KERCZI Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Sedi najlepiej znajdz na szrocie jakas bita i kup same wklady...albo allegro poszukaj jakies aukcji na allegro, instalacja jest podciagnieta wystarczy tylko grzane szkla wlozyc KERCZI a powiedz mi to same maty szukać?Bo szkła chciałbym mieć dalej asferyczne. no z samymi matami nie mam doswiadczenia, da sie, ale przeciez mozesz kupic asferyczne i podgrzewane
sedi Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 teoretycznie tak ale pewnie nie tanie są...a nie chciałbym wydać kilkuset złotych na lusterka
KERCZI Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 np: http://www.allegro.pl/item835090256_wklad_audi_a3_a4_a6_b5_b6_b7_8e0_biale_podgrzewa.html
KERCZI Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 ale to nie fotochrom? no ale Ty tez nie masz fotochromow
KERCZI Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 musisz szukac, czasem mozna tanio trafic
siemian Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 chodziło mi o asferyczne :> być może ja się zdecyduje na montaż fotochromów to wtedy bym miał do sprzedania takie jak potrzebujesz.
sedi Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 a ile byś chciał SIEMIAN za nie? I jeszcze jedno głupiutkie pytanko,jak jest różnica między asferycznymi a fotochromami?
david_n Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 fotochromy ściemniają sie razem z wstecznym lustrem.
siemian Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 do fotochromu potrzeba ciągnąc całą instalacje. No nie wiem ile bym chciał. Musze obadać co i jak. Jutro postaram się dać Ci znać
boseron Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 do fotochromu potrzeba ciągnąc całą instalacje. No nie wiem ile bym chciał. Musze obadać co i jak. Jutro postaram się dać Ci znać na wszystkim musisz zarabiac no no
KERCZI Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 do fotochromu potrzeba ciągnąc całą instalacje. No nie wiem ile bym chciał. Musze obadać co i jak. Jutro postaram się dać Ci znać cale 3 kable
KERCZI Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 oki czekam a SIEMIAN masz asferyczne? tak, ma asferyczne, w b7 nie ma innych chyba ze jakies dociete zwykle szkla nie ORI
sedi Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 spoko dzięki KERCZI i czekam SIEMIAN na wycene
siemian Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 oki czekam a SIEMIAN masz asferyczne? tak, ma asferyczne, w b7 nie ma innych chyba ze jakies dociete zwykle szkla nie ORI Zarówno w B6 jak i B7 lusterka asferyczne były w opcji... Chyba tylko po stronie kierowcy było zawsze montowane asferyczne. Drugie jest jako opcja. Ja mam obydwa asferyczne.
sedi Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 ja mam taki kod wyposazenia 6TS 5SL 6XC 4KC takie co mi sie kojarza z lustrami i szybami i chyba z nich wynika ze nie ma grzania a kolor maja taki zielonkawy a moze te zew to fotochromy bo nie rażą w nocy jak wew lustro
KERCZI Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 oki czekam a SIEMIAN masz asferyczne? tak, ma asferyczne, w b7 nie ma innych chyba ze jakies dociete zwykle szkla nie ORI Zarówno w B6 jak i B7 lusterka asferyczne były w opcji... Chyba tylko po stronie kierowcy było zawsze montowane asferyczne. Drugie jest jako opcja. Ja mam obydwa asferyczne. w opcji prawe TRUE, lewe zawsze asfer
Rekomendowane odpowiedzi