Gość rob Opublikowano 17 Lutego 2008 Opublikowano 17 Lutego 2008 co chcesz przyznać ? że to niemożliwe, że to przeżył
Gość trueogre Opublikowano 17 Lutego 2008 Opublikowano 17 Lutego 2008 Najważniejsze że była super zabawa, kto nie był niech żałuje, a standart pokoi.... 5 stopni, bez wody , hilton normalnie
Gość rob Opublikowano 17 Lutego 2008 Opublikowano 17 Lutego 2008 bez wody eee, woda była, tyle tylko, że zimna :> chociaż w jednym domku leciała letnia
Gość Murzyn Opublikowano 17 Lutego 2008 Opublikowano 17 Lutego 2008 zastrzezenia do domkow mam, ale z 2 strony - obylo sie bez strat Nastepnym razem spisze umowe w ktorej beda zawarte talkie rzeczy jak ogrzewanie i ciepla wda, a jak bedzie lipa, to poprostu nie dostana kasy
Gość trueogre Opublikowano 17 Lutego 2008 Opublikowano 17 Lutego 2008 zastrzezenia do domkow mam, ale z 2 strony - obylo sie bez strat Nastepnym razem spisze umowe w ktorej beda zawarte talkie rzeczy jak ogrzewanie i ciepla wda, a jak bedzie lipa, to poprostu nie dostana kasy no co ty, jak tylko tak żeby śmiesznie było, w dobrym towarzystwie ani wody ani ciepła nie potrzeba spocik pierwsza klasa
Gość Murzyn Opublikowano 17 Lutego 2008 Opublikowano 17 Lutego 2008 zastrzezenia do domkow mam, ale z 2 strony - obylo sie bez strat Nastepnym razem spisze umowe w ktorej beda zawarte talkie rzeczy jak ogrzewanie i ciepla wda, a jak bedzie lipa, to poprostu nie dostana kasy no co ty, jak tylko tak żeby śmiesznie było, w dobrym towarzystwie ani wody ani ciepła nie potrzeba spocik pierwsza klasa ale ja licze na to ze nie podolaja zadaniu i bedziemy miec domki za free
Gość rob Opublikowano 17 Lutego 2008 Opublikowano 17 Lutego 2008 obylo sie bez strat jasne, ... i zawija w te sreberka
Gość trueogre Opublikowano 17 Lutego 2008 Opublikowano 17 Lutego 2008 obylo sie bez strat jasne, ... i zawija w te sreberka dokładnie, no chyba że to była szafa treningowa :polew:
Gość rob Opublikowano 17 Lutego 2008 Opublikowano 17 Lutego 2008 dokładnie, no chyba że to była szafa treningowa :polew: no jeszcze stołki, grzejnik, roleta ...
Gość trueogre Opublikowano 17 Lutego 2008 Opublikowano 17 Lutego 2008 dokładnie, no chyba że to była szafa treningowa :polew: no jeszcze stołki, grzejnik, roleta ... no nie chciałem już tak dokładnie wymieniać :polew:
Gość Murzyn Opublikowano 17 Lutego 2008 Opublikowano 17 Lutego 2008 mam papier, wiec wersja oficjalna i formalna jest taka: 0 strat
Gość rob Opublikowano 17 Lutego 2008 Opublikowano 17 Lutego 2008 mam papier, wiec wersja oficjalna i formalna jest taka: 0 strat to jest jeszcze większy niż spot
Gość trueogre Opublikowano 17 Lutego 2008 Opublikowano 17 Lutego 2008 mam papier, wiec wersja oficjalna i formalna jest taka: 0 strat to jest jeszcze większy niż spot jasne, ale skoro jest na papierze to nie ma sie co martwić
Gość Murzyn Opublikowano 17 Lutego 2008 Opublikowano 17 Lutego 2008 :> to jest tzw sztuka negocjacji [br]Dopisany: 17 Luty 2008, 16:21 _________________________________________________albo zalamanie czasoprzestrzeni :polew: :polew:
Gość rob Opublikowano 17 Lutego 2008 Opublikowano 17 Lutego 2008 podejrzewam przy sprzątaniu pani przejrzy na oczy
rex Opublikowano 17 Lutego 2008 Opublikowano 17 Lutego 2008 mam papier, wiec wersja oficjalna i formalna jest taka: 0 strat to jest jeszcze większy niż spot Ooooooo kur...... :shocked: :shocked: HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHHAHAHHAHAHA!! Sorry - nie mogę!!!!! :polew: :polew: :polew: :polew: HAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!! Zarówno "papier" :polew: jak i komentarz roba - :polew: :polew: No powaga, nigdy się jeszcze tak nie poryczałem ze śmiechu czytając forum :polew: :polew: Aaaa...pisząc posta zupełnie zapomniałem dodać że się spóźnię na spota :polew:
poziek Opublikowano 17 Lutego 2008 Opublikowano 17 Lutego 2008 mam papier, wiec wersja oficjalna i formalna jest taka: 0 strat Myślę, że dobrym pomysłem byłoby zrobienie skana i wrzucenie tego papieru na forum... :gwizdanie: :gwizdanie:
Cuber Opublikowano 17 Lutego 2008 Autor Opublikowano 17 Lutego 2008 0 Strat , Dzięki wszystkim za dzisiejszego spota , dzieki nowym za odwiedzenie Nas. Dopiero teraz zaczyna mnei wszystko boleć.... :gwizdanie:[br]Dopisany: 17 Luty 2008, 20:11 _________________________________________________http://pl.youtube.com/watch?v=jW_zX98vxAA&feature=related
Rekomendowane odpowiedzi