Cuber Opublikowano 9 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2009 eee ja ten opis mam już od tygodnia prawie podpis jednak coś nie aktualny :gwizdanie:
Cuber Opublikowano 9 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2009 no bo już mam cykora i nie pisze :> chyba temat jest zamkniety z tego co widze
Cuber Opublikowano 9 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2009 znowu... a co tym razem... jakiś czasu juz jest zamkniety
KERCZI Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Panowie powoli rozgladam sie za zmiana mojego aparatu, do tej pory mam sony f828 i chce juz kupic lustrzanke, zastanawiam sie miedzy alfa300 a alfa330 czy ktos ma jakies doswiadczenia i jakies zdanie???
PABLO Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Dobra chłopaki to ja uciekam na 2 tygodnie z forum bo idzie w ruch PS3 + SONY KDL-37W5720 + kilkanaście gier i filmów Blue Ray to strzałka :naughty: [br]Dopisany: 10 Grudzień 2009, 01:17_________________________________________________ SONY KDL-37W5720 dopatrzysz coś na tym monitorku :naughty: Kuźwa za wielkie to jak na mój pokój [br]Dopisany: 10 Grudzień 2009, 01:19_________________________________________________ Szczerze mówiąc, wątpie żeby w MM było coś w bardzo dobrej cenie... :gwizdanie: :gwizdanie: Jeszcze nigdy nei było tak żebym nie znalazł gdzieś korzystniejszej oferty cenowo. Siemian jak takiś mądry pingwin to znajdź mi LCD o takich parametrach w cenie 2400zł bo taką cenę dostałem od "góry" , cena półkowa 3599 :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: A dodatkowo jest 5 lat gwarancji po zarejestrowaniu sprzętu na Sony.pl także okazja jakich mało
miron78 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 turbodymomen kupił czarne listwy do b7... Miron zawstydził turbodymomena... wystrugał jeszcze czarniejsze... :polew: znowu... a co tym razem... nic - zamknięte dla ochłody
siemian Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 turbodymomen kupił czarne listwy do b7... Miron zawstydził turbodymomena... wystrugał jeszcze czarniejsze... :polew: znowu... a co tym razem... nic - zamknięte dla ochłody dla ochłody to sobie możesz piwo wypić... Otwieraj ale już... Dobra chłopaki to ja uciekam na 2 tygodnie z forum bo idzie w ruch PS3 + SONY KDL-37W5720 + kilkanaście gier i filmów Blue Ray to strzałka :naughty: [br]Dopisany: 10 Grudzień 2009, 01:17_________________________________________________ SONY KDL-37W5720 dopatrzysz coś na tym monitorku :naughty: Kuźwa za wielkie to jak na mój pokój [br]Dopisany: 10 Grudzień 2009, 01:19_________________________________________________ Szczerze mówiąc, wątpie żeby w MM było coś w bardzo dobrej cenie... :gwizdanie: :gwizdanie: Jeszcze nigdy nei było tak żebym nie znalazł gdzieś korzystniejszej oferty cenowo. Siemian jak takiś mądry pingwin to znajdź mi LCD o takich parametrach w cenie 2400zł bo taką cenę dostałem od "góry" , cena półkowa 3599 :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: A dodatkowo jest 5 lat gwarancji po zarejestrowaniu sprzętu na Sony.pl także okazja jakich mało to podaj te parametry... A tak wogóle to :hi: wszystkim
boseron Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Pablo ja kupiłem 40 sony bravia przecena z 3500 na 2500 w Saturnie i to była mega okazja, a jezeli chodzi o rozmiar to weź większy zebys nie załował, ja kupiłem najpierw 37 po rozłożeniu w domu stwierdziłem ze jakiś mały i odrazu wymieniłem na 40. Teraz załuje bo tez wydaje sie mały i chce go wymienić na 46. LCD to nie kineskop i zalecana odległość to około 2 - 4 m od tv widac idealnie.
miron78 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 będzie otwarty w tym samym dniu co Ty będziesz uciszony [br]Dopisany: 10 Grudzień 2009, 09:01_________________________________________________ Pablo ja kupiłem 40 sony bravia przecena z 3500 na 2500 w Saturnie i to była mega okazja, a jezeli chodzi o rozmiar to weź większy zebys nie załował, ja kupiłem najpierw 37 po rozłożeniu w domu stwierdziłem ze jakiś mały i odrazu wymieniłem na 40. Teraz załuje bo tez wydaje sie mały i chce go wymienić na 46. LCD to nie kineskop i zalecana odległość to około 2 - 4 m od tv widac idealnie. a jest jakiś "wzór"/wyznacznik dobrania wielkości telewizora do odległości oglądania ?
boseron Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Miron wzoru nie ma ale kazdy producent zaleca pewne odległości od Tv w zależności od wielkości ekranu tkz optymalne warunki oglądania.
miron78 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Miron wzoru nie ma ale kazdy producent zaleca pewne odległości od Tv w zależności od wielkości ekranu tkz optymalne warunki oglądania. no właśnie pytam bo pewnie co sklep to inna gadka ( każdy chce sprzedać ten droższy ) a ludzie często z rozm. przesadzają
siemian Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 oczywiście że jest wzór... Podstaw sobie wszystko to będziesz wiedział... a... jeszcze jedno... Miron pozwalam Ci już otworzyć wątek :>
siemian Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 e tam Boseron to trzeba obliczyć a nie na łatwizne iść
boseron Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 e tam Boseron to trzeba obliczyć a nie na łatwizne iść moze Miron nie umie liczyć, wiadomo czy w Knurowie mają szkoły.....
Rekomendowane odpowiedzi