PABLO Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Własnie dostałem info od kumpla że na prostej za Carrefourem na zakopiance ( teraz sie tam przeniesli z Bora ) S3 Comsportów srebrne nie wychamowało na zkarecie i przebiło sie przez ogrodzenie wjeźdzajac do składu budowlanego , niezła beka Co za :wallbash:
Gość TrueOgre Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Własnie dostałem info od kumpla że na prostej za Carrefourem na zakopiance ( teraz sie tam przeniesli z Bora ) S3 Comsportów srebrne nie wychamowało na zkarecie i przebiło sie przez ogrodzenie wjeźdzajac do składu budowlanego , niezła beka Co za :wallbash: odezwał się mistrz hamowania i pokonywania zakrętów :polew:
PABLO Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 To już im się skończy wszędzie to ściganie.[br]Dopisany: 19 Listopad 2009, 22:56_________________________________________________ Własnie dostałem info od kumpla że na prostej za Carrefourem na zakopiance ( teraz sie tam przeniesli z Bora ) S3 Comsportów srebrne nie wychamowało na zkarecie i przebiło sie przez ogrodzenie wjeźdzajac do składu budowlanego , niezła beka Co za :wallbash: odezwał się mistrz hamowania i pokonywania zakrętów :polew: To już stare czasy Teraz to co innego
Gość Trzeniu Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Własnie dostałem info od kumpla że na prostej za Carrefourem na zakopiance ( teraz sie tam przeniesli z Bora ) S3 Comsportów srebrne nie wychamowało na zkarecie i przebiło sie przez ogrodzenie wjeźdzajac do składu budowlanego , niezła beka Co za :wallbash: odezwał się mistrz hamowania i pokonywania zakrętów :polew: Pablo to hipokryto ...
PABLO Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Własnie dostałem info od kumpla że na prostej za Carrefourem na zakopiance ( teraz sie tam przeniesli z Bora ) S3 Comsportów srebrne nie wychamowało na zkarecie i przebiło sie przez ogrodzenie wjeźdzajac do składu budowlanego , niezła beka Co za :wallbash: odezwał się mistrz hamowania i pokonywania zakrętów :polew: Pablo to hipokryto ... Cicho, myślisz że masz Q to wszystko Ci wolno
PABLO Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Trzeniu czytaj forum bo pytałem się coś przed chwilą
Gość Trzeniu Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Trzeniu czytaj forum bo pytałem się coś przed chwilą Super , gram i jak mnie zabiją to piszę tutaj Mega kox :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Gość TrueOgre Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 buahah zwariowac mozna z Wami to dobrze, przynajmniej nie jest nudno
PABLO Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Pablo Q to tylko dodatek W tych warunkach nikt by nic nie zrobił bo było za szybko, koniec tematu
Wąski Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 buahah zwariowac mozna z Wami :good: :good:
Gość Trzeniu Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 buahah zwariowac mozna z Wami to dobrze, przynajmniej nie jest nudno podupczyć se nie można? :gwizdanie:
PABLO Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Trzeniu czytaj forum bo pytałem się coś przed chwilą Super , gram i jak mnie zabiją to piszę tutaj Mega kox :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Ja ściągam właśnie samego singla. A na pożyczonym oryginale nie da się grać nawet w misje
Wąski Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Własnie dostałem info od kumpla że na prostej za Carrefourem na zakopiance ( teraz sie tam przeniesli z Bora ) S3 Comsportów srebrne nie wychamowało na zkarecie i przebiło sie przez ogrodzenie wjeźdzajac do składu budowlanego , niezła beka koparka jakas go wyciągała , starty podobno niewielkie szkoda
Gość TrueOgre Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 buahah zwariowac mozna z Wami to dobrze, przynajmniej nie jest nudno podupczyć se nie można? :gwizdanie: ileż można
Gość Trzeniu Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Widział ktoś ostatnio Boserona?[br]Dopisany: 19 Listopad 2009, 23:06_________________________________________________Cuber , za***isty Wam sklepik zrobili na Wielickiej
Wąski Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Widział ktoś ostatnio Boserona?[br]Dopisany: 19 Listopad 2009, 23:06_________________________________________________Cuber , za***isty Wam sklepik zrobili na Wielickiej jaki ?
KERCZI Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Trzeniek COD jest cos na styl CS'a albo soilder of fortune ?? sorry za lamerskie pytanie ale to zupelnie nie moje klimaty gier pomimo ze powyzsze tytuly mi sie spodobaly[br]Dopisany: 19 Listopad 2009, 23:12_________________________________________________ Widział ktoś ostatnio Boserona?[br]Dopisany: 19 Listopad 2009, 23:06_________________________________________________Cuber , za***isty Wam sklepik zrobili na Wielickiej jaki ? znajac Trzenka to pewnie jakis wislacki swiat ;p
Cuber Opublikowano 19 Listopada 2009 Autor Opublikowano 19 Listopada 2009 Cuber , za***isty Wam sklepik zrobili na Wielickiej nie jest zły
Rekomendowane odpowiedzi