Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pozdrowienia z Chorwacji Panowie

ch.jpg

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wąski to mówisz że kiedy tam organizujesz zlot ogólnopolski :?: :D

jak naprawi winde :decayed: zacina mu się na 2 p. i nie wie dlaczego :)

:hi:

Kerczi wiem, że jeszcze nie dojechałeś do KR ( masz 2.0 ) ale dzięki za odwiedzinki :wink4:

Ps. i niech ktoś jeszcze powie że Knurów jest mały - Kerczi 40 min starał się wyjechać :polew:

I po co wam te RNSE w B7, lepiej kupić Larka za 200zł, wgrać automapę i jazda :polew:

Opublikowano

Fajne foto.Tylko nie powyrywaj krawezników na łukach :)

Opublikowano

Fajne foto.Tylko nie powyrywaj krawezników na łukach :)

ważne że fura dojechała :good::decayed:

Opublikowano

ależ mi gorąco.....

Opublikowano

jedzie ktos gdzies dzisiaj ? bora ? zakopianka ?[br]Dopisany: 22 Lipiec 2009, 19:42_________________________________________________aaa dzisiaj sroda :decayed:

Opublikowano

Kamil, zapraszasz :decayed: ?

Opublikowano

w środe gliniarze nie beda sie spodziewac :decayed:

Opublikowano

Hmmm...jeśli o mnie chodzi to raczej bym się stawił :)

Swoją drogą.... BRAWO WISŁA!!!!! :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Co rok ten sam powód do szczęścia, dziś jest jednak bosko :> :>

Opublikowano

Panowie ktoś tam był z Proszowic, kojarzy może takie auto http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9287153 jest wogóle po co jechac bo ja raczej mam przykre doświadczenia z tamtymi stronami

Opublikowano

juz Ci sie znudziło subaru ?

tania dość

szkoda ze nie Q

Opublikowano

juz Ci sie znudziło subaru ?

tania dość

szkoda ze nie Q

To dla kumpla, odkładał zakup a teraz się uparł ż edo przyszłej soboty musi mieć auto... :disgust:

Opublikowano

kumpel od tego handlarza kupował auto

Opublikowano

No i zadowolony? Bo ja jak do proszowic pojechałem po audi i chciałem obejrzeć to gość powiedział że cyrk robię, albo płacę i biorę albo dowidzenia, no to powiedzieliśmy grzecznie dowidzenia.

Opublikowano

No i zadowolony? Bo ja jak do proszowic pojechałem po audi i chciałem obejrzeć to gość powiedział że cyrk robię, albo płacę i biorę albo dowidzenia, no to powiedzieliśmy grzecznie dowidzenia.

:polew:

prze ... koleś :polew:

Opublikowano

tak, zadowolony, chłop sciaga sporo samochodówz niemiec i nalicza sobie marże 2 tys, dlatego ma tanio i ponoć spoko auta

Opublikowano

Swoją drogą.... BRAWO WISŁA!!!!! :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Co rok ten sam powód do szczęścia, dziś jest jednak bosko :> :>

szkoda gadać :thumbdown: :thumbdown:

Grześ, Piotr dzięki za piłkę, Jarko czemu nie grasz ostatnio :gwizdanie:[br]Dopisany: 22 Lipiec 2009, 23:24_________________________________________________dobra zimne piwko i PS3 :naughty: do jutra :hi:

Opublikowano

Miron wkoncu dojechalem do domu :), nie mowiles ze Ci autostrade buduja Knurow-Krakow, pojechalbym inaczej:)

Dzieki za kawe, mam nadzieje ze ciastem podzieliles sie mimo wszystko z Zona a nie z kumplami z EU :)[br]Dopisany: 23 Lipiec 2009, 00:00_________________________________________________

Panowie ktoś tam był z Proszowic, kojarzy może takie auto http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9287153 jest wogóle po co jechac bo ja raczej mam przykre doświadczenia z tamtymi stronami

mega13 ja mam do odstapienia leasing mojej gdyby byl zainteresowany, wiecej info na pw ew. tel. ,dostepna w dziale MOJA A4

Opublikowano

:hi: :hi: :hi: :hi:

tak, zadowolony, chłop sciaga sporo samochodówz niemiec i nalicza sobie marże 2 tys, dlatego ma tanio i ponoć spoko auta

hmm znam 3 osoby co kupiły od patoły auta i raczej są zadowolone, jakiś grubszych wałków nikt nie zgłaszał, ale on nie sprowadza z niemiec tylko z włoch, nie widziałem auta u niego z niemiec nigdy, no chyba że ostatnio zmienił orientacje :)

Opublikowano

Jarko czemu nie grasz ostatnio :gwizdanie:

praca... :gwizdanie: za wczesna godzina :disgust:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.