiem dopiero go kupiłem
PABLO Opublikowano 8 Maja 2009 Opublikowano 8 Maja 2009 W Afryce idzie sobie murzyn z papugą na ramieniu i spotyka białego na swojej drodze: -Biały : Ale on fajny Potrafi mówić ? -Papuga : Nie wiem dopiero go kupiłem wszystkim.
miron78 Opublikowano 8 Maja 2009 Opublikowano 8 Maja 2009 Krakusy Kto z Was mógłby mi szybko w Kraku fure sprawdzić/oblukać ( chodzi mi o przebieg i bezwypadkowość ) i jeszcze jedno " kupiony w polskim salonie" niech ktoś sprawdzi kiedy upadł ten salon. http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C8510398
lukaszr Opublikowano 8 Maja 2009 Opublikowano 8 Maja 2009 ( chodzi mi o przebieg i bezwypadkowość ) Tylko VAG-COM może nie obsługiwać sterownika tego auta :polew:
miron78 Opublikowano 8 Maja 2009 Opublikowano 8 Maja 2009 ( chodzi mi o przebieg i bezwypadkowość ) Tylko VAG-COM może nie obsługiwać sterownika tego auta :polew: Ty nie z KR to się nie wtrącaj [br]Dopisany: 08 Maj 2009, 13:51_________________________________________________zazdrośniku Warszawski - co może u Was niema kryzysu
Gość Trzeniu Opublikowano 8 Maja 2009 Opublikowano 8 Maja 2009 a czy Warszawa to ta wieś koło Radomia ?
miron78 Opublikowano 8 Maja 2009 Opublikowano 8 Maja 2009 Bryniu spadamy stąd - nie będziemy im tu postów nabijać - a fury i tak mi nie sprawdzą bo widać ich przerosła - mocni w gadce jak zawsze
Cuber Opublikowano 8 Maja 2009 Autor Opublikowano 8 Maja 2009 Bryniu spadamy stąd - nie będziemy im tu postów nabijać - a fury i tak mi nie sprawdzą bo widać ich przerosła - mocni w gadce jak zawsze :polew: zgadza sie coponiektórym to dobrze wychodzi
Gość TrueOgre Opublikowano 8 Maja 2009 Opublikowano 8 Maja 2009 jakby ktoś miał gdzieś lecieć w najbliższym czasie : Miron
Rekomendowane odpowiedzi