Wąski Opublikowano 28 Lipca 2009 Opublikowano 28 Lipca 2009 Robert bede po 10 za wcześnie wezme tylko maske o 10. Po inne przyjade popołudniu , bo tylko treraz mam busa OK
Tukan Opublikowano 28 Lipca 2009 Opublikowano 28 Lipca 2009 Siema,musze kiedys podjechac na spota,a potem na jakas kreseczke
BrunoNH Opublikowano 28 Lipca 2009 Opublikowano 28 Lipca 2009 Dixi mam nadzieje ze im lapka nie pokazales :gwizdanie: Jeszcze by Ci z tych swoich bolidow 320 konnych jakiegos wirusa zapodali... [br]Dopisany: 28 Lipiec 2009, 09:59_________________________________________________ no bo Didi to rzadko sie wlacza do rozmowy Nie ma czasu pisac z nami na forum bo pisze nowego VAG-a albo sie szlaja po BP i szpieguje... :gwizdanie:
jarko Opublikowano 28 Lipca 2009 Opublikowano 28 Lipca 2009 Jarko - czy mam się w tej chwili poczuć obrażony i "strzelić focha", bo jakoś nie rozumiem do czego pijesz Pytaj Pabla, On Ci wszystko wyjaśni :polew: :polew: Bo jarko taki zlosliwy jest.. Nono No co Wy
Wąski Opublikowano 28 Lipca 2009 Opublikowano 28 Lipca 2009 Jarko - czy mam się w tej chwili poczuć obrażony i "strzelić focha", bo jakoś nie rozumiem do czego pijesz Pytaj Pabla, On Ci wszystko wyjaśni :polew: :polew: Bo jarko taki zlosliwy jest.. Nono No co Wy do rany przyłóż
jarko Opublikowano 28 Lipca 2009 Opublikowano 28 Lipca 2009 Jarko - czy mam się w tej chwili poczuć obrażony i "strzelić focha", bo jakoś nie rozumiem do czego pijesz Pytaj Pabla, On Ci wszystko wyjaśni :polew: :polew: Bo jarko taki zlosliwy jest.. Nono No co Wy do rany przyłóż a jakże BTW chciałem pozdrowić kolegę Niebieska_Strzała z sąsiedniego forum, który to Nas Wszystkich "objechał" na ostatnim spocie
ykk Opublikowano 28 Lipca 2009 Opublikowano 28 Lipca 2009 Jarko - czy mam się w tej chwili poczuć obrażony i "strzelić focha", bo jakoś nie rozumiem do czego pijesz Pytaj Pabla, On Ci wszystko wyjaśni :polew: :polew: Bo jarko taki zlosliwy jest.. Nono No co Wy do rany przyłóż a jakże BTW chciałem pozdrowić kolegę Niebieska_Strzała z sąsiedniego forum, który to Nas Wszystkich "objechał" na ostatnim spocie A jak juz cos powie to masakra.. nie ma wtedy po czym sprzatac..
jarko Opublikowano 28 Lipca 2009 Opublikowano 28 Lipca 2009 Ja nie moge, co za ludzie... Wystarczy że coś na kupe napisałem i zaraz dostałem tam bana yeabani, ale mają ekspresowy system działania :wallbash:
jarko Opublikowano 28 Lipca 2009 Opublikowano 28 Lipca 2009 jarko Zalozysz nastepne.. nie musze, już mam to już mój drugi ban [br]Dopisany: 28 Lipiec 2009, 11:44_________________________________________________ Tak czytam ten temat ( w końcu trochę świeży jestem) , o co chodzi z tym drugim klubem gdzie jest RS-ka rasowana na 320 PH - nie lubicie się teraz już powinieneś mieć jasność... za te "atrakcje" możemy podziękować koledze, który jeszcze nie tak dawno z Nami wódke pił... Koledze który teraz śmiga S"szpachla"4 i ma władze bo ma quattro... EOT
Wąski Opublikowano 28 Lipca 2009 Opublikowano 28 Lipca 2009 Ja nie moge, co za ludzie... Wystarczy że coś na kupe napisałem i zaraz dostałem tam bana yeabani, ale mają ekspresowy system działania :wallbash: a dlaczego TAM JESTEŚ :gwizdanie:
ykk Opublikowano 28 Lipca 2009 Opublikowano 28 Lipca 2009 jarko ale jaki OT..? Przeciez w tym dziale nie ma Topica.. :polew:
Tukan Opublikowano 28 Lipca 2009 Opublikowano 28 Lipca 2009 Przeciez w tym dziale nie ma Topica.. :polew: :naughty Chyba Tofika
jarko Opublikowano 28 Lipca 2009 Opublikowano 28 Lipca 2009 jarko ale jaki OT..? Przeciez w tym dziale nie ma Topica.. :polew: a dlaczego TAM JESTEŚ :gwizdanie: Hehe, chciałem poznać Misia który Nas odwiedził
Wąski Opublikowano 28 Lipca 2009 Opublikowano 28 Lipca 2009 jarko ale jaki OT..? Przeciez w tym dziale nie ma Topica.. :polew: a dlaczego TAM JESTEŚ :gwizdanie: Hehe, chciałem poznać Misia który Nas odwiedził Misie są w ZOO
Cuber Opublikowano 28 Lipca 2009 Autor Opublikowano 28 Lipca 2009 CZeść wszystkim Siemka Panowie mozecie przestac gadac o kupie śniadanie jem
Rekomendowane odpowiedzi