Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to jest 2.0TDI, chlopak bedzie za jakies +/-14 dni w polsce bo narazie dmucha male tajki w bangkoku :decayed:

moze najlepiej jak zalatwie VIN i gosciu sam sobie w ASO wezmie wydruk wypasu, auto serwisowane no i jeszcze rok gwarancji, kupione u nas na zakopiance w salonie

no to wyślij mi VIN , dzięki :hi:

EEEEEEEEEEEEEEEE u mnie taniej :polew:

ale w Twoich autach tam gdzie powinien być VIN jest dziura i ślady cięcia palnikiem :decayed::naughty:

:D:dziura:

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Potrzebuje kontakt do Pixi-ego czy jak mu tam nie pamietam podesle mi ktos :wink4:

Opublikowano

Potrzebuje kontakt do Pixi-ego czy jak mu tam nie pamietam podesle mi ktos :wink4:

Ja Ci nie pomogę bo do niego nie mam nr...

Opublikowano

ale ja mam :> robiłam z nim logi :evil:

dobry wieczór chodź miał być lepszy :disgust:

Opublikowano

:hi:

Opublikowano

coś masz pecha do tych wieczórw, ciągle lipa u Ciebie :gwizdanie:
Opublikowano

:decayed:

:decayed: :decayed:

:naughty:[br]Dopisany: 25 Listopad 2009, 19:36_________________________________________________jesteś o 21?

Opublikowano

tak to jest jak się spotyka z kierowcą :confused4: ciągle gdzieś jeżdzi , cały tydzień go nie ma i nic nie idzie zaplanować :wallbash:

chodź ma to też swoje dobre strony :evil:[br]Dopisany: 25 Listopad 2009, 19:40_________________________________________________Piotr podpadłeś za ten 1% :bicz2:

Opublikowano

:decayed:

:decayed: :decayed:

:naughty:[br]Dopisany: 25 Listopad 2009, 19:36_________________________________________________jesteś o 21?

w domu :decayed:
Opublikowano

taki lajf , ale dla pocieszenia dodam że nie tylko Tobie :naughty:[br]Dopisany: 25 Listopad 2009, 19:43_________________________________________________Zbieraj dupe , jestem po Ciebie za 30 minut :gwizdanie:[br]Dopisany: 25 Listopad 2009, 19:44_________________________________________________złota , to było do Ogra :decayed:

Opublikowano

tak to jest jak się spotyka z kierowcą :confused4: ciągle gdzieś jeżdzi , cały tydzień go nie ma i nic nie idzie zaplanować :wallbash:

chodź ma to też swoje dobre strony :evil:

z pewnością :evil:[br]Dopisany: 25 Listopad 2009, 19:44_________________________________________________

taki lajf , ale dla pocieszenia dodam że nie tylko Tobie :naughty:[br]Dopisany: 25 Listopad 2009, 19:43_________________________________________________Zbieraj dupe , jestem po Ciebie za 30 minut :gwizdanie:

ale bezpośredniość :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 25 Listopad 2009, 19:45_________________________________________________ledwo się dowiedział że chłopa nie ma :polew: :polew:
Opublikowano

u Ciebie też chłopa nie ma!!!???? :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

u Ciebie też chłopa nie ma!!!???? :polew: :polew: :polew:

ochłoń i się tak nie nakręcaj :decayed:

Grzesiek , jestem po Ciebie o 20:10 , pasuje?

Opublikowano

nie pasuje Piter, nie przyjeżdżaj :wink4:

Leszcz :gwizdanie: :decayed:

Opublikowano

nie pasuje Piter, nie przyjeżdżaj :wink4:

Leszcz :gwizdanie: :decayed:

leszczyki to ja łykam na śniadanie :evil: