marcin j Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 [br]Dopisany: 05 Październik 2009, 09:45_________________________________________________ No bylo fajnie choc frekfencja nie wielka.Trzenia tez braklo. Do nastepnego razu Miałem remont w mieszkaniu Taaa w nie dziele Rtocki wariacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Dzieki Panowie za spota. Dzięki również za spocika siemian no 9,5l mi wyszło spowrotem cały czas na kickdownie, więcej się nie dalo Pozdrówka i do następnego Mnie wyszło 18,6 jak jechałem po Zielucha na akademik... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Siemian zamówiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Dzieki Panowie za spota. Dzięki również za spocika siemian no 9,5l mi wyszło spowrotem cały czas na kickdownie, więcej się nie dalo Pozdrówka i do następnego Mnie wyszło 18,6 jak jechałem po Zielucha na akademik... To ja mialem 17 z groszem caly czas na kicku w 3.0 i na automacie. i to jest wlasnie to....mowilem ze jestes jedyny w swoim rodzaju, w Twoim przypadku wolalbym chyba 2.0 T takie samo spalanie a brak porownania[br]Dopisany: 05 Październik 2009, 12:29_________________________________________________ Siemian zamówiłem a moje przeguby?? Wiesz cos? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zieluch Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Bry panowie Wąski ty masz zaciski 320mm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Dzieki Panowie za spota. Dzięki również za spocika siemian no 9,5l mi wyszło spowrotem cały czas na kickdownie, więcej się nie dalo Pozdrówka i do następnego Mnie wyszło 18,6 jak jechałem po Zielucha na akademik... To ja mialem 17 z groszem caly czas na kicku w 3.0 i na automacie. i to jest wlasnie to....mowilem ze jestes jedyny w swoim rodzaju, w Twoim przypadku wolalbym chyba 2.0 T takie samo spalanie a brak porownania[br]Dopisany: 05 Październik 2009, 12:29_________________________________________________ Siemian zamówiłem a moje przeguby?? Wiesz cos? Kerczi jak chcesz przeguby to jak bede w środe w BB to moge zapytać tam gdzie ja kupowałem. Siemian zamówiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Bry panowie Wąski ty masz zaciski 320mm? taaaaaaaaaaaaa [br]Dopisany: 05 Październik 2009, 14:14_________________________________________________Karol cierpliwości [br]Dopisany: 05 Październik 2009, 14:14_________________________________________________http://sport.interia.pl/inne-sporty/news/pudzian-pokonany-w-walce-o-mistrzostwo-swiata,1377843 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 swoje Pudzian już zrobił a co do naszy zakupów Robert to musimy coś wykombinować :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 co tu taka cisza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 5 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 cisza jak cisza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek88 Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 jak będe kiedyś w krk to moge wpaść do was na spot?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 jak będe kiedyś w krk to moge wpaść do was na spot?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 5 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 jak będe kiedyś w krk to moge wpaść do was na spot?? Jasne że tak w ogóle co to za pytanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek88 Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 wy w każda niedziele spotujecie??[br]Dopisany: 05 Październik 2009, 21:25_________________________________________________no wiesz czasem lepiej zapytać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 5 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 tak w każdą Niedzielę , jesli by coś sie mialo zmienić napewno bedzie napisane na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi