Cuber Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Jak tam panowie po spocie dzisiaj ? Działo się coś ciekawego ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PrZeMiAn Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 siemka Krakusy Przemian wielkie dzięki za impreze w Skoczowie :notworthy: ps. dzisiaj mnie nie ma na spociku niestety ;( bede dopiero za tydzień No problemo, Cała przyjemność po mej stronie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozi_wells Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Jak tam panowie po spocie dzisiaj ? Działo się coś ciekawego ?? a działo sie jarek s4 przyjechał bmw e30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrunoNH Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 ps. dzisiaj mnie nie ma na spociku niestety ;( bede dopiero za tydzień Ja chyba też się nie wyrobię... malowanie muszę dokończyć Malowanie w niedziele... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Mnie też dzisiaj nie było bo miałem week pracujący A tak po za tym to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Napewno będę w next week na spocie , zaległości trzeba odrobic :gwizdanie: :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek s4 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Podpis jest niewłaściwy, nie wiem dlaczego. Ale auto poznajecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 chyba znalazłem to volvo kilujące wszystkich http://moto.allegro.pl/item693685915_najszybsze_volvo_v40_t4_r_w_kraju.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Witam Panowie. Wróciłem cały i zdrowy. Jakby było mało w Czechach 50km od Cieszyna przy 230km/h kamyczek mi strzelił w szybe i zrobiłł sie taki duuuży odprysk... Trzeba bedzie AC uruchomić... :gwizdanie: :gwizdanie: Przynajmniej szyba pod czujnik deszczu będzie... Pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Przemian dzieki za Party Mod mam Twoja bluze Demon Zmowiny czas zaczac [br]Dopisany: 02 Sierpień 2009, 23:38_________________________________________________http://motoryzacja.interia.pl/motocykle/news/upadek-przy-270-kmh,1347013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
themOn Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 hehe, Ja zmowiny juz przeszedlem Przemiano dzięki za impre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 ps. dzisiaj mnie nie ma na spociku niestety ;( bede dopiero za tydzień Ja chyba też się nie wyrobię... malowanie muszę dokończyć Malowanie w niedziele... czasem trzeba... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Byłem o 18 i nikogo nie było co za burdel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrunoNH Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 czesc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepasa Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 [br]Dopisany: 03 Sierpień 2009, 10:52_________________________________________________ Byłem o 18 i nikogo nie było co za burdel [br]Dopisany: 03 Sierpień 2009, 10:52_________________________________________________A GDZIE BYŁEŚ? NA RYBITWACH? :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 [br]Dopisany: 03 Sierpień 2009, 10:52_________________________________________________ Byłem o 18 i nikogo nie było co za burdel [br]Dopisany: 03 Sierpień 2009, 10:52_________________________________________________A GDZIE BYŁEŚ? NA RYBITWACH? :polew: a marchewkę kupiłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Siemka Wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 joł kepasa, nie chcesz sie moze zamienić na auta, bo jednak potrzebuje kombi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi