PABLO Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Kto dziś gasi? Znów Pablo?? :mysli: Ja dziś pier&^le gasić za bardzo jestem wyj po pracy a jutro też praca Gdyby coś to od pt jest wietrzenie magazynu w MM i będzie dużo ciekawych cen (żółte szyldy przekreślone) http://www.mediamarkt.pl/krakow_II/gazetka/[br]Dopisany: 25 Czerwiec 2009, 00:52_________________________________________________Dobranoc
pav7 Opublikowano 25 Czerwca 2009 Opublikowano 25 Czerwca 2009 GASIMY...???[br]Dopisany: 25 Czerwiec 2009, 01:55_________________________________________________GASZE
BrunoNH Opublikowano 25 Czerwca 2009 Opublikowano 25 Czerwca 2009 Hello Siemian w tym Bielsku to chyba sami grzesznicy mieszkaja, oberwania chmur, drzewa na ulicach, a teraz jeszcze rzeka Wam przez miasto przeplywa... Niedlugo zabami z nieba bedzie naparzalo i robactwo Was zaleje... :gwizdanie:
Wąski Opublikowano 25 Czerwca 2009 Opublikowano 25 Czerwca 2009 Hello Siemian w tym Bielsku to chyba sami grzesznicy mieszkaja, oberwania chmur, drzewa na ulicach, a teraz jeszcze rzeka Wam przez miasto przeplywa... Niedlugo zabami z nieba bedzie naparzalo... :gwizdanie: wystarczy że SIEMIAN tam mieszka i całe zło spada na biedne miasto
siemian Opublikowano 25 Czerwca 2009 Opublikowano 25 Czerwca 2009 :naughty: bardzo śmieszne... Ja naszczęscie nie mam żadnych strat oprócz urwanej osłony pod silnikiem...
Wąski Opublikowano 25 Czerwca 2009 Opublikowano 25 Czerwca 2009 :naughty: bardzo śmieszne... Ja naszczęscie nie mam żadnych strat oprócz urwanej osłony pod silnikiem...
pav7 Opublikowano 25 Czerwca 2009 Opublikowano 25 Czerwca 2009 Młodzież gasi :gwizdanie: Siema... all :hi: O co chodzi Mr. Wąski o status klubowicza... a może...?? :gwizdanie: :gwizdanie: Płeć: Mężczyzna Wiek: 33 Poland Poland Miejsce pobytu: KRAKÓW Województwo: małopolskie Model: A4 B6 Silnik: AVF 1.9 131PS Rodzaj napędu: FWD Nadwozie: Avant Rocznik: 2004 Spalanie: dla niektórych 5 l a tak poważnie.... czy to ważne Wiadomości: 3858
BrunoNH Opublikowano 25 Czerwca 2009 Opublikowano 25 Czerwca 2009 :naughty: bardzo śmieszne... Ja naszczęscie nie mam żadnych strat oprócz urwanej osłony pod silnikiem... Oj masz... masz... i to taka strate ktorej sie naprawic juz nie da...
Gość Trzeniu Opublikowano 25 Czerwca 2009 Opublikowano 25 Czerwca 2009 Hello Siemian w tym Bielsku to chyba sami grzesznicy mieszkaja, oberwania chmur, drzewa na ulicach, a teraz jeszcze rzeka Wam przez miasto przeplywa... Niedlugo zabami z nieba bedzie naparzalo... :gwizdanie: wystarczy że SIEMIAN tam mieszka i całe zło spada na biedne miasto :polew: :naughty: bardzo śmieszne... Ja naszczęscie nie mam żadnych strat oprócz urwanej osłony pod silnikiem... Oj masz... masz... i to taka strate ktorej sie naprawic juz nie da... zaczyna się
BrunoNH Opublikowano 25 Czerwca 2009 Opublikowano 25 Czerwca 2009 Niedawno akcja "Przygarnij kropka" sie skonczyla... i nie chce nastepnego na wychowanie... :gwizdanie: Choc z drugiej strony tyle przyjemnosci to dalo Cuberkowi ze moze sie zastanowie... tyle chociaz moge dla niego zrobic...
Wąski Opublikowano 25 Czerwca 2009 Opublikowano 25 Czerwca 2009 Młodzież gasi :gwizdanie: Siema... all :hi: O co chodzi Mr. Wąski o status klubowicza... a może...?? :gwizdanie: :gwizdanie: Płeć: Mężczyzna Wiek: 33 Poland Poland Miejsce pobytu: KRAKÓW Województwo: małopolskie Model: A4 B6 Silnik: AVF 1.9 131PS Rodzaj napędu: FWD Nadwozie: Avant Rocznik: 2004 Spalanie: dla niektórych 5 l a tak poważnie.... czy to ważne Wiadomości: 3858 nie -czas na forum
pav7 Opublikowano 25 Czerwca 2009 Opublikowano 25 Czerwca 2009 Młodzież gasi :gwizdanie: Siema... all :hi: O co chodzi Mr. Wąski o status klubowicza... a może...?? :gwizdanie: :gwizdanie: Płeć: Mężczyzna Wiek: 33 Poland Poland Miejsce pobytu: KRAKÓW Województwo: małopolskie Model: A4 B6 Silnik: AVF 1.9 131PS Rodzaj napędu: FWD Nadwozie: Avant Rocznik: 2004 Spalanie: dla niektórych 5 l a tak poważnie.... czy to ważne Wiadomości: 3858 nie -czas na forum :mysli:
ykk Opublikowano 25 Czerwca 2009 Opublikowano 25 Czerwca 2009 :naughty: bardzo śmieszne... Ja naszczęscie nie mam żadnych strat oprócz urwanej osłony pod silnikiem... siemian bo Twoje auto bylo wszystkim, tylko nie amfibia.. Zapomniales o tym
Cuber Opublikowano 25 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2009 Niedawno akcja "Przygarnij kropka" sie skonczyla... i nie chce nastepnego na wychowanie... :gwizdanie: Choc z drugiej strony tyle przyjemnosci to dalo Cuberkowi ze moze sie zastanowie... tyle chociaz moge dla niego zrobic... :naughty: Witam Wszystkich
Cuber Opublikowano 25 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2009 Kto się wybiera wieczorem na BP być moze się zjawię
Wąski Opublikowano 25 Czerwca 2009 Opublikowano 25 Czerwca 2009 Kamil http://wyborcza.pl/1,75480,6752401,Wielki_final_Szkoly_Mistrzow_Fotografii__Gazety_.html
Rekomendowane odpowiedzi