siemian Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 ale mnie ręce bolą po wczorajszym wąski , co się dzieje? a co zjechałeś na ręcznym..? :polew: :polew:
Cuber Opublikowano 8 Listopada 2009 Autor Opublikowano 8 Listopada 2009 ale mnie ręce bolą po wczorajszym wąski , co się dzieje? Piotrek to cos Ty robił tymi rekami :gwizdanie: :polew: Wlasnie, Waski, co sie dzieje ?
grippen Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 Witam Panowie nie orientuje się ktoś a może ktoś ma na zbyciu potrzebuje moja koleżanka Turbiny do Toyoty Avensis rok 99 silnik 2.0 TDI zaprowadziła do mechanika a mechanik powiedział jej że może załatwić za 4 tyś chyba go pogieło podobno nie nadaje się Garetta nie wiem i nie może mieć oznaczeń d4d ale jak patrzę na allegro to wszystkie mają takie oznaczenia. Ma może ktoś dojście
Wąski Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 Witam Panowie nie orientuje się ktoś a może ktoś ma na zbyciu potrzebuje moja koleżanka Turbiny do Toyoty Avensis rok 99 silnik 2.0 TDI zaprowadziła do mechanika a mechanik powiedział jej że może załatwić za 4 tyś chyba go pogieło podobno nie nadaje się Garetta nie wiem i nie może mieć oznaczeń d4d ale jak patrzę na allegro to wszystkie mają takie oznaczenia. Ma może ktoś dojście jutro
siemian Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 co tu taka cisza dzisiaj? Ja puki co leże w lóżku i odpoczywam bo kacyk trzyma... Ale na spota powinienem się jakoś zebrać...
noran Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 Ktoś pił wczoraj a dziś bez kaca? OStatnio miałem po żołądkowej czystej i już jej nie kupie francy... BTW jakie macie zdanie po czym kaca jest mniej?
ykk Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 Ktoś pił wczoraj a dziś bez kaca? OStatnio miałem po żołądkowej czystej i już jej nie kupie francy... BTW jakie macie zdanie po czym kaca jest mniej? Benzyna
KERCZI Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 Ktoś pił wczoraj a dziś bez kaca? OStatnio miałem po żołądkowej czystej i już jej nie kupie francy... BTW jakie macie zdanie po czym kaca jest mniej? najmniej jest po abstynencji dnia poprzedniego [br]Dopisany: 08 Listopad 2009, 14:56_________________________________________________ Buhahaha jak ktos ma AutoMape to w wyborze jezykow jest dostepny...................MIRON buaahahahah
noran Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 Która to wersja ja mam 5.0.5 i nie ma
boseron Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 niestety tez mam dzisaj kaca, łeb mnie nap........i na dodatek w pracy siedze do 20.00 najmniejszy kac jest po najwiekszym klinie [br]Dopisany: 08 Listopad 2009, 15:18_________________________________________________ Cuber , wszyscy płodzą żeby Twoje miało się z kim bawić nie wszyscy...nie wszyscy, niektórzy byli jeszcze bardziej przewidujący i teraz czekają na innych żniwa :gwizdanie:
Cuber Opublikowano 8 Listopada 2009 Autor Opublikowano 8 Listopada 2009 siema Boseron no to widze ze Cię nie bedzie na spocie dzisiaj :gwizdanie: a myślałem ze sie zobaczymy ;(
boseron Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 siema Boseron no to widze ze Cię nie bedzie na spocie dzisiaj :gwizdanie: a myślałem ze sie zobaczymy ;( niestety nie dam rady
irko Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 siema kulawy w srode prawdopodobnie pojdzie z nami do kina kumpel ten co ma ta B8, ktora mialem brac to oblukasz
irko Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 to nawet nie wiedzialem bylem przekonany, ze sroda
Gość Trzeniu Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 siema kulawy Irko , fura miazga a dzwięk silnika :shocked:
Wąski Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 siema kulawy Irko , fura miazga a dzwięk silnika :shocked: lizus
Rekomendowane odpowiedzi