Gość TrueOgre Opublikowano 13 Listopada 2009 Opublikowano 13 Listopada 2009 kiedys nam ten dzik wyleciał przed maską jak z Piotrkiem wracaliśmy ze spota a innym razem Piotr ładował w niego cytrynami z okna bo mu tuptał pod oknami i nie dawał spać
irko Opublikowano 13 Listopada 2009 Opublikowano 13 Listopada 2009 Ogrowy przyznaj sie, ze podrzuciles ludziom dzika
Gość Trzeniu Opublikowano 13 Listopada 2009 Opublikowano 13 Listopada 2009 kiedys nam ten dzik wyleciał przed maską jak z Piotrkiem wracaliśmy ze spota a innym razem Piotr ładował w niego cytrynami z okna bo mu tuptał pod oknami i nie dawał spać \*/ szkoda go , miał dobrego speeda
Gość TrueOgre Opublikowano 13 Listopada 2009 Opublikowano 13 Listopada 2009 Ogrowy przyznaj sie, ze podrzuciles ludziom dzika to Trzeniek u mnie bażanty tylko
Gość Trzeniu Opublikowano 13 Listopada 2009 Opublikowano 13 Listopada 2009 sarny , kuny i lisy to normalka , codziennie tracę kilka cytryn , ziemniaków żeby to przegonić ale ten dzik to był gigant , j**any ten to nawet nie uciekal jak w niego waliłem kokosemz balkonu
david_n Opublikowano 13 Listopada 2009 Opublikowano 13 Listopada 2009 KERCZI idziecie jutro na ten paintball?
Tukan Opublikowano 13 Listopada 2009 Opublikowano 13 Listopada 2009 cześć wielkodziobie cześć zmijo Bylem dzis na ruczaju
Gość TrueOgre Opublikowano 13 Listopada 2009 Opublikowano 13 Listopada 2009 cześć wielkodziobie cześć zmijo Bylem dzis na ruczaju ostatni raz przemknąłeś bez winietki
Tukan Opublikowano 13 Listopada 2009 Opublikowano 13 Listopada 2009 cześć wielkodziobie cześć zmijo Bylem dzis na ruczaju ostatni raz przemknąłeś bez winietki :gwizdanie:
siemian Opublikowano 13 Listopada 2009 Opublikowano 13 Listopada 2009 A ja jestem na imprezie. Przerysowałem sobie cały prawy próg o murek... Dobrze ze przynajmniej próg jest plastikowy...
Tukan Opublikowano 13 Listopada 2009 Opublikowano 13 Listopada 2009 Ja popijam drina w domu jutro/niedziela uczelnia
zlota1977 Opublikowano 13 Listopada 2009 Opublikowano 13 Listopada 2009 Dobry wieczór, dzięki że się dzień zbliża do końca i auto mam całe...ale nie dużo już brakowało
Tukan Opublikowano 13 Listopada 2009 Opublikowano 13 Listopada 2009 Dobry wieczór, dzięki że się dzień zbliża do końca i auto mam całe...ale nie dużo już brakowało Co sie stało? No w koncu piatek 13 :gwizdanie:
Wąski Opublikowano 13 Listopada 2009 Opublikowano 13 Listopada 2009 sarny , kuny i lisy to normalka , codziennie tracę kilka cytryn , ziemniaków żeby to przegonić ale ten dzik to był gigant , j**any ten to nawet nie uciekal jak w niego waliłem kokosemz balkonu kup odpowiedni sprzęt będzie na grilla
Rekomendowane odpowiedzi