KERCZI Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Tańczy Hrabia z jakąś Baronową na balu. W pewnym momencie odzywa się: - Pani Baronowo, czy oddałaby mi się Pani za milion dolarów? Baronowa "oburzona" - no jak to, Panie Hrabio? Hrabia: Niech Pani pomyśli, chodzi o milion dolarów. Baronowa po chwili: Za milion dolarów oddałabym się Panu, Panie Hrabio.. Hrabia po chwili zagaduje: A czy oddałaby mi się Pani za jednego dolara? Baronowa oburzona: Ależ Panie Hrabio, za kogo mnie pan ma? Hrabia: To już ustaliliśmy, teraz się targujemy.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Ale w dzisiejszych czasach ciezko znalezc jakas robote... :wallbash: chyba pracowników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Ale w dzisiejszych czasach ciezko znalezc jakas robote... :wallbash: chyba pracowników TRUE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrunoNH Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Ale w dzisiejszych czasach ciezko znalezc jakas robote... :wallbash: chyba pracowników TRUE No w moim fachu czyli w poligrafi to nie za wesolo jest teraz, szukam juz tyle czasu i nic nie moge namierzyc... :wallbash: Chyba najwyzszy czas zmienic branze... albo kraj :gwizdanie:[br]Dopisany: 04 Sierpień 2009, 00:21_________________________________________________ ...jak sie oglada w mediach ile ludzi na lewym chorobowym siedzi to kto ma pracowac... :gwizdanie:[br]Dopisany: 04 Sierpień 2009, 00:25_________________________________________________ Kto dzis gasi ? Ja mam juz dosc kompa, ide w kime :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 to ja moge zgasic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mega13 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Eeeeee a może ja zgaszę?? :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Jak to nie wiecie kto gasi :?: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Moze ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Moze ja :gwizdanie:[br]Dopisany: 04 Sierpień 2009, 02:29_________________________________________________A dobra to gaś bo idę w kimę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Wylaczam forum (ciekawe kto sie teraz zjawi) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 [br]Dopisany: 04 Sierpień 2009, 05:06_________________________________________________ja jerzyku , ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
themOn Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perfidny Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 bry wszystkim miłego dzionka życzę :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 wąski , koleżanka robiła Ci lizing? teraz się chyba mówi petting ale nie wiem jak z używanymi ostatnio taki mądry się zrobił i język mu się wyostrzył [br]Dopisany: 04 Sierpień 2009, 08:11_________________________________________________ wysyłałem, poczekaj chwilke[br]Dopisany: 03 Sierpień 2009, 13:30_________________________________________________mam pytanie: jak to jest z leasingiem samochodu używanego ? opłaca sie ? podam Ci nr do koleżanki. Powiedz że od Roberta 509512111 wąski , koleżanka robiła Ci lizing? a co zazdrościsz że ja mam takie a Ty nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Wąski przywitałbyś się z rana a nie tak ni z gruchy ni z pietruchy najeżdzasz na ludzi Sprzedałeś garbusa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Wąski przywitałbyś się z rana a nie tak ni z gruchy ni z pietruchy najeżdzasz na ludzi Sprzedałeś garbusa? Dzień dobry Grzesiu Tak sprzedałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 cześć Krakusy Jak Wasze samopoczucie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 cześć Krakusy Jak Wasze samopoczucie ? Hej spoko pogoda do bani Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 cześć Krakusy Jak Wasze samopoczucie ? yo pyro tak se... trzeba tyrać od rana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Dzień dobry Piotr tak może być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi