Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a co tam mu bedzie szafa na drodze do kariery stala :polew:

Biedna szafa :decayed: :decayed: :decayed::polew:

eee ja tam myślę że Cuber działał w obronie własnej...

taki faaaajny chłopak :naughty: że nawet szafa się na niego rzuciła...

:polew: :polew: :polew:

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Org - radio president harry II jak masz sporo kasy, jak nie to uniden 520

Antena :mysli: mozesz kupic taka jak ja mam zalozyc ja zamiast seryjnej w dachu (nie pamietam czy w B6 avant jest antenka) i spliter - bedzie na niej odbierac CB i radio

Gość trueogre
Opublikowano

BTW - jade jutro cb kupić jakieś rady co do modelu itp ?

hm....Ja tez bym kupił daj znac gdzie jedziesz to moze coś potargujemy. podobno na wadowickiej gdzie była dawniej giełda maja rayjka w dobrej cenie

ogrowaty gdzie fotki ?

w sprawie cb jutro kolne to podjedziemy gdzieś, fotki :mysli: wrzucę jutro na jakis serwer i zrobimy hasełko i będzie git.

Opublikowano

Cuberek, tego twojego " paluszka " to ja mam na fotce nawet :polew: :polew:

Trzeniek jak na nartkach ?

uniden 520xl

a antena president little will albo ml145

Opublikowano

hm....Ja tez bym kupił daj znac gdzie jedziesz to moze coś potargujemy. podobno na wadowickiej gdzie była dawniej giełda maja rayjka w dobrej cenie

ogrowaty gdzie fotki ?

dobre ceny macie na zakopiance po prawej stronie jak sie jedzie na myslenice

Opublikowano

a co tam mu bedzie szafa na drodze do kariery stala :polew:

Biedna szafa :decayed: :decayed: :decayed::polew:

eee ja tam myślę że Cuber działał w obronie własnej...

taki faaaajny chłopak :naughty: że nawet szafa się na niego rzuciła...

:polew: :polew: :polew:

nie tylko szafa..... :gwizdanie:

Org - radio president harry II jak masz sporo kasy, jak nie to uniden 520

Antena :mysli: mozesz kupic taka jak ja mam zalozyc ja zamiast seryjnej w dachu (nie pamietam czy w B6 avant jest antenka) i spliter - bedzie na niej odbierac CB i radio

nie ma antenki....ja chcę taka antenke co bede mógł przyczepic do relingu :)

Opublikowano

Dobre radia są na wadowickiej , na terenie starej giełdy , co do antenki to Ogruś gadaliśmy o tym :th:

Opublikowano

Kox był jak pojechałes hehehe ogólnie Panie Maxiu to powinienes zostać dłużej..... :gwizdanie:

Kurde az mi glupio :( Nie dalem rady po prostu , a skrecalo mnie jak cholera :P

Maxior w ogole to Cie nie poznawalem... zawsze taka królówka, a wczoraj w kaciku, cichutko, noc nie mowiles.... :gwizdanie:

Ehh a co mam mowic jak wodeczki nie ma w gardelku , ale w sumie to wole nie pic przy was bo chyba bym bardziej szalal niz Grzesiioooo :P

Panowie a moze we wtorek to ja tez pojade kupic :) Bo jutro ZNOWU pracuje :([br]Dopisany: 17 Luty 2008, 22:54 _________________________________________________Yyy tego sklepu po schodkach juz nie ma :)

Opublikowano

heh, no w koncu bedzie wiecej CB w klubie. Jazda w kolumnie jest duzo przyjemniejsza, pomijajac kupe innych plusów CB!! Ci co maja wiedza :naughty:

Opublikowano

Jesli to ten co na samym rogu jest [br]Dopisany: 17 Luty 2008, 22:55 _________________________________________________Ja sobie kupie cos po taniosci taniosciowej :P

Tylko jedzmy we wtorek jak mozecie :)

Opublikowano

Ehh a co mam mowic jak wodeczki nie ma w gardelku , ale w sumie to wole nie pic przy was bo chyba bym bardziej szalal niz Grzesiioooo

Chciałbym to zobaczyc , ogólnie to napił bym sie z tobą jakiejs wódeczki..... :gwizdanie:

Opublikowano

Murzyna ty wiesz jak sie zakrecilem w drodze powrotnej buahahhah ..... szkoda gadac :P[br]Dopisany: 17 Luty 2008, 22:57 _________________________________________________

Ehh a co mam mowic jak wodeczki nie ma w gardelku , ale w sumie to wole nie pic przy was bo chyba bym bardziej szalal niz Grzesiioooo

Chciałbym to zobaczyc , ogólnie to napił bym sie z tobą jakiejs wódeczki..... :gwizdanie:

ZAPRASZAM SYSKICH na rozpoczecie Ligi :)

Opublikowano

Murzyna ty wiesz jak sie zakrecilem w drodze powrotnej buahahhah ..... szkoda gadac :P[br]Dopisany: 17 Luty 2008, 22:57 _________________________________________________

gdzie ??

Opublikowano

ciekawa zapowiedź, też bym chętnie to oglądnął :polew:

Opublikowano

Kiedy??

Opublikowano

w zwiazku z tym, że Rexiu krakus to wkleje tez i tu....

dwa siwki w akcji :kox:

http://www.wrzuta.pl/film/sVLniXtOhZ/mov00005[br]Dopisany: 17 Luty 2008, 23:08 _________________________________________________komentaż Żuka...bezcenny :naughty::kox::naughty:

Opublikowano

ciekawa zapowiedź, też bym chętnie to oglądnął :polew:

no może być...... śmiesznie :gwizdanie:

Gość trueogre
Opublikowano

Adi jutro mi podasz co i jak to wrzucimy, możesz hasło założyć ??

Tymczasem parę fotek na KCH, zapraszam :gwizdanie: