Tukan Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 No chyb amusiał miec czemu w audi nie byo silników 1,9 tdi 150 konnych a glupim golfie tak? Bo 150ps to silnik poprzeczny a takich nie bylo w A4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 nawet ASZem (131 KM) po chipie by Cie objechał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Witam No i okazało się, kolektor wydechowy peknięty i turbo pęknięte . Dziś kupiłem z angola Paska 1.8 T AEB Turbo i kolektor, zapłaciłem 700 turbo + 150 kolektor, chyba dobra cena hmm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Witam wszystkich Panowie dzis poznalem goscia z Krakowa, ktory ma ciekawe rzeczy do sprzedania do audi a4 b6, min.: zderzak hofele, felgi, hamulce s4, zawieszenia sportowe itp. Zapowiadal ze w niedziele pojawi sie na spocie. Chce on jak najszybciej sprzedac te graty. Jak ktos bylby chetny to wie gdzie spoty sie odbywaja. W niedalekiej przyszlosci wiecej szczegołow powinno sie pojawic w dziale sprzedam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Witam No i okazało się, kolektor wydechowy peknięty i turbo pęknięte . Dziś kupiłem z angola Paska 1.8 T AEB Turbo i kolektor, zapłaciłem 700 turbo + 150 kolektor, chyba dobra cena hmm? No ciekawe w jakim stanie turbo Jak dobry stan to cena ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Witam No i okazało się, kolektor wydechowy peknięty i turbo pęknięte . Dziś kupiłem z angola Paska 1.8 T AEB Turbo i kolektor, zapłaciłem 700 turbo + 150 kolektor, chyba dobra cena hmm? No ciekawe w jakim stanie turbo Jak dobry stan to cena ok Wyglada ok, nie popękane itd, gruszka sprawna, jutro bede wiedzial jak chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Witam jestem podłamany dziś mnie koleś objechał gofem 4 wyglądał całkiem normalnie ale zapierdzielał okrutnie ja mam 140 kucy a on mnie tak bez większego problemu wyprzedził i nawet mu dymka nie puścił i też TDI. po Bielsku jeździ też taki "zwykły" golf 4 a przypuszczam że objechałby nas wszystkich... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 jutro bede wiedzial jak chodzi Czyli najwazniejsze sie dowiesz Siemian a to nie jest Patryka Golf 4xx?? A nie bo to oska jest na foto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 To jest Patryka golf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Dziwne ze hamują 4x4 jak oske Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 jutro wieczór będe miał auto to napisze co i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rtocki Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Witam jestem podłamany dziś mnie koleś objechał gofem 4 wyglądał całkiem normalnie ale zapierdzielał okrutnie ja mam 140 kucy a on mnie tak bez większego problemu wyprzedził i nawet mu dymka nie puścił i też TDI. he, he podobno w Rzeszowie (zwłaszcza po deszczu) też jest stara b5 , nawet nie obniżona i felgi ma takie zwykłe 16-tki, wg napisów na klapie ośka 90PS i niektórych objeżdża w 530-tkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Kamil masz jutro czas do południa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Kamil masz jutro czas do południa ? mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Kamil masz jutro czas do południa ? mam jadę do huty się zatankować, może byśmy się spotkali, oglądnałbym fure twoją i poprosił o zvagowanie bo jakaś kontrolka się mi zapala co ty na to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Kamil masz jutro czas do południa ? mam jadę do huty się zatankować, może byśmy się spotkali, oglądnałbym fure twoją i poprosił o zvagowanie bo jakaś kontrolka się mi zapala co ty na to ? spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 to o której i gdzie Ci pasuje ? jak może być koło 9 rano to podaj adres na pw to podjade a jak za wczesnie to powiedz o której Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Kerczi licznik z kolorowym FISem w dobrej cenie: http://allegro.pl/item666561371_audi_a4_8e0_licznik_z_kolorowy_fisem.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 ja własnie potrzebuje fisa naprawic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 jest troche osób zajmujących się tą tematyką... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi