jarko Opublikowano 4 Czerwca 2009 Opublikowano 4 Czerwca 2009 właśnie miałem pytać czy coś się działo :gwizdanie: nic sie nie działo... jedni tacy tylko dostali drugą szansę przy zielonym stoliku :gwizdanie: można się było spodziewać, żadnych emocji
rex Opublikowano 4 Czerwca 2009 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Jezdzi po krk najnowszy Nissan GT-R na krakowskich. 3.5s do 100km/h Chłopaków z Projektu Jak skończą robić Eclipsa, to wtedy wezmą GTR'a na kreskę, żeby porównać jak wyszło No nie żartuj tego eclipsa to Oni nigdy nie skończą :gwizdanie: Którego z nich jest ten nissan :?: Jarko, Eclipse ma być gotowy w te wakacje - tak twierdzą Co do Nysy - nie mam pojęcia, wiem że oni mają z nim duuużo do czynienia i z ostatnich znanych mi wieści, wyszło na to, że on jest generalnie ich, bez podania konkretnego właściciela Brzmi to dziwnie, ale w szczegóły nie wnikałem - za słabo ich znam jeszcze.
Cuber Opublikowano 5 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2009 Gasimy.. chyba dopiero teraz gasimy
themOn Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Gasimy.. chyba dopiero teraz gasimy No to teraz wstajemy i zapalamy
MIIKEW Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 nie ma jak marketing http://www.reklamania.pl/reklamania/10,94783,6677560,4_w_jednym___Audi.html
marcin j Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 wczoraj użyłem wosku turtle wax, i autko nabrało kolorku wreszcie , cuber thanks za rade.
Gość TrueOgre Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 właśnie miałem pytać czy coś się działo :gwizdanie: nic sie nie działo... jedni tacy tylko dostali drugą szansę przy zielonym stoliku :gwizdanie: można się było spodziewać, żadnych emocji :polew: teraz zależy na kogo trafią bo korony nie kupią resztę tak
KERCZI Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 zwariowalem: http://www.reklamania.pl/reklamania/10,94783,6677651,Honda_Accord_.html
Gość TrueOgre Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 było już dawnaaaa temu ale fajne
ykk Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Powoli zaciera sie roznica miedzy gaszeniem a zapalaniem..
nimskrk Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Siemka Pany potrzebuje namiar na kogoś kto może sprawdzić turbawke i w razie czego ja zregenerować
KERCZI Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Siemka Pany potrzebuje namiar na kogoś kto może sprawdzić turbawke i w razie czego ja zregenerować Nims jak cos to ja Ci moge sprzedac moja.
Cuber Opublikowano 5 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2009 Siema Krakusy Wybiera sie ktoś dzisiaj wieczorem na miasto ? :gwizdanie:
Gość TrueOgre Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Siema Krakusy Wybiera sie ktoś dzisiaj wieczorem na miasto ? :gwizdanie: czyżby powoli wszystko wracało do normy Siema Grześ
siemian Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 właśnie miałem pytać czy coś się działo :gwizdanie: nic sie nie działo... jedni tacy tylko dostali drugą szansę przy zielonym stoliku :gwizdanie: można się było spodziewać, żadnych emocji :polew: teraz zależy na kogo trafią bo korony nie kupią resztę tak Sam sie kupisz... TS Podbeskidzie was zgniecie :>
Cuber Opublikowano 5 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2009 Siemian tematy piłkarskie wiesz w jakim dziale :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi