KERCZI Opublikowano 13 Maja 2009 Opublikowano 13 Maja 2009 Żona powiedziała żebyśmy pouprawiali miłość jak na filmach. Więc bzyknąłem ją w dupkę i spuściłem się jej na twarz. Była zła. Chyba oglądamy różne filmy...
siemian Opublikowano 13 Maja 2009 Opublikowano 13 Maja 2009 siemian jak zdrówko ? A dzięki już troszke lepiej, ale Pingwinia grypa dalej troszke trzyma...
Wąski Opublikowano 13 Maja 2009 Opublikowano 13 Maja 2009 Żona powiedziała żebyśmy pouprawiali miłość jak na filmach. Więc bzyknąłem ją w dupkę i spuściłem się jej na twarz. Była zła. Chyba oglądamy różne filmy... :bicz3:
KERCZI Opublikowano 13 Maja 2009 Opublikowano 13 Maja 2009 Żona powiedziała żebyśmy pouprawiali miłość jak na filmach. Więc bzyknąłem ją w dupkę i spuściłem się jej na twarz. Była zła. Chyba oglądamy różne filmy... :bicz3: co za chlosta?!
Wąski Opublikowano 13 Maja 2009 Opublikowano 13 Maja 2009 Żona powiedziała żebyśmy pouprawiali miłość jak na filmach. Więc bzyknąłem ją w dupkę i spuściłem się jej na twarz. Była zła. Chyba oglądamy różne filmy... :bicz3: co za chlosta?! [br]Dopisany: 13 Maj 2009, 09:56_________________________________________________http://www.sport.pl/pilka/1,80056,6601190,Krakowska_Sensacja__Euro_w_4_polskich_miastach.html
Gość TrueOgre Opublikowano 13 Maja 2009 Opublikowano 13 Maja 2009 jesli to prawda to kicha po całości
Cuber Opublikowano 13 Maja 2009 Autor Opublikowano 13 Maja 2009 Dzien Dobry Wszystkim No to czekamy na info odnosnie Euro2012
Cuber Opublikowano 13 Maja 2009 Autor Opublikowano 13 Maja 2009 Grześ cześć Grześ No to odpadł Kraków :wallbash: :wallbash: :wallbash:
310spartakus Opublikowano 13 Maja 2009 Opublikowano 13 Maja 2009 kur..... to nie będzie autostrady na Ukrainę i dalej będę do domu jeździł (180km) po dziurach
Cuber Opublikowano 13 Maja 2009 Autor Opublikowano 13 Maja 2009 ku... czegoś tu jednak nie rozumiem, aaaaaaaa no tak jak zwykle polityka i Nasz Majchrowski którego nie darzą sympatią... a wydaje mi sie że Kraków chyba najlepiej jest przygotowany do Euro 2012..... ehhhhhhhhhhhh
Perfidny Opublikowano 13 Maja 2009 Opublikowano 13 Maja 2009 witam , mam marne przeczucie odnośnie przyszłości Krakowskich stadionów , o stadionie Hutnika nie będe pisał bo skoro do tej pory Wisła się nie dogadała to będzie grać na Śląsku , Cracovia będzie miała naprawdę dużo szczęścia jeśli odświeżą jej stadion (absolutnie nie mam na myśli budowy nowego obiektu) , Wiślacy będą się cieszyć jeśli dokończone zostaną trybuny i powstanie parking od ul Reymonta , bo w przebudowę drogową okolicy stadionu przestałem wierzyć , podsumowująć krakowscy politycy dali d*py przy staraniach o euro w naszym mieście bo byli pewni swego i nie było lobbingu w tak ważnej sprawie , panu Majchrowskiemu już dziękujemy
Gość Trzeniu Opublikowano 13 Maja 2009 Opublikowano 13 Maja 2009 No cóż , może to kwestia że za mały stadion niby w Szwajcarii też grali na 30sto tysięcznych obiektach ale na skalę mistrzostw europy 30sto tysięczny stadion to wypierdek :gwizdanie: no cóż , takie życie
boseron Opublikowano 13 Maja 2009 Opublikowano 13 Maja 2009 Panowie wiecie ile Kraków na tym straci? baza hotelowa, gastronomiczna, turystyczno-rozrywkowa,płatne parkingi, pamiątki z Krakowa, miliony euro poszło sie je..ć wszyscy zacierali ręce ile to nie zarobią na Euro2012 a tu lipa jak widze tą Gronkiewicz Waltz i jej lisi usmiech to mi sie nóz w kieszeni otwiera Majchrowski poległ na całej lini i ta dezyzja napewno nie obejdzie sie bez echa...... osobiście wierzyłem ze Kraków zamiast Poznania choc nic do tego miasta nie mam ale mysle ze Kraków ma troche więcej do zaoferowania ale cóż poszło.....
Cuber Opublikowano 13 Maja 2009 Autor Opublikowano 13 Maja 2009 Jest jeszcze minimalna szansa ze Ukraina nie dostanie 4 miast tylko np. 3 lub 2 i wtedy Kraków wskoczy ale to dopiero chyba w Listopadzie sie okaze ;(
boseron Opublikowano 13 Maja 2009 Opublikowano 13 Maja 2009 Jest jeszcze minimalna szansa ze Ukraina nie dostanie 4 miast tylko np. 3 lub 2 i wtedy Kraków wskoczy ale to dopiero chyba w Listopadzie sie okaze ;( nawet gdyby Ukraina dostała tylko 2 miasta to rozgrywki odbędą sie w sumie na 6 stadionach (4 Pol + 2 Ukr) , nie ma takiej mozliwosci zeby zwiększyli z 4 do 6 po Naszej stronie, to było wyraźnie powiedziane na konferencji prasowej. Wtedy tylko terminarz rozgrywanych meczy na jednym stadionie by sie zwiększył i to wszystko.
Cuber Opublikowano 13 Maja 2009 Autor Opublikowano 13 Maja 2009 a to tego nie wiedziałem, jedynie wywnioskowałem to z wypowiedzi Majchrowskiego wczoraj ..... no cóż jak zwykle Nas wyjeba.....
boseron Opublikowano 13 Maja 2009 Opublikowano 13 Maja 2009 Kraków w niczym nie ustępuje Warszawie a jednak stoimy w cieniu..... i niech ktos mi powie jak tu lubic tych Krawaciarzy
Cuber Opublikowano 13 Maja 2009 Autor Opublikowano 13 Maja 2009 Kraków w niczym nie ustępuje Warszawie a jednak stoimy w cieniu..... i niech ktos mi powie jak tu lubic tych Krawaciarzy hmmm mysle ze to nie chodzi o Warszawe akurat w tym wypadku :gwizdanie: No bynajmniej Ja sie nie czuje abym stal w ich cieniu a wręcz przeciwnie , twierdze ze to Oni stoją w Naszym Cieniu
Rekomendowane odpowiedzi