Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszowice :)

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no w kiszkę walone, pożyczę zestaw z niskopodłogową szeroką naczepą i będę jeździł po Proszowicach 5 km/h w godzinach szczytu

Opublikowano

Tam nie ma godzin szczytu.. :polew:

Opublikowano

I JA TEŻ WIELKI PODZIĘKI PANOWIE ZA PIERWSZEGO SPOTA IDO ZOO

SZEROKOŚCI I GUMOWYCH SŁUPÓW 4ALL :hi:

Opublikowano

Dzięki za spota, no jak się podku... po drodze. Od Tarnowa do RZ są prawie cały czas remonty i jest tylko kilka miejsc z dwoma pasami gdzie łatwo wyprzedzić i jakaś cholerna snuja niedorobioną alfą 156 2.0 na jednym z takich pyrkał 150 pod górkę lewym pasem mimo że cały czas mu migałem i trąbiłem. Rejstracja KPR - co to za miejscowość? w d*pę tam mieszkają jacyś niedorobieni typu sam nie mogę a innym nie dam?, wydymałem go w końcu prawym pasem bo te paździerze pod górkę to w ogóle nie jadą , ale to już nie pierwszy raz z tymi rejstracjami trafiam jakiegoś buraczka ćwikłowego. :thumbdown:

Proszowice...Kapusta Pieniadze Rybitwy :)[br]Dopisany: 24 Maj 2009, 23:58_________________________________________________

WITAM :hi: MAM PYTANIE CZY KTOŚ Z KOLEGÓW ,,WŁADCY PIERŚCIENI,, MA LAPKA I ZŁĄCZE DIAGNOSTYCZNE NA SPOCIE ..???

CHCIAŁEM SIĘ PRZEDSTAWIĆ I ZAPREZENTOWAĆ MÓJ NOWY NABYTEK POJAWIĘ SIĘ NA PEWNO NA PARKINGU. POZDRO :naughty:

zapraszamy :good:

Panowie , sorry za nie obecnosc wczoraj ale podobno w pewnym wieku priorytety sie zmieniają :gwizdanie:

:siema: all

jak ja to slysze...Jeb**a 3 na poczatku :polew: :polew:

Opublikowano

panowie dzięki za miłego spocika...

Opublikowano
Tuning_Show_Krakowie_3336572.jpg
Opublikowano

---> :evil:

:polew:

Opublikowano

> Kerczi , nie czepiaj się 3 z przodu :wink4: , ja też jestem już poważny człowiek, rzekłbym że wręcz trochę konserwatywny tzn np. owszem rypię w kakao - ale tylko panny, a z wami młodymi to nigdy nie wiadomo...

Opublikowano

> Kerczi , nie czepiaj się 3 z przodu :wink4: , ja też jestem już poważny człowiek, rzekłbym że wręcz trochę konserwatywny tzn np. owszem rypię w kakao - ale tylko panny, a z wami młodymi to nigdy nie wiadomo...

Rtocki z nami zawsze wszystko jest jasne...jak nigdzie :)

Opublikowano

-jaka jest róznica pomiędzy murzynem a piłką do kosza?

-piłki do kosza nie wolno kopać

-co oddziela ludzi od zwierząt?

-morze śródziemne.[br]Dopisany: 25 Maj 2009, 00:28_________________________________________________http://www.youtube.com/watch?v=n0MgtGNF_ws nowy sport...[br]Dopisany: 25 Maj 2009, 00:31_________________________________________________kobiety....

:polew:[br]Dopisany: 25 Maj 2009, 00:34_________________________________________________Cuber teraz z 3 z przodu też beziesz takim pantoflem... :polew: :polew: :polew:

priorytety się zmieniają :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Po pierwsze, Cuber do twarzy ci w sedanie , szczególnie w moim

Po drugie , tak sobie myślałem, o twojej opini i wydedukowałem , że jednak seryjny avf ma inny przebieg momentu i mocy, u mnie założenie było , żeby nie było jebni..ęcia, nie obciążało zbytnio turbo i sprzęgła, stąd pewnie takie Twoje odczucia , powiem ci że jak wsiadłem do autka kolegi pav7 to też bym powiedział , że auto mu lepiej jedzie , ale droga weryfikuje . Ba nawet znajomy miał identycznego avanata w b6 1.9 q z programem gdzie było odejście odczuwalne i myśłałem ,że nie mam z nim szans , a jednak spoko.

Po trzecie: siemian, nie obraź się, ale auto czasem jest mądrzejsze jak kierowca, nie jest to atak na Ciebie z mojej strony,szerokości dla Ciebie i pokory na drodze . Sory , ale po Twoim odjeżdzie z GK musiałem Ci to napisać.

Po czwarte miło było poznać nowych

Po piąte , jak bedzie jakiś mecz w trakcie spota , to spokojnie można u mnie oglądnąć w aucie , za miejsca w loży.... 2 rząd płatne przelewem , najlepiej Żywcowym :>[br]Dopisany: 25 Maj 2009, 02:19_________________________________________________Po szóste , "coming home"u mnie działa , nie da nic przysłanianie w dzień , jednak musi być ciemno :polew:

Opublikowano

co siemian znowu zrobił, ten to jest niemożliwy :polew:

Opublikowano

Wstawaaaaaaaaaaaaaaaaac, nie opierdal*c sie... :)

Opublikowano

Dzień dobry :) ale piękny dzień :) ale poj.... czas :gwizdanie:

Opublikowano
:siema: i znow poniedzialek :wallbash:
Opublikowano

Siema

Opublikowano

:hi: Panowie

Pogoda tak piękna, że dzisiaj chciałbym iść do pracy jako podawacz ręczników nad basenem :D

Opublikowano

Panowie sprzedam turbinke 140KM 2.0 TDI 900pln

Opublikowano

:hi: Panowie

Pogoda tak piękna, że dzisiaj chciałbym iść do pracy jako podawacz ręczników nad basenem :D

:polew: a ja mogę je prać :naughty:
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.