pav7 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Świecimy. Dzień dobry w tak piękny i pogodny poranek. Temperatura aż 14°C [/glow]
KERCZI Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Spotykają się dwaj właściciele firm: - Słuchaj, ty swoim pracownikom wypłacasz jeszcze pensję? - Nie. - I ja też nie. - A oni i tak przychodzą do pracy? - No przychodzą. - U mnie też. - Słuchaj, a może by tak pobierać opłaty za wejście?
siemian Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 :polew: Student przychodzi na egzamin z logiki i na bezczelnego pyta profesora: -Pan sie lapie w tej logice panie Profesorze? -Oczywiscie, co za pytanie! -To ja mam taka propozycje panie Profesorze: zadam panu pytanie i jesli pan nie odpowie stawia mi pan 5, a jesli pan odpowie wywala mnie pan na zbity pysk. -OK, niech pan pyta... -Co obecnie jest legalne, ale nielogiczne, logiczne ale nielegalne, a co nie jest ani logiczne ani legalne? Profesor nie znal odpowiedzi wiec postawil studentowi 5; wola swojego najlepszego studenta i pyta go o odpowiedz... Ten mu natychmiast odpowiada: -Ma pan 65 lat i jest pan zonaty z 25 letnia kobieta, co jest legalne ale nielogiczne. -Pana zona ma 20 letniego kochanka, co jest logiczne ale nielegalne. -Pan stawia kochankowi swojej zony 5, chociaz powinien go pan wywalic na zbity pysk i to nie jest ani logiczne ani legalne...[br]Dopisany: 03 Czerwiec 2009, 09:34_________________________________________________Idzie dwóch policjantów ulicą. -Te widzisz to co ja... -Nooo skórka od banana... znowu sie wyje...my.
KERCZI Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 OGŁOSZENIE W GAZECIE Sprzedam encyklopedie Britannica, 40 tomów. Stan bardzo dobry. Nie będzie Mi już potrzebna. Ożeniłem się tydzień temu. Żona, ku...., wszystko wie najlepiej.
jarko Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Nie byłem na kiełbaskach bo nikt nie raczył ruszyć dupska i wysłac esa :wallbash: Na forum było napisane, po co Ci jeszcze sms
siemian Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 bo w życiu zmieniają sie priorytety... :polew:
Cuber Opublikowano 3 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2009 Nie byłem na kiełbaskach bo nikt nie raczył ruszyć dupska i wysłac esa :wallbash: Na forum było napisane, po co Ci jeszcze sms bo nie wiadomo bylo do końca czy sie ustawiamy czy nie :gwizdanie:
jarko Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Nie byłem na kiełbaskach bo nikt nie raczył ruszyć dupska i wysłac esa :wallbash: Na forum było napisane, po co Ci jeszcze sms bo nie wiadomo bylo do końca czy sie ustawiamy czy nie :gwizdanie: hehe, było wiadomo... kilka razy o tym przypominałem i nikt do nikogo esów nie wysyłał - bynajmniej ja Odrobisz następnom razom
jarko Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 się okaże :gwizdanie: wiem, wiem... priorytety
biedruch Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 hej Panowie Moda zrobić w CH*^ja no kto to widział... :gwizdanie:
sokolnh Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 W naszym życiu najbardziej nie w porządku jest to, jak się ono kończy. Krotko mówiąc - życie jest ciężkie. Zabiera mnóstwo czasu, a co dostajemy na koniec? Umieramy! Cykl życiowy powinien iść odwrotnie niż idzie teraz. Najpierw powinno się umrzeć, a potem wszystko w druga stronę! Życie rozpoczynamy od spędzenia spokojnej starości w domu. Potem dostajemy złoty zegarek w momencie pójścia do pracy. Pracujemy czterdzieści lat, do czasu aż będziemy wystarczająco młodzi. Stajemy się gotowi do studiów - zaczynamy pić alkohol, brać prochy, imprezować. Idziemy do szkoły średniej, potem do podstawowej, dziecinniejemy, bawimy się cale dni, tracimy wszelką odpowiedzialność, coraz więcej czasu spędzamy śpiąc, aż wreszcie ostatnie dziewięć miesięcy pływamy, żeby zakończyć swoje życie orgazmem... Od razu lepiej! to ogladnij sobie Ciekawy przypadek Benjamina Buttona, własnie tam tak jest
biedruch Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 cześć za 380 zderzak poliftowy przód (ale nie od eSy) w stanie bdb ale nie nowy z halogenami i ślizgami ale bez jednej kratki małej to cena ok? + przesyłka...
Cuber Opublikowano 3 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2009 cześć za 380 zderzak poliftowy przód (ale nie od eSy) w stanie bdb ale nie nowy z halogenami i ślizgami ale bez jednej kratki małej to cena ok? + przesyłka... mysle ze OK
biedruch Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 dzięki Cuber będę się przystawiał powolutku do renowacji... :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi