Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

eee ja ten opis mam już od tygodnia prawie :decayed::naughty:

podpis jednak coś nie aktualny :gwizdanie:

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no bo już mam cykora i nie pisze :>

Opublikowano

no bo już mam cykora i nie pisze :>

chyba temat jest zamkniety z tego co widze :wink4:

Opublikowano

znowu... a co tym razem...

Opublikowano

jakiś czasu juz jest zamkniety

Opublikowano

Panowie powoli rozgladam sie za zmiana mojego aparatu, do tej pory mam sony f828 i chce juz kupic lustrzanke, zastanawiam sie miedzy alfa300 a alfa330

czy ktos ma jakies doswiadczenia i jakies zdanie???

Opublikowano

Dobra chłopaki to ja uciekam na 2 tygodnie z forum bo idzie w ruch PS3 + SONY KDL-37W5720 + kilkanaście gier i filmów Blue Ray

to strzałka :naughty:

:naughty: :naughty: :naughty:[br]Dopisany: 10 Grudzień 2009, 01:17_________________________________________________

SONY KDL-37W5720

dopatrzysz coś na tym monitorku :mysli:

:naughty: :naughty: :naughty:

Kuźwa za wielkie to jak na mój pokój :wallbash::decayed:[br]Dopisany: 10 Grudzień 2009, 01:19_________________________________________________

Szczerze mówiąc, wątpie żeby w MM było coś w bardzo dobrej cenie... :gwizdanie: :gwizdanie:

Jeszcze nigdy nei było tak żebym nie znalazł gdzieś korzystniejszej oferty cenowo.

Siemian jak takiś mądry pingwin to znajdź mi LCD o takich parametrach w cenie 2400zł bo taką cenę dostałem od "góry" :naughty: , cena półkowa 3599 :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

A dodatkowo jest 5 lat gwarancji po zarejestrowaniu sprzętu na Sony.pl także okazja jakich mało :wink4:

Opublikowano

dzien dobry wszystkim :hi:

Opublikowano

Siema zonkosie i kawalery

Opublikowano

turbodymomen kupił czarne listwy do b7... Miron zawstydził turbodymomena... wystrugał jeszcze czarniejsze... :polew: :polew: :polew:

:polew:

:hi:

nic - zamknięte dla ochłody :)

Opublikowano

turbodymomen kupił czarne listwy do b7... Miron zawstydził turbodymomena... wystrugał jeszcze czarniejsze... :polew: :polew: :polew:

:polew:

nic - zamknięte dla ochłody :)

dla ochłody to sobie możesz piwo wypić...

Otwieraj ale już... :)

Dobra chłopaki to ja uciekam na 2 tygodnie z forum bo idzie w ruch PS3 + SONY KDL-37W5720 + kilkanaście gier i filmów Blue Ray

to strzałka :naughty:

:naughty: :naughty: :naughty:[br]Dopisany: 10 Grudzień 2009, 01:17_________________________________________________

SONY KDL-37W5720

dopatrzysz coś na tym monitorku :mysli:

:naughty: :naughty: :naughty:

Kuźwa za wielkie to jak na mój pokój :wallbash::decayed:[br]Dopisany: 10 Grudzień 2009, 01:19_________________________________________________

Szczerze mówiąc, wątpie żeby w MM było coś w bardzo dobrej cenie... :gwizdanie: :gwizdanie:

Jeszcze nigdy nei było tak żebym nie znalazł gdzieś korzystniejszej oferty cenowo.

Siemian jak takiś mądry pingwin to znajdź mi LCD o takich parametrach w cenie 2400zł bo taką cenę dostałem od "góry" :naughty: , cena półkowa 3599 :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

A dodatkowo jest 5 lat gwarancji po zarejestrowaniu sprzętu na Sony.pl także okazja jakich mało :wink4:

to podaj te parametry...

A tak wogóle to :hi: :hi: :hi: wszystkim

Opublikowano

jak przyjdzie czas :wink4:

Opublikowano

Pablo ja kupiłem 40 sony bravia przecena z 3500 na 2500 w Saturnie i to była mega okazja, a jezeli chodzi o rozmiar to weź większy zebys nie załował, ja kupiłem najpierw 37 po rozłożeniu w domu stwierdziłem ze jakiś mały i odrazu wymieniłem na 40. Teraz załuje bo tez wydaje sie mały i chce go wymienić na 46. LCD to nie kineskop i zalecana odległość to około 2 - 4 m od tv widac idealnie.

Opublikowano

będzie otwarty w tym samym dniu co Ty będziesz uciszony :polew:[br]Dopisany: 10 Grudzień 2009, 09:01_________________________________________________

Pablo ja kupiłem 40 sony bravia przecena z 3500 na 2500 w Saturnie i to była mega okazja, a jezeli chodzi o rozmiar to weź większy zebys nie załował, ja kupiłem najpierw 37 po rozłożeniu w domu stwierdziłem ze jakiś mały i odrazu wymieniłem na 40. Teraz załuje bo tez wydaje sie mały i chce go wymienić na 46. LCD to nie kineskop i zalecana odległość to około 2 - 4 m od tv widac idealnie.

a jest jakiś "wzór"/wyznacznik dobrania wielkości telewizora do odległości oglądania ?

Opublikowano

Miron wzoru nie ma ale kazdy producent zaleca pewne odległości od Tv w zależności od wielkości ekranu tkz optymalne warunki oglądania.

Opublikowano

Miron wzoru nie ma ale kazdy producent zaleca pewne odległości od Tv w zależności od wielkości ekranu tkz optymalne warunki oglądania.

no właśnie pytam bo pewnie co sklep to inna gadka ( każdy chce sprzedać ten droższy ) a ludzie często z rozm. przesadzają

Opublikowano

oczywiście że jest wzór...

Podstaw sobie wszystko to będziesz wiedział...

mega_matematyka.jpg

a... jeszcze jedno... Miron pozwalam Ci już otworzyć wątek :> :decayed::naughty:

Opublikowano

e tam Boseron to trzeba obliczyć a nie na łatwizne iść :polew:

Opublikowano

e tam Boseron to trzeba obliczyć a nie na łatwizne iść :polew:

moze Miron nie umie liczyć, wiadomo czy w Knurowie mają szkoły..... :decayed: