Gość Trzeniu Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 :hi:zamiast sie witac to na spota byc przyjechal Karol , byłem ostatnio to było z 7 osób.... i Siemian
rex Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Pioter, rozumiem, że dziś się nie pojawisz? Jakbyś zawitał, to może i d*pę ruszę by obejrzeć Twą kaprawą facjatę
Gość Trzeniu Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Pioter, rozumiem, że dziś się nie pojawisz? Jakbyś zawitał, to może i d*pę ruszę by obejrzeć Twą kaprawą facjatę Kuba , no już twojej Issakowej buźki nie widziałem z rok jednak .... nie chce mi się możemy się w tygodniu gdzieś spotkać na pecika
rex Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Żaden argument nie trafia do mnie mocniej niż "nie chce mi się" Niechaj będzie i tak. Postarajmy się o to wiekopomne spotkanie jakoś w trakcie tygodnia Bożego. Ejmen!
Gość Trzeniu Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Trzeniek za co masz kropka za to że na spoty nie jeżdzę [br]Dopisany: 06 Grudzień 2009, 17:18_________________________________________________Rexiu , no co Cię mam kłamać Cieszę się że mnie rozumiesz
rex Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Rexiu , no co Cię mam kłamać Cieszę się że mnie rozumiesz Rozumiem Cię doskonale
KERCZI Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 no wlasnie zbierac dupe b dzis duzo ludzi bedzie Miron przeslal filmik z wakacji
siemian Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Trzeniek za co masz kropka jakto za co... :hi:zamiast sie witac to na spota byc przyjechal Karol , byłem ostatnio to było z 7 osób.... i Siemian ..za to że Siemian a nie Pan Siemian :polew: :polew:
Cuber Opublikowano 6 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2009 Bry Wszytskim Sorry ale dziś nie dojechałem na spota bo "mikołajki" i trzeba było u szwagrów ps. Jarko dzięki za wczoraj a raczej dzisiaj
themOn Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 KERCZI - o tym mówiłem : Zdjęcie lipne bo robiłem jakąś starą nokią www.r8-motorsport.pl
miron78 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 no wlasnie zbierac dupe b dzis duzo ludzi bedzie Miron przeslal filmik z wakacji stare :gwizdanie: Trzeniek - przelew dotarł Z mojej strony ( zgodnie z umową )głos na Twoją fure poszedł http://www.a4-klub.pl/smf/konkurs_fotograficzny_na_najladniejsze_zdjecie_a4/odp_all_b6_lipiec_najladniejsze_zdjecie_a4_na_forum_glosujemy-t67125.330.html
jarko Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 ps. Jarko dzięki za wczoraj a raczej dzisiaj Spoczko, żaden problem
KERCZI Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Jarko czy udalo sie z reszta?? Dzieki wszystkim za spota Rtocki w koncu zawstydze turbodynomena
PABLO Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 KERCZI sorry że nie odezwałem się ale miałem w cholere wielki zajeb w pracy Od 6:00 oglądnijcie [br]Dopisany: 07 Grudzień 2009, 02:45_________________________________________________
Rekomendowane odpowiedzi