jarko Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Nawet jak auto jest z Wloch gdzie nie prowadza (podobno) bazy danych??? Jak z Włoch to VINie nie sprawdzisz. Trza szukać innej metody :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Ciekawe jakiej???????????????????????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=657243190 że to niby tanio... za tanio, poszło w 7 minut, 36 telefonów że biorą od ręki :evil:[br]Dopisany: 08 Czerwiec 2009, 21:17_________________________________________________a mój znajomy kupuje auto z ............... Arabii Saudyjskiej, Polak to potrafi, niedługo będą z RPA ściągać :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
310spartakus Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 da się zamienić chorusa II za takie radyjko(z CD) http://www.allegro.pl/item652469392_radio_cd_zmieniarka_6_plyt_audi_a4_02r.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Polak to potrafi, niedługo będą z RPA ściągać :polew: Ja bym sie tak nie smiał moje auto słuzbowe przypłyneło z RPA Toyota Hilux Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Polak to potrafi, niedługo będą z RPA ściągać :polew: Ja bym sie tak nie smiał moje auto słuzbowe przypłyneło z RPA Toyota Hilux to a Arabii to mitsubishi l200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 takie pytanko, kolektor wydechowy jest z żeliwa czy staliwa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 da się zamienić chorusa II za takie radyjko(z CD) http://www.allegro.pl/item652469392_radio_cd_zmieniarka_6_plyt_audi_a4_02r.html da sie tylko musisz obnizyć panel klimatronica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 urlopowicz , zjarany [br]Dopisany: 08 Czerwiec 2009, 22:20_________________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Dopisany: 08 Czerwiec 2009, 22:20 było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 http://www.youtube.com/watch?v=zHP3Kf7ehnE&feature=related[br]Dopisany: 08 Czerwiec 2009, 22:28_________________________________________________wiem że było ale jest za***iste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 wiem że było ale jest za***iste przestań już, bo mi się dźwięk w kompie popsul i nic nie usłyszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 http://www.youtube.com/watch?v=P5pWyt9kjrI&feature=fvw to sobie napraw :tongue4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Tak Grześ , teraz już zrzucam... jak wąż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Tak Grześ , teraz już zrzucam... jak wąż zawsze wiedziałem że podła z ciebie gadzina :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Tak Grześ , teraz już zrzucam... jak wąż zawsze wiedziałem że podła z ciebie gadzina :polew: a jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 kapelusze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi