sokolnh Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 po, ale nie za taką cene [br]Dopisany: 06 Czerwiec 2009, 20:41_________________________________________________chyba sobie taka mazde sprawie http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C8850212, chip na 170 KM i bedzie dawac rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rex Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 Maździna - bardzo wdzięczne autko. Jak szukałem auta to myślałem o Speedzie, ale okazało się, że Speedy wychodziły tylko w sedanie. Powaga, Mazda - pełen kox! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 siema jak tam wam wieczór mija bo u mnie za***iście [br]Dopisany: 06 Czerwiec 2009, 21:00_________________________________________________ xd raczej odpuszcze, poczytałem na forum bmw ze wahacze przód tylko ori, wiec lipka [br]Dopisany: 06 Czerwiec 2009, 19:52_________________________________________________ewentualnie, mysle tez nad czyms takim http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C8786592 zajefajna mazda, no i wyposażenie lepsze niz w niejednym audi :gwizdanie: ale Q brak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 Mazda miazdzy system, szkoda tylko ze nie ma czterech kolek pedzonych. Sam sie nad taka zastanawialem, ale srodek audi wygral. Japonczyki niestety jak na swoje lata sa kilka lat za murzynami (jesli chodzi o wykonczenie, choc to kwestia gustu), ale mazda KOX na maxxa no i bardzo dobry silnik. Powodzenia[br]Dopisany: 06 Czerwiec 2009, 21:48_________________________________________________ ale cisza.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Gasimy..? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PrZeMiAn Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Gasimy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin j Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 [br]Dopisany: 07 Czerwiec 2009, 09:24_________________________________________________k.rwa za godzine egzamin 3mcie kciuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 co tu taka ciszaaaa.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AIRWOLF Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 jeszcze nie wstali po sobocie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Gasimy? A co.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 jeszcze nie wstali po sobocie :> wstali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
310spartakus Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Powitać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin j Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 do której bedzie dzis spot, bo mógłbym być , ale dopiero po 20. pare minut ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Gasimy..? ykk'u ty jeszcze nie spałeś o tej porze po sobocie :?: do której bedzie dzis spot, bo mógłbym być , ale dopiero po 20. pare minut ???? Na pewno będzie dłużej niż do 20:00 to śmiało możesz podjechać, jak coś to koma znasz No to do spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 kuwa, nie wiem czy dam rade dzisiaj podjechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Ja przyjade.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin j Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 no i byłem kilka minut po 20 , i miałem okazje jeszcze kolegów spotkać , wczesniej nie dalem rade bo w planach było już obiecane kino dzieki za miła pogawędkę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biedruch Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 dzięki za spota również, pozdro;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 http://www.a4-klub.pl/smf/wspolny_wyjazd_na_zlot_z_poznania-t83160.0.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi