Gość TrueOgre Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 no to jeszcze poczekam troche... z wyjazdem do zoo ? jesli tak to możesz sie zbierać jak dojedziesz na miejsce bedzie juz ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 no to jeszcze poczekam troche... z wyjazdem do zoo ? jesli tak to możesz sie zbierać jak dojedziesz na miejsce bedzie juz ok no to się zbieram, dzięki za info po raz kolejny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 no to jeszcze poczekam troche... z wyjazdem do zoo ? jesli tak to możesz sie zbierać jak dojedziesz na miejsce bedzie juz ok no to się zbieram, dzięki za info po raz kolejny :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 wczorajsze fotki z bielska... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 kuzwa zeby chociaz jeszcze ktorys z Was wygladal jak Garidas a tu ni hu hu tylko ciagle forum meteorologiczne: u mnie 23st.C Wiatr Zachodnio poludniowy z predkoscia 9km/h i 1011 hPa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 11 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 Grześ Siemian ładnie ktoś ma umyte autko przyjmniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 Warunki pogodowe ulegly zmianie: 21st. C Wiatr 7km/s SW 1010 hPa DING DONG[br]Dopisany: 11 Czerwiec 2009, 16:46_________________________________________________jakby to byl Allroad w wersji wyposazenia Amfibion to by mu nic nie bylo.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 Panowie opłaca sie http://moto.allegro.pl/item651623298_oryginalne_felgi_audi_17_5x112.html gość chce 1100 zł ale opony łyse do wymiany i jedna felga ma dość głęboką ryse na ramieniu.co wy na to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 nie opłaca się bo to 17. Śmiało szukaj 18. Co do tej drogi ze zdjęcia to drogowcy spieprzyli coś sprawe, bo była przebudowywana i jest otwarta dopiero od dwóch tygodni. Odpływów widocznie nie zrobili albo zrobili za małe, bo tam jest dołek gdzie od zawsze robił się basen przy dużych ulewach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 nie opłaca się bo to 17. Śmiało szukaj 18. ja nie chce 18 , chce 17 i pytam czy warto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 nie opłaca się bo to 17. Śmiało szukaj 18. ja nie chce 18 , chce 17 i pytam czy warto? jak na razie cena 820zł warto [br]Dopisany: 11 Czerwiec 2009, 18:13_________________________________________________ciekawy artykół z NG : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 Panowie opłaca sie http://moto.allegro.pl/item651623298_oryginalne_felgi_audi_17_5x112.html gość chce 1100 zł ale opony łyse do wymiany i jedna felga ma dość głęboką ryse na ramieniu.co wy na to ? Za 1000zł śmiało bierz Skoro są rysy to i tak dasz je do malowania i zapewne do prostowania a taka zabawa to 640zł - możesz u mnie zobaczyć bo takie właśnie mam po renowacji. I nie szukaj 18'' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 ugadałem sie z gościem ze mi przesle jutro fotki dokładniejsze i daje mu 1100 mysle ze ok, gumy jakies kupie i bedzie spox a rysa.... zobaczymy w realu jak temu zaradzić jarko a od kiedy ty masz takie fele co ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
310spartakus Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 Dzisiejszy dzień oceniam pod względem meteorologicznym bardzo pozytywnie i nawet się zjarałem a tu fotki przekrojowe z dzisiaj - Kryspinów 9.00 14.00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 Cuber co Ty robisz że tak Ci środek pachnie nowym samochodem? wczoraj z metra było czuć salonowym środkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 jarko a od kiedy ty masz takie fele co ? Już jakiś czas... Wszystkie rysy po malowaniu znikną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biedruch Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 Cuber co Ty robisz że tak Ci środek pachnie nowym samochodem? wczoraj z metra było czuć salonowym środkiem po prostu folię z wnętrza ściąga tylko na spoty i ustawki z innymi klubowiczami ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 Cuber co Ty robisz że tak Ci środek pachnie nowym samochodem? wczoraj z metra było czuć salonowym środkiem mam kolege który w fiacie bravo wozi 3 zapachy które powinny mieć zastosowanie w toalecie wyobraźcie sobie jak tam ostro daje az w oczy szczypie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pav7 Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 WITAM... jest już dostępny..Teleatlas Polska Czech Republic 2009/2010 TravelPilot DX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi