Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pamietaj ze ostatni beda pierwszymi... :naughty:

tak i ucieszą się tylko raz na samym końcu, ja tam wolę cieszyć się całe życie :evil: :evil: :evil: :evil:

nie na samym koncu a na nastepnych swiatlach :):polew:

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pamietaj ze ostatni beda pierwszymi... :naughty:

tak i ucieszą się tylko raz na samym końcu, ja tam wolę cieszyć się całe życie :evil: :evil: :evil: :evil:

nie na samym koncu a na nastepnych swiatlach :):polew:

i że niby twój klekot ma mnie wyprzedzić :naughty:
Opublikowano
:polew: :polew: :polew: :polew: chyba jak wleje sobie KERS do baku
Opublikowano

Siemian to czego Ci naopowiadali a w co uwierzyles to zostaw dla siebie a nie wciskaj innym w zycie, skoro wlewasz sobie KERS do baku to pozdrawiam Cie serdecznie, szkoda ze nie jestesmy na spocie bo jeszcze poglaskalbym Cie po glowce :polew: :polew:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew:

tak myslalem to pewnie Miron Ci tak naopowiadal ze jak wlejesz sobie KERS do baku to bedzie Ci chodzil tak jak Jego :)

Opublikowano

no on podobno miesza KERS z Kujawskim w stosunku 2:1 i dobrze jezdzi :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

siemian: (22:04)

no poko loko

to wezmiesz jakies kolezanki

tyle ze ja nie pije

Ja: (22:04)

czemu?

siemian: (22:04)

no tak postanowilem

do sylwestra

bo za duzo pije

:vaglogi:

hehehe

Opublikowano

o Ty c**jku mały... W domu nie nauczyli że nie wkleja się prywatnych rozmów :evil::decayed::naughty:[br]Dopisany: 23 Listopad 2009, 22:08_________________________________________________bo napisze że wczoraj mnie pytałeś co to jest adaptive light...

Opublikowano

o Ty c**jku mały... W domu nie nauczyli że nie wkleja się prywatnych rozmów :evil::decayed::naughty:[br]Dopisany: 23 Listopad 2009, 22:08_________________________________________________bo napisze że wczoraj mnie pytałeś co to jest adaptive light...

i co w tym zlego ze nie wie??

Mysle ze to mniejsze zlo niz niewiedza ze wlewanie KERSa do baku nic nie daje...[br]Dopisany: 23 Listopad 2009, 22:12_________________________________________________

jakby ktos nie wiedzial to Miron sie wygadal dlaczego auto Siemiana jezdzi tak srednio:

Odp: [b7 BKN] Mironowóz cz.III - 3.0tdiQ S-line Ledy/Recaro/19/Solar/Black Edition

« Odpowiedz #915 : Dzisiaj o 22:01 »

Kerczi - ostatnio śmigałem furą Siemiana - niby 200 kucy - myślę sobie - ładnie to musi zapierdzielać

Jadę, jadę - iiiiiiiiiiiiiii bez szału

se myślę.................. co jest grane

ostatecznie okazało się że fura waży 1920kg

se myślę skąd ta waga

wracamy skąd wyjechaliśmy, wychodze, oglądam fure i..........

pod fotelem kierowcy ( 2 gaśnice )

pod fotelem pasażera ( 2 gaśnice )

w schowku ( 2 gaśnice - ale mniejsze )

w bagażniku ( 3 rzędy po 5 gaśnic )

w podłokietniku ( 1 szt. )

................... nie orientujesz się.................... ma jakiś wstręt do ognia

Opublikowano

cos poważnie napisać , a tu se jaja robią

Ps... tru ogr ostatnio( chyba w czwartek ) widzialem cie jak manewrowales na grzegórzeckim , ale mnie nie dojrzales, poznałes, bo jechałem Vw T5 :embarrassed:

Ale co on tak manewrował, nie mógł wyjechać z ronda :?: :decayed:

zmieniał pasy co by być pierwszym na wyjeździe z ronda :>

zawsze pierwszy :naughty: :naughty:[br]Dopisany: 23 Listopad 2009, 20:53_________________________________________________trzeba było trąbić :decayed:

no glupio , bo wyszlo by ,że trąbie na kogoś innego , na kogo bym chciał ... :) ,,,, a tak jak mówie..... jechałem VW T5 i bede jezdzil nią chwile , więc pewnie byś mnie nie dostrzegł :)

Opublikowano

bo Miron mnie namówił...

Dzwonił do mnie co 5 minut i krzyczał lej kers lej kers...

chyba jest przedstawicielem handlowym w tej firmie... :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

widzę Cię :angry:

Opublikowano

i co w tym zlego ze nie wie??

Mysle ze to mniejsze zlo niz niewiedza ze wlewanie KERSa do baku nic nie daje...[br]Dopisany: 23 Listopad 2009, 22:12_________________________________________________

jakby ktos nie wiedzial to Miron sie wygadal dlaczego auto Siemiana jezdzi tak srednio:

Odp: [b7 BKN] Mironowóz cz.III - 3.0tdiQ S-line Ledy/Recaro/19/Solar/Black Edition

« Odpowiedz #915 : Dzisiaj o 22:01 »

Kerczi - ostatnio śmigałem furą Siemiana - niby 200 kucy - myślę sobie - ładnie to musi zapierdzielać

Jadę, jadę - iiiiiiiiiiiiiii bez szału

se myślę.................. co jest grane

ostatecznie okazało się że fura waży 1920kg

se myślę skąd ta waga

wracamy skąd wyjechaliśmy, wychodze, oglądam fure i..........

pod fotelem kierowcy ( 2 gaśnice )

pod fotelem pasażera ( 2 gaśnice )

w schowku ( 2 gaśnice - ale mniejsze )

w bagażniku ( 3 rzędy po 5 gaśnic )

w podłokietniku ( 1 szt. )

................... nie orientujesz się.................... ma jakiś wstręt do ognia

k**wa znowu spadłem na ziemie :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Panowie tylko już spokój ze spamem bo jadę na miasto i później do rana będę czytał :decayed:

Opublikowano

czyli po gaśnice do siemiana :decayed:

Opublikowano

nie zapomnij wetrzeć brylantyny we włosy bo chłopcy w Taawie to lubią :polew:

Opublikowano

:polew:

:hi:

Opublikowano

jak Siemian jedzie na legalizacje gaśnic to płaci więcej niż za rozrząd :gwizdanie: