Wąski Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Dzień dobry wszystkim w ten pienny dzień [br]Dopisany: 22 Czerwiec 2009, 08:19_________________________________________________ Waski mam pytanko masz moze jeszcze ten czujnik lakieru? mam tylko u kogo :gwizdanie:[br]Dopisany: 22 Czerwiec 2009, 08:20_________________________________________________ Zepsul? :gwizdanie: Na spocie Wąski Ci pokaże jak najlepiej dojść do KFC chętnie [br]Dopisany: 22 Czerwiec 2009, 08:21_________________________________________________http://miasta.gazeta.pl/krakow/1,35798,6742187,Most_Grunwaldzki_do_remontu.html
domelq Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 uff, dobrze że dojeżdżam tylko do Borku W końcu w wakacje najmniejszy ruch w mieście
Wąski Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 http://miasta.gazeta.pl/krakow/1,35798,6742383,Kravitz_spiewa__publicznosc_w_krzakach_sika.html Wianki
BrunoNH Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Dawno takiego zje... poniedzialku nie bylo Roboty co nie miara, a jeszcze ta pogoda...
jarko Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 http://miasta.gazeta.pl/krakow/1,35798,6742383,Kravitz_spiewa__publicznosc_w_krzakach_sika.html Wianki fajne zespoły... i to wszystko... kiepskie nagłośnienie - szkoda Sobie psuć klimat, jak zwykle padający deszcz - to już chyba tradycja, no i te opóźnienia - kolejna tradycja :gwizdanie: Ehhhh
marcin j Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 jak frekwencja po wczorojaszym spocie ??dopisała , jakieś nowości
Gość TrueOgre Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Robert dzięki za kawę, niezła frekwencja
Wąski Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Robert dzięki za kawę, niezła frekwencja To ja dziękuje tylko dziś zły dzień i tyle wiadomości :gwizdanie:
Gość TrueOgre Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Robert dzięki za kawę, niezła frekwencja To ja dziękuje tylko dziś zły dzień i tyle wiadomości :gwizdanie: było zabawnie, i historie ciekawe
Wąski Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 jak zawsze ale prawdziwe [br]Dopisany: 22 Czerwiec 2009, 13:15_________________________________________________ jak frekwencja po wczorojaszym spocie ??dopisała , jakieś nowości no tak mnie nie było = lipa na spocie
Gość Trzeniu Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Robert dzięki za kawę, niezła frekwencja To ja dziękuje tylko dziś zły dzień i tyle wiadomości :gwizdanie: było zabawnie, i historie ciekawe znowu się głaskaliście po czołach?
marcin j Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 mnie tez nie było ale to żadna strata :polew:
Wąski Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Robert dzięki za kawę, niezła frekwencja To ja dziękuje tylko dziś zły dzień i tyle wiadomości :gwizdanie: było zabawnie, i historie ciekawe znowu się głaskaliście po czołach? no tylko było nas 10 [br]Dopisany: 22 Czerwiec 2009, 13:27_________________________________________________ mnie tez nie było ale to żadna strata :polew: masz rację
marcin j Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Pany , wczoraj w trasie jebnęła mi klima , tzn. o 9 jeszcze chłodziła, ale później już nie , i tak nietety podróż do 18 maskra bez klimy, później już na dworze chłodniej, więc jako tako sie jechało. Przed granicą sprawdzałem bezpiecznik i ok, wąż gruby za puszką filtra - letni , cienki - też letni, czy to oznacza, że spierdzielił gaz,?? Chłodnica klimy ciepła , ale taka ma bć podobno. Co jeszcze moge sprawdzić sam , bo tu w SE jak wjade do warsztatu to i nie wiadomo czy wyjade sprawnym autem. Help
Wąski Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Pany , wczoraj w trasie jebnęła mi klima , tzn. o 9 jeszcze chłodziła, ale później już nie , i tak nietety podróż do 18 maskra bez klimy, później już na dworze chłodniej, więc jako tako sie jechało. Przed granicą sprawdzałem bezpiecznik i ok, wąż gruby za puszką filtra - letni , cienki - też letni, czy to oznacza, że spierdzielił gaz,?? Chłodnica klimy ciepła , ale taka ma bć podobno. Co jeszcze moge sprawdzić sam , bo tu w SE jak wjade do warsztatu to i nie wiadomo czy wyjade sprawnym autem. Help zadzwoń 692825450 powiedz że o demie
Gość Trzeniu Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Wąski , a ten koleś odgrzybia też i uzupełnia stan?
marcin j Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Pany , wczoraj w trasie jebnęła mi klima , tzn. o 9 jeszcze chłodziła, ale później już nie , i tak nietety podróż do 18 maskra bez klimy, później już na dworze chłodniej, więc jako tako sie jechało. Przed granicą sprawdzałem bezpiecznik i ok, wąż gruby za puszką filtra - letni , cienki - też letni, czy to oznacza, że spierdzielił gaz,?? Chłodnica klimy ciepła , ale taka ma bć podobno. Co jeszcze moge sprawdzić sam , bo tu w SE jak wjade do warsztatu to i nie wiadomo czy wyjade sprawnym autem. Help zadzwoń 692825450 powiedz że o demie Dzieki w wolnej chwili bede dzwonił, ale jechać tam nie moge , bo jestem za granicą jak widać
Wąski Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Wąski , a ten koleś odgrzybia też i uzupełnia stan? Tak[br]Dopisany: 22 Czerwiec 2009, 15:13_________________________________________________ Pany , wczoraj w trasie jebnęła mi klima , tzn. o 9 jeszcze chłodziła, ale później już nie , i tak nietety podróż do 18 maskra bez klimy, później już na dworze chłodniej, więc jako tako sie jechało. Przed granicą sprawdzałem bezpiecznik i ok, wąż gruby za puszką filtra - letni , cienki - też letni, czy to oznacza, że spierdzielił gaz,?? Chłodnica klimy ciepła , ale taka ma bć podobno. Co jeszcze moge sprawdzić sam , bo tu w SE jak wjade do warsztatu to i nie wiadomo czy wyjade sprawnym autem. Help zadzwoń 692825450 powiedz że o demie Dzieki w wolnej chwili bede dzwonił, ale jechać tam nie moge , bo jestem za granicą jak widać wiem
Rekomendowane odpowiedzi