david_n Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 Cuber dzieki, mam nadzieje ze mnie doprowadzi jutro do Dziadowej Kłody
Cuber Opublikowano 24 Listopada 2009 Autor Opublikowano 24 Listopada 2009 Cuber dzieki, mam nadzieje ze mnie doprowadzi jutro do Dziadowej Kłody spoko
boseron Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 Dziś tez znajomemu znikło B6 potwierdzam ale nie na krakowskich blachach i chyba wiedziałem o tym pierwszy
boseron Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 tak niestety w ostatnim czasie nasze furmanki ciesza sie bardzo duza popularnością wśród złodziejów [br]Dopisany: 25 Listopad 2009, 00:13_________________________________________________Panowie mam dylemat bo zastanawiam sie czy nie zostawić sobie na jakiś czas tej bety a swoją a4 sprzedać zawsze to rocznikowo 2 lata w góre , oczywiście to krok tymczasowy bo docelowo jest audi a6 co sądzicie o takim posunięciu silniki praktycznie podobne jedno i drugie zblizonej mocy, bmka bardziej sportowa sylwetka choć tył napęd spalanie zbliżone no i wartość zbliżona,juz sam nie wiem zakupiłem ją w dobrej cenie i tak sie zastanawiam
Gość Trzeniu Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 Łukasz , a coś więcej na temat bimedablju?
Wąski Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 tak niestety w ostatnim czasie nasze furmanki ciesza sie bardzo duza popularnością wśród złodziejów [br]Dopisany: 25 Listopad 2009, 00:13_________________________________________________Panowie mam dylemat bo zastanawiam sie czy nie zostawić sobie na jakiś czas tej bety a swoją a4 sprzedać zawsze to rocznikowo 2 lata w góre , oczywiście to krok tymczasowy bo docelowo jest audi a6 co sądzicie o takim posunięciu silniki praktycznie podobne jedno i drugie zblizonej mocy, bmka bardziej sportowa sylwetka choć tył napęd spalanie zbliżone no i wartość zbliżona,juz sam nie wiem zakupiłem ją w dobrej cenie i tak sie zastanawiam zostaw Sobie BMW Audi
irko Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 siema panowie... nie chce ktos przejac leasingu? jest B8 to ktore mialem brac ale doszedlem do wniosku, ze dwa grubsze wozki nie sa mi potrzebne bo w plecy za bardzo polece a ostatnio bardzo malo jezdze i jako kolejne autko wole kupic cos tanszego... czarny sedan, fajnie wyposazona, wrzesien 2008, zostalo bodajze 41 rat po 2200zl, odstepne 25tys, ubezpieczenie 3,5% przez caly okres leasingu, oferta jest bardzo atrakcyjna, kalkulatory w dlon i liczyc, kumpel to wyciagnal na bardzo korzystnych warunkach bo tesciu bral tam jakies maszyny w tym samym czasie za ponad 3mln i zrobili mu bardzo dobry uklad na to autko ale mu sie juz znudzilo i mowi, ze chce saaba bo pol zycia jezdzil saabami i twierdzi ze duzo lepiej mu sie saabami jezdzi niz audi, jak cos to pisac po wiecej szczegulow
Gość Trzeniu Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 siema panowie... nie chce ktos przejac leasingu? jest B8 to ktore mialem brac ale doszedlem do wniosku, ze dwa grubsze wozki nie sa mi potrzebne bo w plecy za bardzo polece a ostatnio bardzo malo jezdze i jako kolejne autko wole kupic cos tanszego... czarny sedan, fajnie wyposazona, wrzesien 2008, zostalo bodajze 41 rat po 2200zl, odstepne 25tys, ubezpieczenie 3,5% przez caly okres leasingu, oferta jest bardzo atrakcyjna, kalkulatory w dlon i liczyc, kumpel to wyciagnal na bardzo korzystnych warunkach bo tesciu bral tam jakies maszyny w tym samym czasie za ponad 3mln i zrobili mu bardzo dobry uklad na to autko ale mu sie juz znudzilo i mowi, ze chce saaba bo pol zycia jezdzil saabami i twierdzi ze duzo lepiej mu sie saabami jezdzi niz audi, jak cos to pisac po wiecej szczegulow irko , daj więcej szczegółów na pw + ewe. numer do kolegi lub do Ciebie :gwizdanie: Kolega szuka 2008-2009 A4 , najlepiej 3.0 TDI , lub 2.0TDI
irko Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 to jest 2.0TDI, chlopak bedzie za jakies +/-14 dni w polsce bo narazie dmucha male tajki w bangkoku moze najlepiej jak zalatwie VIN i gosciu sam sobie w ASO wezmie wydruk wypasu, auto serwisowane no i jeszcze rok gwarancji, kupione u nas na zakopiance w salonie
Gość Trzeniu Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 to jest 2.0TDI, chlopak bedzie za jakies +/-14 dni w polsce bo narazie dmucha male tajki w bangkoku moze najlepiej jak zalatwie VIN i gosciu sam sobie w ASO wezmie wydruk wypasu, auto serwisowane no i jeszcze rok gwarancji, kupione u nas na zakopiance w salonie no to wyślij mi VIN , dzięki
marcin j Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 siema panowie... nie chce ktos przejac leasingu? jest B8 to ktore mialem brac ale doszedlem do wniosku, ze dwa grubsze wozki nie sa mi potrzebne bo w plecy za bardzo polece a ostatnio bardzo malo jezdze i jako kolejne autko wole kupic cos tanszego... czarny sedan, fajnie wyposazona, wrzesien 2008, zostalo bodajze 41 rat po 2200zl, odstepne 25tys, ubezpieczenie 3,5% przez caly okres leasingu, oferta jest bardzo atrakcyjna, kalkulatory w dlon i liczyc, kumpel to wyciagnal na bardzo korzystnych warunkach bo tesciu bral tam jakies maszyny w tym samym czasie za ponad 3mln i zrobili mu bardzo dobry uklad na to autko ale mu sie juz znudzilo i mowi, ze chce saaba bo pol zycia jezdzil saabami i twierdzi ze duzo lepiej mu sie saabami jezdzi niz audi, jak cos to pisac po wiecej szczegulow ciekawa , oferta i siema
Wąski Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 to jest 2.0TDI, chlopak bedzie za jakies +/-14 dni w polsce bo narazie dmucha male tajki w bangkoku moze najlepiej jak zalatwie VIN i gosciu sam sobie w ASO wezmie wydruk wypasu, auto serwisowane no i jeszcze rok gwarancji, kupione u nas na zakopiance w salonie no to wyślij mi VIN , dzięki EEEEEEEEEEEEEEEE u mnie taniej
Gość Trzeniu Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 to jest 2.0TDI, chlopak bedzie za jakies +/-14 dni w polsce bo narazie dmucha male tajki w bangkoku moze najlepiej jak zalatwie VIN i gosciu sam sobie w ASO wezmie wydruk wypasu, auto serwisowane no i jeszcze rok gwarancji, kupione u nas na zakopiance w salonie no to wyślij mi VIN , dzięki EEEEEEEEEEEEEEEE u mnie taniej ale w Twoich autach tam gdzie powinien być VIN jest dziura i ślady cięcia palnikiem
PABLO Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 Elo to jest 2.0TDI, chlopak bedzie za jakies +/-14 dni w polsce bo narazie dmucha male tajki w bangkoku moze najlepiej jak zalatwie VIN i gosciu sam sobie w ASO wezmie wydruk wypasu, auto serwisowane no i jeszcze rok gwarancji, kupione u nas na zakopiance w salonie no to wyślij mi VIN , dzięki EEEEEEEEEEEEEEEE u mnie taniej ale w Twoich autach tam gdzie powinien być VIN jest dziura i ślady cięcia palnikiem
Tukan Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 to jest 2.0TDI, chlopak bedzie za jakies +/-14 dni w polsce bo narazie dmucha male tajki w bangkoku moze najlepiej jak zalatwie VIN i gosciu sam sobie w ASO wezmie wydruk wypasu, auto serwisowane no i jeszcze rok gwarancji, kupione u nas na zakopiance w salonie no to wyślij mi VIN , dzięki EEEEEEEEEEEEEEEE u mnie taniej ale w Twoich autach tam gdzie powinien być VIN jest dziura i ślady cięcia palnikiem :polew:
siemian Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 to jest 2.0TDI, chlopak bedzie za jakies +/-14 dni w polsce bo narazie dmucha male tajki w bangkoku moze najlepiej jak zalatwie VIN i gosciu sam sobie w ASO wezmie wydruk wypasu, auto serwisowane no i jeszcze rok gwarancji, kupione u nas na zakopiance w salonie no to wyślij mi VIN , dzięki EEEEEEEEEEEEEEEE u mnie taniej ale w Twoich autach tam gdzie powinien być VIN jest dziura i ślady cięcia palnikiem :polew: [br]Dopisany: 25 Listopad 2009, 15:11_________________________________________________ale za to jest szansa że kupisz swoje auto
Rekomendowane odpowiedzi