PABLO Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 Kamil fele dobre ale te drugie co pokazałeś nie wiem czy nie były by lepsze
sokolnh Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 moze jak je zrobie to będa lepsze, narazie te mi sie bardziej podobają Kerczi, nie za dużo chcesz za tą audice ? obliczyłem całość i suma jest dosc spora
biedruch Opublikowano 21 Października 2009 Opublikowano 21 Października 2009 witajcie tak mi wpadlo, przy okazji, w oko: http://demotywatory.pl/290997/Polskie-samochody glupie, ale prawdziwe, nie? :gwizdanie:
KERCZI Opublikowano 21 Października 2009 Opublikowano 21 Października 2009 Kamil wez pod uwage ze kwota ktora CI wyszla jest juz kwota skredytowana (z odsetkami, z ubezpieczeniem samochodu, prowizjami itd), za juz nie wspomne ze raczej ciezko trafic takie wyposazenie na allegro. Zreszta nie zalezy mi jakos bardzo na sprzedaniu, jak sie nie sprzeda to bede jezdzil dalej Samo ubezpieczenie takiego auta za najblizsze 3 lata to wyszlo by kolo 10k, nie ma chodzenia, formalnosci, jedynie podpis na umowie cedujacej leasing
Gość Trzeniu Opublikowano 21 Października 2009 Opublikowano 21 Października 2009 Kerczi , w jakim leasingu ubezpieczenie masz w cenie rat? Pierwsze słyszę , zawsze to użytkownik jest zmuszony do ubezpieczenia. Jaki to leasing? Ps. Zmień sobie tą fotkę gdzie widać przednie siedzenia , przy tym świetle rodem z E2000 fotele wyglądają jakby były mocno zmęczone
siemian Opublikowano 21 Października 2009 Opublikowano 21 Października 2009 Hmmm... z ubezpieceniem w Leasingu różnie to bywa. W niektórych firmach jest wiliczone w czynsze (Mercedes-Benz Leasing Polska). Ja mam leasing w EFLu ale ubezpieczenia nie mam wliczonego w czynsze. EFL ma podpisaną umowe z PZU o ubezpieczeniach na specjalnych warunkach zbiorczych z której możesz skorzystać ale nie musisz. Możesz sobie załatwić ubezpieczenie we właśnym zakresie. Z tego co ja się orientuje to nawet jeśli skorzystasz z ubezpiecenia (PZU EFL) to i tak płacisz raz w roku i nie jest to wliczone w czynsz... Przynajmniej u mnie tak jest. Pozdrawiam
KERCZI Opublikowano 21 Października 2009 Opublikowano 21 Października 2009 Siemian ma racje rowniez, ale ja mam rowniez w EFLu tyle ze Rodzice maja nascie samochodow i jest inny pakiet, w cenie czynszu mam juz ubezpieczenie OC + AC, wczesniej to bylo standardem w EFLu, a teraz jest tak jak Siemian mowi chyba ze masz wieksza flote. Zdjec mi sie juz nie chce zmieniac, bo nawet nie mam innych
nex Opublikowano 21 Października 2009 Opublikowano 21 Października 2009 to co tu co 2 lepsze auto to lizzzing?
sokolnh Opublikowano 21 Października 2009 Opublikowano 21 Października 2009 takie życie koszty jakoś trzeba robić
Cuber Opublikowano 21 Października 2009 Autor Opublikowano 21 Października 2009 to co tu co 2 lepsze auto to lizzzing? nie kazde
KERCZI Opublikowano 21 Października 2009 Opublikowano 21 Października 2009 IMHO nie ma lepszej opcji niz leasing w firmie, ale oczywiscie zawsze sa minusy i plusy kazdej opcji tak jak u mnie ewentualna sprzedaz juz jest klopotliwa bo musi sie znalezc firma i musi miec zdolnosc kredytowa w firmie leasingujacej zeby przejela leasing i w tym przypadku lepsza gotowka No niestety cos za cos
Rekomendowane odpowiedzi