pav7 Opublikowano 29 Czerwca 2009 Opublikowano 29 Czerwca 2009 :polew: :naughty: http://www.funweb.pl/movie/15768/Ukryta-kamera-czyszczenie-samochodu/ :polew: :polew: :decayed:
sokolnh Opublikowano 29 Czerwca 2009 Opublikowano 29 Czerwca 2009 koło 100 zł w ASO? tak[br]Dopisany: 29 Czerwiec 2009, 17:08_________________________________________________ :polew: :naughty: http://www.funweb.pl/movie/15768/Ukryta-kamera-czyszczenie-samochodu/ :polew: :polew: :decayed: sam sie ze swoim linków smiejesz ?
nex Opublikowano 29 Czerwca 2009 Opublikowano 29 Czerwca 2009 przeciez i tak masz tam nawiew nie sztuka pojechac na hamownie jak jest - 10 stopni ale ja chce realny pomiar, a widze jak auto dziś jeździ. k**wa ujechac nie idzie
rex Opublikowano 29 Czerwca 2009 Opublikowano 29 Czerwca 2009 bo wiem jak mi wyszło jak ostatnio hamowałem przy 18 stopniach pierwszy pomiar a przy 26 bodajże czy 28 w tym samym czasie drugi. W pomieszczeniu sie nagrzało i pierwszy pomiar to 148 a drugi bodajze 142 czy 141. Mam wykresy w aucie. Nawet sam koles mówił mi że przez temp. Ale właśnie od tego jest norma DIN Dzięki niej, komputer przelicza wykres na taki, jakby pomiar miał miejsce w warunkach, bodajże 20 stopni i ciśnieniu 1000 hektopaskali. Jeśli pojedziesz na hamownię, prawie zawsze pomiar wykonywany jest przy zachowaniu tych parametrów.
nex Opublikowano 29 Czerwca 2009 Opublikowano 29 Czerwca 2009 8D0 821 171 G cena w ASO ~ 90 zł. dzieki. Z tym że nie wiem czy to ma sens, czy nie lepiej kupic jakiś FMIC i porezać.[br]Dopisany: 29 Czerwiec 2009, 17:17_________________________________________________ bo wiem jak mi wyszło jak ostatnio hamowałem przy 18 stopniach pierwszy pomiar a przy 26 bodajże czy 28 w tym samym czasie drugi. W pomieszczeniu sie nagrzało i pierwszy pomiar to 148 a drugi bodajze 142 czy 141. Mam wykresy w aucie. Nawet sam koles mówił mi że przez temp. Ale właśnie od tego jest norma DIN Dzięki niej, komputer przelicza wykres na taki, jakby pomiar miał miejsce w warunkach, bodajże 20 stopni i ciśnieniu 1000 hektopaskali. Jeśli pojedziesz na hamownię, prawie zawsze pomiar wykonywany jest przy zachowaniu tych parametrów. no to widocznie koles w Detech tego nie robi, bo temp była zmienna i pomiary inne
sokolnh Opublikowano 29 Czerwca 2009 Opublikowano 29 Czerwca 2009 proste ze lepiej zakładac fmic, ale w b5 jest troche roboty
nex Opublikowano 29 Czerwca 2009 Opublikowano 29 Czerwca 2009 Robiłem 2 pomiary jeden za drugim, z tym że różnica temp w pomieszczeniu miedzy 1 a 2 pomiarem była cos koło 10 stopni i pomiary były różne o ~~8 hp
rex Opublikowano 29 Czerwca 2009 Opublikowano 29 Czerwca 2009 8D0 821 171 G cena w ASO ~ 90 zł. dzieki. Z tym że nie wiem czy to ma sens, czy nie lepiej kupic jakiś FMIC i porezać.[br]Dopisany: 29 Czerwiec 2009, 17:17_________________________________________________ bo wiem jak mi wyszło jak ostatnio hamowałem przy 18 stopniach pierwszy pomiar a przy 26 bodajże czy 28 w tym samym czasie drugi. W pomieszczeniu sie nagrzało i pierwszy pomiar to 148 a drugi bodajze 142 czy 141. Mam wykresy w aucie. Nawet sam koles mówił mi że przez temp. Ale właśnie od tego jest norma DIN Dzięki niej, komputer przelicza wykres na taki, jakby pomiar miał miejsce w warunkach, bodajże 20 stopni i ciśnieniu 1000 hektopaskali. Jeśli pojedziesz na hamownię, prawie zawsze pomiar wykonywany jest przy zachowaniu tych parametrów. no to widocznie koles w Detech tego nie robi, bo temp była zmienna i pomiary inne No to po prostu niech uwzględni normę Chyba że nie umie lub nie wie jak, ale w takim przypadku to na pewno osobiście bym podziękował z hamowania auta w takim miejscu...
