Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kerczi jak po kiełbaskach?

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Facet miał problem z przedwczesnym wytryskiem wiec poszedł do lekarza. Zapytał co ma zrobić, żeby problemu nie było. Lekarz mu poradził:

- Jak już będziesz dochodził, to spróbuj się jakoś wystraszyć.

Więc facet tego samego dnia poszedł do sklepu i kupił sobie pistolet startowy (starter), który robi dużo huku i potrafi nastraszyć jak cholera. Podniecony myślą wypróbowania nowego sposobu poleciał szybko do domu. W domu zastał żonę czekająca nago w łóżku. Zaczęli od pozycji 69 i facet momentalnie poczuł że zaraz dojdzie, wiec wystrzelił żeby się przestraszyć. Następnego dnia znów wybrał się do lekarza. Lekarz pyta:

- No i jak było?

Facet na to:

- Niezbyt fajnie. Kiedy wystrzeliłem, to żona zesrała mi się na twarz, odgryzła mi 5 cm penisa, a z szafy wyszedł sąsiad z rękami w górze..[br]Dopisany: 11 Maj 2009, 23:38_________________________________________________

Kerczi jak po kiełbaskach?

a dobrze, jeszcze problemow w WC nie ma :)

a Ty czemus nie byl??[br]Dopisany: 11 Maj 2009, 23:39_________________________________________________W pociagu w przedziale jedzie mezczyzna i starsza kobieta. Po paru minutach wspolnej podrozy starowinka zagaduje:

- Przepraszam. Czy Pan jest chinczykiem?

- Nie. nie jestem

Kobieta troche zbita z tropu, ale po paru minutach znowu Pyta:

- Pan jest chinczykiem?

- Nie nie jestem chinczykiem!

Mija znow troche czasu. Stsaruszka przez caly czas bacznie sie przyglada kolesiowi i wypala:

- Nie no. Pan jest chinczykiem.

Koles wkurwiony na maksa:

- Tak k**wa!!! jestem chinczykiem!

- a taki nie podobny [br]Dopisany: 11 Maj 2009, 23:40_________________________________________________Ostatnio pojawiła się możliwość płacenia komórką za przejazd

pociągiem do Wołomina. Jeden przejazd - jedna komórka.

[br]Dopisany: 11 Maj 2009, 23:41_________________________________________________Policja?! Chciałem zgłosić zaginięcie teściowej!

- Tak, oczywiście. Czy może pan podać rysopis zaginionej? To przyspieszyłoby

poszukiwania...

- Jakoś nie mam pamięci do twarzy... [br]Dopisany: 11 Maj 2009, 23:42_________________________________________________Prezes do nowo zatrudnionej sekretarki:

- To jest biurko, przy którym będzie pani pracować.

Sekretarka:

- Dobrze.

- A to jest telefon, który będzie pani odbierać gdy zadzwonią do nas

klienci.

- Dobrze.

- A tu mamy fax, czasami będzie pani wysyłać pisma do naszych kontrahentów.

- Dobrze.

- A w rogu stoi express do kawy, w którym będzie pani robić kawę dla mnie i

naszych klientów.

- Dobrze.

Zirytowany prezes do sekretarki.

- A czy zna pani inne słowa niż "dobrze"?!!

- Sex, oral.

Prezes.

- Dobrze.

Opublikowano

za późno włączyłem kompa jak juz było po kiełbaskach :wallbash:

Opublikowano

Nauczycielka pyta się klasy:

Dzieci kto w waszej rodzinie jest najstarszy?

- U mnie dziadek.

- W mojej rodzinie babcia.

- Pra-pra-pra-pra babcia - mówi uczeń.

- To niemożliwe.

- Dla-dla-dla-czego?

Opublikowano

Witam

Koledzy napisałem posta w rozdziale o car audio ale jakoś nie ma powodzenia

Mam ori radyjko chours na kasetke i nie graja mi tylne głośniki wczesniej przerywały a teraz wcale nie grają, mam Avanta i z tyłu w bagażniku za tapicerka mam jeszce jeden głośnik i on też nie gra, miał ktoś podobny przypadek?

Wyczytałem że głośniki tylne sa zasilane z wzmacniacza który jest w bagażniku czy ktoś bawił sie juz z tym?

ja miałem podobnie i na 29 listopada naprawili wzmacniacz i działa teraz. koszt 250zł niestety :disgust:

na przeciwko akademi rolniczej.

Boseron to troszke przepłąciłeś bo one na allegro taniej chodzą.

Ja ostantnio kupiłem wzmaczniacz BOSE z wooferem za 200zł...

Opublikowano

kocha się dwóch pedałów na "łyżeczkę"

ten z przodu macha głową

ten z tyłu mówi:

-kochanie, nie machaj tak tą głową bo mi zęby powybijasz i psujesz całą zabawę

ten z przodu odpowiada:

-to wyjmij mi z tyłka koszulę, albo rozepnij kołnierzyk! [br]Dopisany: 11 Maj 2009, 23:53_________________________________________________Kochanie, co sądzisz o seksie analnym?

- Jak dla mnie ok.

- Już się bałem, że będziesz miała coś przeciwko...

- A co ja się będę wtrącać, jak spędzasz czas z kolegami? [br]Dopisany: 11 Maj 2009, 23:54_________________________________________________Jasio, pisząc wypracowanie, pyta ojca:

- Tato, jak się powinno pisać: Królowa Lodu, czy Królowa Loda?

