boseron Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 ciezko Ty faktycznie jestes zabiegany :gwizdanie:
KERCZI Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 ciezko Ty faktycznie jestes zabiegany :gwizdanie: dalej siedze i robie...
ykk Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Nie wiecie czy beda jakies utrudnienia komunikacyjne zwiazane z tymi glupimi obchodami..?
stojann Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 juz sa ;/ ciezko przejechac wkolo rynku
ykk Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Przejade jutro Starowislna, Dietla..? :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 *Zapraszamy na Pierwsze Urodziny Spotów Śląskich* Przypominamy się bo coś mało osób od was się zapisało Cuber będziesz :?: a jak tak to grasz w paintballa :?:
Gość TrueOgre Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 a innych to już nie zapytasz :gwizdanie: Witam wszystkich Krakusów
Guregoru Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 a innych to już nie zapytasz :gwizdanie: Witam wszystkich Krakusów Bo inni to się nie zapisali nie wiedzieć czemu a Cuber tak :gwizdanie: [br]Dopisany: 03 Czerwiec 2009, 23:01_________________________________________________ale serdecznie zapraszamy jeżeli chcesz to tylko napisz
Guregoru Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Ty mi tu nie kręć oczami tylko też wpadaj
czester Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 No właśnie Panowie zapisywać się, bo Miron sie obrazi
Gość TrueOgre Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 No właśnie Panowie zapisywać się, bo Miron sie obrazi Miron nie umie się obrażać
Guregoru Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 No właśnie Panowie zapisywać się, bo Miron sie obrazi Miron nie umie się obrażać Ale może zamknąć wam wątek spotów
Gość TrueOgre Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 No właśnie Panowie zapisywać się, bo Miron sie obrazi Miron nie umie się obrażać Ale może zamknąć wam wątek spotów Cuber da mu kropka a ja otworzę, tej wojny nie wygra, musi poszukać innego sposobu
Guregoru Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 No właśnie Panowie zapisywać się, bo Miron sie obrazi Miron nie umie się obrażać Ale może zamknąć wam wątek spotów Cuber da mu kropka a ja otworzę, tej wojny nie wygra, musi poszukać innego sposobu No ja tam nie wiem kilka już zamknął :polew:
boseron Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 krakowskich nikt nie zamknie co najwyzej ja moge zamykać :gwizdanie:
Gość TrueOgre Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 krakowskich nikt nie zamknie co najwyzej ja moge zamykać :gwizdanie: :polew: :polew: :polew: Kraków obstawiony z każdej strony, mamy niezłe plecy :evil:
ykk Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 krakowskich nikt nie zamknie co najwyzej ja moge zamykać :gwizdanie: :polew: :polew: :polew: Kraków obstawiony z każdej strony, mamy niezłe plecy :evil: Jutro przyjade..
Rekomendowane odpowiedzi