Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jarko bedziesz na spocie tudej??

Niestety... Nie dam rady dzisiaj :disgust:

miłej zabawy Paniska :good:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ale cisza :gwizdanie:

Opublikowano

powiem wam tak, w taką pogode auto całkiem inaczej jeździ, poprostu wymiata :kox:. Do 25 stopni jest ok, przy 37 nie jeździ :gwizdanie: i nie marudze ani nie mam nic nie halo z autem tylko tak jest :cool1:. FMIC jest za***iście wskazany :naughty:

Ty i te Twoje temperatury to jak dowcipy siemiana :naughty:

codziennie o tym czytamy :naughty: :naughty: :naughty:

Jarko , pierwszy raz się z Tobą zgadzam :naughty:

Nex , ale kogo to? Twoje posty ostatnio przypominają mi jakiegoś bloga emo nastolatka.

Auto to Twoja świątynia? a czip bożek? :gwizdanie:

napisz wreszcie coś nie związanego ani z autem ani z chipem :wink4:

A co do dzisiajeszego spota to -->> :shocked::kox::decayed:

Opublikowano

Jak byś nie wiedział to mam teraz mało czasu bo za tydzień mam ślub, a napisałem o temp bo jak byś był w temacie to TrueOgre pisał że mam najprawdopodobniej cos nie tak z autem, więc wyjaśniam sprawe. Tak auto to moja świątynia, bynajmniej jest dla mnie ważne żeby wszystko grało, może Ty masz inne podejście ale to każdego prywatna sprawa :cool1:

Opublikowano

Jak byś nie wiedział to mam teraz mało czasu bo za tydzień mam ślub, a napisałem o temp bo jak byś był w temacie to TrueOgre pisał że mam najprawdopodobniej cos nie tak z autem, więc wyjaśniam sprawe. Tak auto to moja świątynia, bynajmniej jest dla mnie ważne żeby wszystko grało, może Ty masz inne podejście ale to każdego prywatna sprawa :cool1:

Janusz , widzę że mnie nie zrozumiałeś...

Chodziło mi o to że piszesz o aucie w każdym poście tutaj , w temacie z Twoim chipem (+filmiki :blink: ) + temat z Twoim autem. Chcę Ci tylko uświadomić że jesteś z tym tak nudny jak siemian z tymi swoimi kawałami ( któremu to sam wypomniałeś :naughty:) dobra , mniejsza z tym .... zrzucam to na karb stresu przed ślubem , pewnie nie wiesz co robić :decayed:

Ja mam podejście takie że jak coś nie działa to jadę do mechanika a nie pisze po 20 postów na ten sam temat :evil:

Opublikowano

dobry

Koledzy chciałem zapytać bo wczoraj mi wypad na Krak się nie udał przez pogode ale dzis chciałem do ZOO z dzieciakami jechać ładna pogoda. I którą drogą jechać czy mam omijać centrum i pchać się na Opolską nie będzie tam dzisiaj tłocznie

Opublikowano

Siema :) Jak ja nie lubie poniedzialków :kwasny:

Opublikowano

Siema :)

Opublikowano

:hi: dzięki za spota :naughty: troszkę późno ale :)

S4 i białe felgi :good: [br]Dopisany: 20 Lipiec 2009, 08:18_________________________________________________

hej [br]Dopisany: 20 Lipiec 2009, 08:18_________________________________________________Podobno w soboę był nalot na Rybitwach ,ok 40 dowodów rejestracyjnych zabrali :gwizdanie: ciekawe czy to prawda

Opublikowano

:bry: :bry: Pany [br]Dopisany: 20 Lipiec 2009, 10:21_________________________________________________

dobry

Koledzy chciałem zapytać bo wczoraj mi wypad na Krak się nie udał przez pogode ale dzis chciałem do ZOO z dzieciakami jechać ładna pogoda. I którą drogą jechać czy mam omijać centrum i pchać się na Opolską nie będzie tam dzisiaj tłocznie

Kolego dzisiaj w Grodzie Kraka pogoda sprzyja ,choć jest pochmurno ale jak na wypad do zoo to spoko.

Powiem Ci ze nie ma ogólnie korków na wlocie do KRK z rana tak ze Możesz sobie spokojnie jechać jak Ci pasuje :kox: pzdr.

Opublikowano
  • Autor
:bry: Małopolanie :decayed:
Opublikowano

:hi: dzięki za spota :naughty: troszkę późno ale :)

S4 i białe felgi :good: [br]Dopisany: 20 Lipiec 2009, 08:18_________________________________________________

hej [br]Dopisany: 20 Lipiec 2009, 08:18_________________________________________________Podobno w soboę był nalot na Rybitwach ,ok 40 dowodów rejestracyjnych zabrali :gwizdanie: ciekawe czy to prawda

http://ww2.tvp.pl/8979,20090718920330.strona

Opublikowano

:hi: :hi:

Ma ktoś pomysł jak przesłać deskę surfingową z koszalina do nas bo kurierzy chcą koło 400zł.

Opublikowano
  • Autor

:hi: :hi:

Ma ktoś pomysł jak przesłać deskę surfingową z koszalina do nas bo kurierzy chcą koło 400zł.

dogadaj sie z kierowcą Autobusu lub z konduktorami :gwizdanie:

Opublikowano

Dokaldnie, najtansza przesylka konduktorska, minus taki ze musisz byc na stacji o umowionej godzinie przyjazdu pociagu.

Opublikowano

Niestety konduktorskie mają ograniczony gabaryt, max co dopuszczają to przy rulonie 150cm a decha ma 300...

Opublikowano
:hi: Siema Krakusy :>
Opublikowano
  • Autor

Niestety konduktorskie mają ograniczony gabaryt, max co dopuszczają to przy rulonie 150cm a decha ma 300...

hmmmm zagadać zawsze mozesz ale nie oficialnie :wink4:

Opublikowano

Cuber chciałęm ci bardzo podziękować za udzieloną pomoc dziś w Kraku :hi: :hi: jak będziesz kiedyś w moim regionie to daj znać skoczymy na piwo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.