Gość Trzeniu Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 noooo[br]Dopisany: 02 Grudzień 2009, 22:29_________________________________________________ ale cisza dawaj na Gliwickie zablokowane mam Cuber , właśnie pograłem w COD MW2 po sieci ... miazga Robimy jakiś serwer?
Cuber Opublikowano 2 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2009 Cuber , właśnie pograłem w COD MW2 po sieci ... miazga Robimy jakiś serwer? jestem jak najbardziej za może się jeszcze ktoś dołączy :gwizdanie:
Gość Trzeniu Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Cuber , właśnie pograłem w COD MW2 po sieci ... miazga Robimy jakiś serwer? jestem jak najbardziej za może się jeszcze ktoś dołączy :gwizdanie: ma ktoś jeszcze tą grę? :gwizdanie: :gwizdanie:
PABLO Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Cuber , właśnie pograłem w COD MW2 po sieci ... miazga Robimy jakiś serwer? jestem jak najbardziej za może się jeszcze ktoś dołączy :gwizdanie: ma ktoś jeszcze tą grę? :gwizdanie: :gwizdanie: Ja sobie kupie tą grę na gwiazdkę :decayed: [br]Dopisany: 03 Grudzień 2009, 02:00_________________________________________________Gasimy
jarko Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zresztą co ja Ci tłumaczę , masz firmę więc musisz to wiedzieć Nie jestem vatowcem rozumiem , czyli masz nici z -22% VATu oraz -19% PD Nie odliczam i nie płace - jednego i drugiego
Tomeks Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Cuber , właśnie pograłem w COD MW2 po sieci ... miazga Robimy jakiś serwer? jestem jak najbardziej za może się jeszcze ktoś dołączy :gwizdanie: ma ktoś jeszcze tą grę? :gwizdanie: :gwizdanie: trzeba mieć ori,czy na piracie też można grać w sieci?
Gość Trzeniu Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Cuber , właśnie pograłem w COD MW2 po sieci ... miazga Robimy jakiś serwer? jestem jak najbardziej za może się jeszcze ktoś dołączy :gwizdanie: ma ktoś jeszcze tą grę? :gwizdanie: :gwizdanie: trzeba mieć ori,czy na piracie też można grać w sieci? obawiam się że ori bo gra się przez serwery Steam`a.
Tomeks Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 obawiam się że ori bo gra się przez serwery Steam`a. no dobra,zainwestuję c**j w wigilią,będzie w Mc'D zakładajcie serwa.
Wąski Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 obawiam się że ori bo gra się przez serwery Steam`a. no dobra,zainwestuję ch***j w wigilią,będzie w Mc'D zakładajcie serwa.
miron78 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Ogruś przesyłka dotarła fajny ten "tester" nawet pachnie jak original
Rekomendowane odpowiedzi