nex Opublikowano 29 Czerwca 2009 Opublikowano 29 Czerwca 2009 poważnie mówie mam wykresy w aucie, jak nie wierzysz to moge po nie iść i zrobie fotki . Nie ma gdzie jechać u nas na hamke. U niego 100zł i dobra hamka. Może nie umie, nie wiem zapytam
sokolnh Opublikowano 29 Czerwca 2009 Opublikowano 29 Czerwca 2009 poważnie mówie mam wykresy w aucie, jak nie wierzysz to moge po nie iść i zrobie fotki . Nie ma gdzie jechać u nas na hamke. U niego 100zł i dobra hamka. Może nie umie, nie wiem zapytam ale rex nie mówi że Ci nie wierzy, po prostu chłop powienien wpisac inne wartości w program do hamownii i tyle
PABLO Opublikowano 29 Czerwca 2009 Opublikowano 29 Czerwca 2009 daje rade, dzisiaj jeszcze poprawka, ale ten Twoj srodek miazdzy system, jak sie on nazywa?[br]Dopisany: 29 Czerwiec 2009, 12:55_________________________________________________http://motoryzacja.interia.pl/news/uwaga-nowy-wyglad-drogowki,1330399 ....... :mysli:Hmmmmy środek się nazywa ,,SIEDEM CUDÓW,, http://www.olejesamochodowe.com.pl/go/_info/?user_id=DI5&lang=pl OK TO DLA WSZYSTKICH PIOTRKÓW I PAWŁÓW WSZYYYYSTKIEGO NAJLEPSZEGO.. :decayed: Dzięki
nex Opublikowano 29 Czerwca 2009 Opublikowano 29 Czerwca 2009 poważnie mówie mam wykresy w aucie, jak nie wierzysz to moge po nie iść i zrobie fotki . Nie ma gdzie jechać u nas na hamke. U niego 100zł i dobra hamka. Może nie umie, nie wiem zapytam ale rex nie mówi że Ci nie wierzy, po prostu chłop powienien wpisac inne wartości w program do hamownii i tyle ja go o nic nie osądzam
rex Opublikowano 29 Czerwca 2009 Opublikowano 29 Czerwca 2009 poważnie mówie mam wykresy w aucie, jak nie wierzysz to moge po nie iść i zrobie fotki . Nie ma gdzie jechać u nas na hamke. U niego 100zł i dobra hamka. Może nie umie, nie wiem zapytam Ale ja Ci absolutnie wierzę Po prostu piszę, że jeśli gośc nie umie/nie może włączać normy, to ja bym tam auta w ogóle nie hamował. Traktowałbym to jako coś, kiedy wyrzucam kase w błoto, bo hamownia nie potrafi wydać obiektywnego "werdyktu", a nie jak akurat wiatr powieje czy słońce zaświeci
nex Opublikowano 29 Czerwca 2009 Opublikowano 29 Czerwca 2009 poważnie mówie mam wykresy w aucie, jak nie wierzysz to moge po nie iść i zrobie fotki . Nie ma gdzie jechać u nas na hamke. U niego 100zł i dobra hamka. Może nie umie, nie wiem zapytam Ale ja Ci absolutnie wierzę Po prostu piszę, że jeśli gośc nie umie/nie może włączać normy, to ja bym tam auta w ogóle nie hamował. Traktowałbym to jako coś, kiedy wyrzucam kase w błoto, bo hamownia nie potrafi wydać obiektywnego "werdyktu", a nie jak akurat wiatr powieje czy słońce zaświeci ale gdzie jechać. V-tech krzyczy bodajże 150 i podobno moment zawyza. Detech jest miarodajny tylko nie wiem jak z tą temp
Cuber Opublikowano 29 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2009 ale gdzie jechać. V-tech krzyczy bodajże 150 i podobno moment zawyza. Detech jest miarodajny tylko nie wiem jak z tą temp no własnie momentu nie zawyża :gwizdanie:
nex Opublikowano 29 Czerwca 2009 Opublikowano 29 Czerwca 2009 ale gdzie jechać. V-tech krzyczy bodajże 150 i podobno moment zawyza. Detech jest miarodajny tylko nie wiem jak z tą temp no własnie momentu nie zawyża :gwizdanie: no nie wiem co robią ale 150 troche drogo
Cuber Opublikowano 29 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2009 kazda inercja zawyża moment kilka Audików z klubu którzy byli na maha mieli te same odczyty na hamowni Vtechowskiej :gwizdanie: ale przeciez to nie jest wazne, Vtech jest wedle wielu do d*py...........
Rekomendowane odpowiedzi