KERCZI Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 Pamietaj ze ostatni beda pierwszymi... tak i ucieszą się tylko raz na samym końcu, ja tam wolę cieszyć się całe życie :evil: :evil: nie na samym koncu a na nastepnych swiatlach
Gość TrueOgre Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 Pamietaj ze ostatni beda pierwszymi... tak i ucieszą się tylko raz na samym końcu, ja tam wolę cieszyć się całe życie :evil: :evil: nie na samym koncu a na nastepnych swiatlach i że niby twój klekot ma mnie wyprzedzić
siemian Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 :polew: :polew: chyba jak wleje sobie KERS do baku
KERCZI Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 Siemian to czego Ci naopowiadali a w co uwierzyles to zostaw dla siebie a nie wciskaj innym w zycie, skoro wlewasz sobie KERS do baku to pozdrawiam Cie serdecznie, szkoda ze nie jestesmy na spocie bo jeszcze poglaskalbym Cie po glowce :polew:
KERCZI Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 :polew: tak myslalem to pewnie Miron Ci tak naopowiadal ze jak wlejesz sobie KERS do baku to bedzie Ci chodzil tak jak Jego
siemian Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 no on podobno miesza KERS z Kujawskim w stosunku 2:1 i dobrze jezdzi :polew:
david_n Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 siemian: (22:04) no poko loko to wezmiesz jakies kolezanki tyle ze ja nie pije Ja: (22:04) czemu? siemian: (22:04) no tak postanowilem do sylwestra bo za duzo pije hehehe
siemian Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 o Ty c**jku mały... W domu nie nauczyli że nie wkleja się prywatnych rozmów [br]Dopisany: 23 Listopad 2009, 22:08_________________________________________________bo napisze że wczoraj mnie pytałeś co to jest adaptive light... :polew:
KERCZI Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 o Ty c**jku mały... W domu nie nauczyli że nie wkleja się prywatnych rozmów [br]Dopisany: 23 Listopad 2009, 22:08_________________________________________________bo napisze że wczoraj mnie pytałeś co to jest adaptive light... :polew: i co w tym zlego ze nie wie?? Mysle ze to mniejsze zlo niz niewiedza ze wlewanie KERSa do baku nic nie daje...[br]Dopisany: 23 Listopad 2009, 22:12_________________________________________________ jakby ktos nie wiedzial to Miron sie wygadal dlaczego auto Siemiana jezdzi tak srednio: Odp: [b7 BKN] Mironowóz cz.III - 3.0tdiQ S-line Ledy/Recaro/19/Solar/Black Edition « Odpowiedz #915 : Dzisiaj o 22:01 » Cytuj Kerczi - ostatnio śmigałem furą Siemiana - niby 200 kucy - myślę sobie - ładnie to musi zapierdzielać Jadę, jadę - iiiiiiiiiiiiiii bez szału se myślę.................. co jest grane ostatecznie okazało się że fura waży 1920kg se myślę skąd ta waga wracamy skąd wyjechaliśmy, wychodze, oglądam fure i.......... pod fotelem kierowcy ( 2 gaśnice ) pod fotelem pasażera ( 2 gaśnice ) w schowku ( 2 gaśnice - ale mniejsze ) w bagażniku ( 3 rzędy po 5 gaśnic ) w podłokietniku ( 1 szt. ) ................... nie orientujesz się.................... ma jakiś wstręt do ognia
marcin j Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 cos poważnie napisać , a tu se jaja robią Ps... tru ogr ostatnio( chyba w czwartek ) widzialem cie jak manewrowales na grzegórzeckim , ale mnie nie dojrzales, poznałes, bo jechałem Vw T5 Ale co on tak manewrował, nie mógł wyjechać z ronda :?: zmieniał pasy co by być pierwszym na wyjeździe z ronda :> zawsze pierwszy :naughty:[br]Dopisany: 23 Listopad 2009, 20:53_________________________________________________trzeba było trąbić no glupio , bo wyszlo by ,że trąbie na kogoś innego , na kogo bym chciał ... ,,,, a tak jak mówie..... jechałem VW T5 i bede jezdzil nią chwile , więc pewnie byś mnie nie dostrzegł
siemian Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 bo Miron mnie namówił... Dzwonił do mnie co 5 minut i krzyczał lej kers lej kers... chyba jest przedstawicielem handlowym w tej firmie... :polew:
PABLO Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 o Ty c**jku mały... W domu nie nauczyli że nie wkleja się prywatnych rozmów [br]Dopisany: 23 Listopad 2009, 22:08_________________________________________________bo napisze że wczoraj mnie pytałeś co to jest adaptive light... :polew: i co w tym zlego ze nie wie?? Mysle ze to mniejsze zlo niz niewiedza ze wlewanie KERSa do baku nic nie daje...[br]Dopisany: 23 Listopad 2009, 22:12_________________________________________________ jakby ktos nie wiedzial to Miron sie wygadal dlaczego auto Siemiana jezdzi tak srednio: Odp: [b7 BKN] Mironowóz cz.III - 3.0tdiQ S-line Ledy/Recaro/19/Solar/Black Edition « Odpowiedz #915 : Dzisiaj o 22:01 » Cytuj Kerczi - ostatnio śmigałem furą Siemiana - niby 200 kucy - myślę sobie - ładnie to musi zapierdzielać Jadę, jadę - iiiiiiiiiiiiiii bez szału se myślę.................. co jest grane ostatecznie okazało się że fura waży 1920kg se myślę skąd ta waga wracamy skąd wyjechaliśmy, wychodze, oglądam fure i.......... pod fotelem kierowcy ( 2 gaśnice ) pod fotelem pasażera ( 2 gaśnice ) w schowku ( 2 gaśnice - ale mniejsze ) w bagażniku ( 3 rzędy po 5 gaśnic ) w podłokietniku ( 1 szt. ) ................... nie orientujesz się.................... ma jakiś wstręt do ognia k**wa znowu spadłem na ziemie :polew: :polew: :polew: :polew: Panowie tylko już spokój ze spamem bo jadę na miasto i później do rana będę czytał
siemian Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 nie zapomnij wetrzeć brylantyny we włosy bo chłopcy w Taawie to lubią
miron78 Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 czyli po gaśnice do siemiana jak Siemian jedzie na legalizacje gaśnic to płaci więcej niż za rozrząd :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi