Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:bry:
  • Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:hi: ależ gorąco, mykam na basen albo gdzieś nad wodę, Grześ zadzwonie do Ciebie popołudniu to się ustawimy gdzieś :wink4:
Opublikowano

:hi: ależ gorąco, mykam na basen albo gdzieś nad wodę, Grześ zadzwonie do Ciebie popołudniu to się ustawimy gdzieś :wink4:

zazdroszczę :evil:

Opublikowano

Paviu, bardzo dziękuję za filmiki.

W czwartek byłem za pewnym centrum handlowym przy drodze zwanej nazwą pewnej miejscowości wypoczynkowej. Pomiędzy sklepem sportowym a spożywczym jest przejazd na tyły i tam jest długa prosta. Zupełnie przypadkiem było tam kilka samochodów, które jechały w tym samym kierunku (po dwa na raz). i po przejechaniu kilkuset metrów wracały z powrotem. Było ciekawie. Ja zmierzałem w tym samym kierunku z pewnym samochodem na "F" bardzo odelżonym, deklarował wagę około 800 kg, czyli połowę z mojego, moc około 170 PS. Wynik ciekawy...

Opublikowano

W czwartek byłem za pewnym centrum handlowym przy drodze zwanej nazwą pewnej miejscowości wypoczynkowej. Pomiędzy sklepem sportowym a spożywczym jest przejazd na tyły i tam jest długa prosta. Zupełnie przypadkiem było tam kilka samochodów, które jechały w tym samym kierunku (po dwa na raz). i po przejechaniu kilkuset metrów wracały z powrotem. Było ciekawie. Ja zmierzałem w tym samym kierunku z pewnym samochodem na "F" bardzo odelżonym, deklarował wagę około 800 kg, czyli połowę z mojego, moc około 170 PS. Wynik ciekawy...

hehehe :polew:

tak wogóle to witam w ten kolejny upalny dzień:))

:hi:[br]Dopisany: 18 Lipiec 2009, 13:34_________________________________________________Kepasa sprzedajesz swoją niunię??? daj na pw cenę i czy Ci się śpieszy :decayed:??? pozdro

Opublikowano

:hi:

:hi::mysli:

:naughty: :naughty: :naughty:

:przebiegly:

Opublikowano

:hi:[br]Dopisany: 18 Lipiec 2009, 13:34_________________________________________________Kepasa sprzedajesz swoją niunię??? daj na pw cenę i czy Ci się śpieszy :decayed:??? pozdro

ok już wszystko wyczytałem w dziale sprzedaż

Opublikowano

Kraków by night :naughty:

Opublikowano

No ,,PROBLEMO,, :good: oo ciekawy jestem tego wyniku... :mysli:

http://www.xiv-lo.krakow.pl/~herbert/tuning2/nocna.htm[br]Dopisany: 18 Lipiec 2009, 22:21_________________________________________________http://www.xiv-lo.krakow.pl/~herbert/tuning2/nocna.htm

Opublikowano
  • Autor

Dobry wieczór krakusy :naughty:

Opublikowano
  • Autor

dzieje sie coś tutaj ? :mysli:

Opublikowano

sorrek :gwizdanie: drugi link miał być,taki a mi się zdublował :notworthy:

http://ww2.tvp.pl/8979,20090718920330.strona[br]Dopisany: 18 Lipiec 2009, 22:48_________________________________________________No jak sam widzisz Cuber .. Wszystkich ogarneła wieczorna ,,zamuła,, :cool1:

Opublikowano
  • Autor

Mysle ze nowy kolega Jarek S4 jutro bedzie na spocie i będzie mozliwosc poznania osobiście :naughty:

Opublikowano

Siema :hi:

Mysle ze nowy kolega Jarek S4 jutro bedzie na spocie i będzie mozliwosc poznania osobiście :naughty:

Pewnie będzie :)

Opublikowano

widzę że dawni imprezowicze zamulają w domu :decayed:

Opublikowano

Trzeniu ja zaraz jadę na rynek bo pierdziele siedziec cały dzien w robocie i mieć takich klientów jak Zbigniew Ziobro i pozniej siedzieć w domu :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

Piotruś , priorytety sie zmieniają :gwizdanie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.