- To zależy, synu, czy chcesz żeby była postacią negatywną, czy pozytywną ...[br]Dopisany: 11 Maj 2009, 23:55_________________________________________________Po meczu spragniony kibic Wisły wchodzi do knajpy niedaleko warszawskiego stadionu. Zamawia przy barze piwo, wypija je i... zdaje sobie sprawę, że knajpa pełna jest żądnych krwi kibiców Legii. Na odwrót jest już za późno, kibole otaczają krakusa, który w myślach zaczyna odmawiać zdrowaśki. Tym bardziej jest zdziwiony, gdy jeden z warszawiaków wciska mu w dłoń kostkę do gry i tłumaczy:

-Rzucaj, koleś, twój los w twoich rękach... Wyrzucisz 1,2,3,4 albo 5, to masz wp***dol.

-A jak wypadnie szóstka? - pyta krakus z nadzieją.

-To możesz rzucać jeszcze raz... [br]Dopisany: 11 Maj 2009, 23:56_________________________________________________Jasio prosi mamę:

- Mamusiu, kup mi rower.

- Nie synku. Rower jest bardzo drogi. Nie kupię ci. A poza tym byłeś niegrzeczny i nie zasłużyłeś.

- Mamusiu to pobaw się chociaż ze mną!

- No, pobawić to się mogę, a w co chciałbyś się pobawić, Jasiu? -

pyta mama.

- Pobawmy się w mamusię i tatusia - idź do sypialni i czekaj na mnie mamo.

Zaintrygowana mama przebrała się w piżamę i leży w łóżeczku. Wchodzi Jasio z rękami założonymi z tyłu chodzi z kąta w kąt i w pewnym momencie mówi:

- Wstawaj stara idziemy Małemu rower kupić. [br]Dopisany: 11 Maj 2009, 23:59_________________________________________________Polak, Rusek i Niemiec mówią co kupią żonom na gwiazdkę. Niemiec mówi: -Ja żonie kupię BMW i Mercedesa, Jak jej się BMW nie spodoba to będzie miała Mercedesa.-Ja mojej kupię futro z norek i z szynszyli.Jak jej się z norek nie spodoba to będzie miała z szynszyli -powiedział Rusek. A Polak: -Ja mojej kupię beret i wibrator. Jak jej się beret nie spodoba to niech się pier**li. [br]Dopisany: 12 Maj 2009, 00:01_________________________________________________ :hi: wszystkim

Opublikowano

heh dobre.

Ja odpadam Panowie... mam 39 stopni gorączki i już ledwo na oczy widze... ;(

Opublikowano

Witam

Mam ori radyjko chours na kasetke i nie graja mi tylne głośniki wczesniej przerywały a teraz wcale nie grają, mam Avanta i z tyłu w bagażniku za tapicerka mam jeszce jeden głośnik i on też nie gra, miał ktoś podobny przypadek?

Wyczytałem że głośniki tylne sa zasilane z wzmacniacza który jest w bagażniku czy ktoś bawił sie juz z tym?

Grzybol, Ja tak miałem w B5 , podowdem tego u mnie przynajmniej była wtyczka w wzmacniaczu która tak jakby zawilgla, pomógł w spray isosol czy cos takiego dos tyków, popsikałem i wszytskow róciło do normy :cool1:

Dzięki za kiełbaski :decayed:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

dobranoc :hi:

Opublikowano

Na przesłuchaniu policjant mówi:

- No to niech pan opowie jak to bylo

- No kazali mi się oprzeć o maskę samochodu i wypiąć

- Napastowali pana?

- Nie... na sucho mnie jebali..[br]Dopisany: 12 Maj 2009, 01:55_________________________________________________Czterech Murzynów niesie na lektyce szejka... Biegną przez dżungle... Nagle pada strzał, jeden Murzyn pada... Szejk schodzi z lektyki, patrzy na Murzyna i mówi:

-k**wa, to już czwarta opona w tym miesiącu...[br]Dopisany: 12 Maj 2009, 01:56_________________________________________________Lecą ludzie samolotem. Nagle z głośnika głos pilota.

- Proszę państwa, proszę się nie denerwować, mamy małą awarię. Proszę przejść na lewą stronę samolotu i spojrzeć przez okienka. Ludzie przechodzą na lewą stronę, samolot się przechyla, a pilot:

- Jak państwo słusznie zauważyli, lewy silnik płonie.

Mała panika na pokładzie ale od czego drugi silnik... Za chwilę jednak znów głos...

- Proszę państwa, a teraz spokojnie, powoli proszę przejść na drugą stronę samolotu i spojrzeć przez okienka...

Ludzie już bardziej podenerwowani przebiegają na drugą stronę.

- Jak widać proszę państwa, drugi silnik również płonie...

Panika zaczyna wybuchać na pokładzie...

- A teraz proszę spojrzeć w dół.

Wszyscy przylepili się do okienek.

- Jak widać, pod nami rozpościera się duże, piękne jezioro, a pośrodku widać mały żółty pontonik. - Z małego żółtego pontonika, mówiła dla państwa załoga samolotu...

Opublikowano

Witam

Przyjedz do mnie do pracy to zrobimy z tym :wink4:[br]Dopisany: 12 Maj 2009, 03:09_________________________________________________Gasimy :hi:

Opublikowano

to jak cos to ja mam wzmacniacz do sprzedania...

jaki :?:

Opublikowano

Opublikowano

Witajcie Pany :hi:

Opublikowano

:hi: Panowie

wzmacniacz + tuba ORI

Opublikowano

wzmacniacz + tuba ORI

do B7 :?: do B5 nie podejdzie :gwizdanie:

Opublikowano

Jarko zrób osobny wątek śmiechu warte :naughty: [br]Dopisany: 12 Maj 2009, 08:32_________________________________________________Ma ktoś jakieś znajomości w biurze podróży :gwizdanie:

Opublikowano

Jarko zrób osobny wątek śmiechu warte :naughty: :

ja nie mogę... Od tego mamy modów :wink4: