Wąski Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 dobry wieczór -ostatnio nie tylko spoty podupadły możesz rozwinąć? sam wiesz to po co pytasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Dzięki za spota, no stara gwardia dziś nie dopisała na spocie Ale było ciekawie, mały wypadek lachonów od shevroleta crossfire'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrunoNH Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Siemka all, Jak tam było na spocie ? Ja dzisiaj nie dałem rady miałem najazd rodzinki To oni sie jeszcze do Ciebie przyznaja... :gwizdanie: Zarcik oczywiscie :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 dobry wieczór -ostatnio nie tylko spoty podupadły możesz rozwinąć? sam wiesz to po co pytasz nic nie wiem , długo mnie nie było i nie jestem w temacie [br]Dopisany: 18 Październik 2009, 22:31_________________________________________________ Siemka all, Jak tam było na spocie ? Ja dzisiaj nie dałem rady miałem najazd rodzinki przyjechali do Ciebie z Gdyni i Poznania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 oglądałem Tv turbo i wydaje mi się niezła opcja - zaraz się rozpiszą miłośnicy Q http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C8587941 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 oglądałem Tv turbo i wydaje mi się niezła opcja - zaraz się rozpiszą miłośnicy Q http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C8587941 jaja sobie robisz? :blink: Polecam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david_n Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 W Limanowej fajnie tutaj krotki filmik jesli chodzi o vectre, to nie wiem czy za ta kase nie wolalbym focusa st lub cos w ten desen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 focus rs jest fajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david_n Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 no ale znajdz mi rs'a za ta kase w tym roczniku :gwizdanie: btw. siemian gdzies byl jak Cie nie bylo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 spoko następnym razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rtocki Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Thx za spota, >Kamil za***isty i rozsądny wybór furacza, Trzeniu , Klubowicze to jeszcze pan Pikuś , ale od VIP-ów to aż fioletowo było na spocie , (chyba dlatego, że w tym czasie Wisła kisła) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARiOLiNi Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Frekwencja dzisiaj na spocie mniejsza niż na Bielskich Jak będę znowu wcześniej wyjeżdżał z Ustronia to na pewno wpadnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Wszystko przez pogode Bede nastepnym razem hyhy :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 no ale znajdz mi rs'a za ta kase w tym roczniku :gwizdanie: btw. siemian gdzies byl jak Cie nie bylo? w pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 zamiast vectry wolałbym takie gó.no http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C7423976 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david_n Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Dobrej nocki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 zamiast vectry wolałbym takie gó.no http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C7423976 3x bym wolal to od vectry. p.s. winzgroza 7 daje rade jak na M$. Dzieki Themon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Witam Panowie Chlopaki z klubu Golfa wybieraja sie na grupowa hamownie do ProjektXS w Krakowie. Przy 10 autach wjazd za 50zl. Wiem ze jest ich 8-9. Jak by ktos chcial sie wybrac to zapraszam. Termin jest umowiony na 24.10.2009r. Link do tematu http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=249320&start=210 Kiślowi już dawno o tym nawijałem i umawiałem się z Nim na hamowanie... Jakby chciał... Więc nie kuś Nas na projekxs... dobry wieczór -ostatnio nie tylko spoty podupadły Eeeee :!::?: Dzięki za spota, no stara gwardia dziś nie dopisała na spocie :thumbdown:d: A Ty masz czyste sumienie pod tym względem :?: ale od VIP-ów to aż fioletowo było na spocie , (chyba dlatego, że w tym czasie Wisła kisła) zapewne na kupie bardziej fioletowo... Sorki Pany za klimat ale troszkę nie tym torem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 18 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi