Mad_MAX Opublikowano 15 Lutego 2008 Opublikowano 15 Lutego 2008 hehehe to znaczy ze malo wypiles hehehe jak do lusterka trafiasz :naughty: :drunk:
Cuber Opublikowano 16 Lutego 2008 Autor Opublikowano 16 Lutego 2008 Max i jak bedziesz jutro czy nie? bo chrzest speialnie dla ciebie wymysliłem :gwizdanie: no chyba ze bidoku juz spisz to przepraszam....... :polew:
Gość Murzyn Opublikowano 16 Lutego 2008 Opublikowano 16 Lutego 2008 nie skomentuje powodu, bo mi sie slabo robi jak o tym mysle i mam omdlenia
Cuber Opublikowano 16 Lutego 2008 Autor Opublikowano 16 Lutego 2008 nie skomentuje powodu, bo mi sie slabo robi jak o tym mysle i mam omdlenia no ale max nam przeciez proponował pampersy..........................................helllllow
Gość Trzeniu Opublikowano 16 Lutego 2008 Opublikowano 16 Lutego 2008 nie skomentuje powodu, bo mi sie slabo robi jak o tym mysle i mam omdlenia no właśnie , czemu nie jedzie?
Gość Murzyn Opublikowano 16 Lutego 2008 Opublikowano 16 Lutego 2008 na nie chce tego mówic.... ile kosztuje przecietne A4/A6 ok 98-00??
Gość Trzeniu Opublikowano 16 Lutego 2008 Opublikowano 16 Lutego 2008 na nie chce tego mówic.... ile kosztuje przecietne A4/A6 ok 98-00?? w dobrym stanie z 25 koła
Gość Murzyn Opublikowano 16 Lutego 2008 Opublikowano 16 Lutego 2008 no to max nie jedzie, bo przyjmie na klate 0,08% za kilka godzin
PABLO Opublikowano 16 Lutego 2008 Opublikowano 16 Lutego 2008 wszystkim. Panowie ostatnie 12 stron to chyba z godzine czytałem bo nie mogłem przestać lać z tego, takie jaja odprawialiscie ze aż sam prezes zawitał. Chłopaki udanego zlotu
Cuber Opublikowano 16 Lutego 2008 Autor Opublikowano 16 Lutego 2008 Bry chłopaki jak tam przygotowania do spotu w KCH ?
Gość rob Opublikowano 16 Lutego 2008 Opublikowano 16 Lutego 2008 Bry chłopaki jak tam przygotowania do spotu w KCH ? prężni i gotowi
Mad_MAX Opublikowano 16 Lutego 2008 Opublikowano 16 Lutego 2008 Panowie , powiedzialem murzynowi o co mi chodzi i zdania nie zmienie!! Nie bede placil 33zl za to ze chce przyjechac i sobie chwile pogadac , zreszta Pablo tez. Chcialem sie pokazac , i poznac z ludzmi z klubu , to ze wy jedziecie na "impreze integracyjna" OK , ja nie mam nic do tego. Trudno nie musze jechac , a to ze dla was to c**j nie pieniadze to srednio mnie to obchodzi , i nie rozliczajcie tego w kryteriach ile moje auto stoi , bo jeszcze mam mieszkanie i biznes , wiec wyszlo by ze musze zaplacic 0,00000000000000000002%. Powiedzialem ze moge jakas krowke przywiezc cobyscie moje zdrowie wypili i tyle
Cuber Opublikowano 16 Lutego 2008 Autor Opublikowano 16 Lutego 2008 Ja pierdziuuuu ale fochowanie ...... Max wyluzuj troszke, spot to spot przyjedź jak chcesz i nie ma zadnego problemu ....
Mad_MAX Opublikowano 16 Lutego 2008 Opublikowano 16 Lutego 2008 Cuber nie foc**je , a przyjechadz CHCE !!!
Gość rob Opublikowano 16 Lutego 2008 Opublikowano 16 Lutego 2008 Cuber nie foc**je , a przyjechadz CHCE !!! to wpadnijcie z Pablem, jak przyjedziecie na chwilę nikt od was kasy nie będzie brał, w Opolu były zgrzyty, bo ludzie nie chcieli się dołożyć a siedzieli prawie do rana
Szuder Opublikowano 16 Lutego 2008 Opublikowano 16 Lutego 2008 Bry chłopaki jak tam przygotowania do spotu w KCH ? My tez jesteśmy już gotowi do wyjazdu ze Slawqiem... :th: Wyjeżdzamy o 13 z Rzeszowa...
Mad_MAX Opublikowano 16 Lutego 2008 Opublikowano 16 Lutego 2008 Cuber nie foc**je , a przyjechadz CHCE !!! to wpadnijcie z Pablem, jak przyjedziecie na chwilę nikt od was kasy nie będzie brał, w Opolu były zgrzyty, bo ludzie nie chcieli się dołożyć a siedzieli prawie do rana Jak powiedzialem bede max godzine i nie jade po to zeby ucztowac tylko poznac fajnych ludzi z klubu i pogadac Zreszta powiedzialem ze krowke przywioze , wiec cos tam od siebie dorzucam Jesli to jest problem i ludzie sie beda rzucac ze oni placa a ja nie , to bede stal na polu hehehehe
Gość trueogre Opublikowano 16 Lutego 2008 Opublikowano 16 Lutego 2008 wstaje rano ( no nie rano w końcu sobota ), a tu na polku biało I jak Cuberku, założyłeś letnie kapcie ? BTW - widać mój podpis bo ja nie widze, znowu coś się dzieje ?
Rekomendowane odpowiedzi