miron78 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Kerczi coś nie panujesz nad tymi Twoimi kolegami z KR :gwizdanie: wszędzie wypisują, że Ty już trenujesz podjazd pod górkę na śniegu, żeby Ci znowu nie zgasł jak rok temu pod stasindą :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 27 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Ja bede - TAK ale jak objade na czas CUBER ostatni spot w czwartek tez racja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PrZeMiAn Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Kerczi coś nie panujesz nad tymi Twoimi kolegami z KR :gwizdanie: wszędzie wypisują, że Ty już trenujesz podjazd pod górkę na śniegu, żeby Ci znowu nie zgasł jak rok temu pod stasindą :gwizdanie: Miron a widzisz teraz wiem jak to bylo a Kerczi mi opowiadal ze Ty podobno nie mogles wjechac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Kerczi coś nie panujesz nad tymi Twoimi kolegami z KR :gwizdanie: wszędzie wypisują, że Ty już trenujesz podjazd pod górkę na śniegu, żeby Ci znowu nie zgasł jak rok temu pod stasindą :gwizdanie: Miron a widzisz teraz wiem jak to bylo a Kerczi mi opowiadal ze Ty podobno nie mogles wjechac ja na luzie nie umiałem - jak już bieg sie wbiło to wjechło jak na suchym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PrZeMiAn Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Kerczi coś nie panujesz nad tymi Twoimi kolegami z KR :gwizdanie: wszędzie wypisują, że Ty już trenujesz podjazd pod górkę na śniegu, żeby Ci znowu nie zgasł jak rok temu pod stasindą :gwizdanie: Miron a widzisz teraz wiem jak to bylo a Kerczi mi opowiadal ze Ty podobno nie mogles wjechac ja na luzie nie umiałem - jak już bieg sie wbiło to wjechło jak na suchym To zamiast pokazać koledze jak to się robi to stałeś obok i się śmiałeś. Ale kozaki którzy mają 300 Kuni tak się zachowują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Kerczi coś nie panujesz nad tymi Twoimi kolegami z KR :gwizdanie: wszędzie wypisują, że Ty już trenujesz podjazd pod górkę na śniegu, żeby Ci znowu nie zgasł jak rok temu pod stasindą :gwizdanie: Miron a widzisz teraz wiem jak to bylo a Kerczi mi opowiadal ze Ty podobno nie mogles wjechac ja na luzie nie umiałem - jak już bieg sie wbiło to wjechło jak na suchym To zamiast pokazać koledze jak to się robi to stałeś obok i się śmiałeś. Ale kozaki którzy mają 300 Kuni tak się zachowują :> ja się nie śmiałem a 300 kuni też bym chciał mieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PrZeMiAn Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Kerczi coś nie panujesz nad tymi Twoimi kolegami z KR :gwizdanie: wszędzie wypisują, że Ty już trenujesz podjazd pod górkę na śniegu, żeby Ci znowu nie zgasł jak rok temu pod stasindą :gwizdanie: Miron a widzisz teraz wiem jak to bylo a Kerczi mi opowiadal ze Ty podobno nie mogles wjechac ja na luzie nie umiałem - jak już bieg sie wbiło to wjechło jak na suchym To zamiast pokazać koledze jak to się robi to stałeś obok i się śmiałeś. Ale kozaki którzy mają 300 Kuni tak się zachowują :> ja się nie śmiałem Damy Ci szanse rewanżu w Bukowinie NO bo z kim Ty będziesz rozmawiał jak nie z Krakowem Ale.... 2 litry Fińskiej i jesteś znajomym, kolejne 2 litry kolegą.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 27 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Kerczi wex fifke i pada na spota Pablo a Ty nie masz przypadkiem FIFA10 ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Kerczi coś nie panujesz nad tymi Twoimi kolegami z KR :gwizdanie: wszędzie wypisują, że Ty już trenujesz podjazd pod górkę na śniegu, żeby Ci znowu nie zgasł jak rok temu pod stasindą :gwizdanie: Miron a widzisz teraz wiem jak to bylo a Kerczi mi opowiadal ze Ty podobno nie mogles wjechac ja na luzie nie umiałem - jak już bieg sie wbiło to wjechło jak na suchym To zamiast pokazać koledze jak to się robi to stałeś obok i się śmiałeś. Ale kozaki którzy mają 300 Kuni tak się zachowują :> ja się nie śmiałem Damy Ci szanse rewanżu w Bukowinie NO bo z kim Ty będziesz rozmawiał jak nie z Krakowem Ale.... 2 litry Fińskiej i jesteś znajomym, kolejne 2 litry kolegą.... wiedziałem, że kto jak kto ale na Was zawsze można liczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 wiedziałem, że kto jak kto ale na Was zawsze można liczyć znalazłem Cię wracaj do domu! natychmiast! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PrZeMiAn Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Kerczi coś nie panujesz nad tymi Twoimi kolegami z KR :gwizdanie: wszędzie wypisują, że Ty już trenujesz podjazd pod górkę na śniegu, żeby Ci znowu nie zgasł jak rok temu pod stasindą :gwizdanie: Miron a widzisz teraz wiem jak to bylo a Kerczi mi opowiadal ze Ty podobno nie mogles wjechac ja na luzie nie umiałem - jak już bieg sie wbiło to wjechło jak na suchym To zamiast pokazać koledze jak to się robi to stałeś obok i się śmiałeś. Ale kozaki którzy mają 300 Kuni tak się zachowują :> ja się nie śmiałem Damy Ci szanse rewanżu w Bukowinie NO bo z kim Ty będziesz rozmawiał jak nie z Krakowem Ale.... 2 litry Fińskiej i jesteś znajomym, kolejne 2 litry kolegą.... wiedziałem, że kto jak kto ale na Was zawsze można liczyć Miron no jak chcesz sobie wpisać siedem spotów i siedem obecności to myślę że to nie jest duża cena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Kerczi wex fifke i pada na spota Pablo a Ty nie masz przypadkiem FIFA10 ?? Nie mam ale mogę pożyczyć z MM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 27 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Pablo miałes strasznie być na spocie :gwizdanie: dzieki all za spocika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 dzieki Pany za spota...Pablo szkoda slow... Siemian zaluj ze nie zobaczyles mojego modu as z rekawa Silnik od eSy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david_n Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Siemian zaluj ze nie zobaczyles mojego modu as z rekawa Silnik od eSy :polew: dzieki chopy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 27 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Siemian zaluj ze nie zobaczyles mojego modu as z rekawa Silnik od eSy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Siemian zaluj ze nie zobaczyles mojego modu as z rekawa Silnik od eSy :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 ja dopiero wróciłem po świętach do domu po kilku dniach....człowiek pare kilo cięższy... jak tam na spocie udany był czy jak zwykle kiszka zimno w stopy i Mirona cza oglądać gram własnie w need for speed bo testuje lapka i musze przyznać ze no no.... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 27 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 ja dopiero wróciłem po świętach do domu po kilku dniach....człowiek pare kilo cięższy... jak tam na spocie udany był czy jak zwykle kiszka zimno w stopy i Mirona cza oglądać gram własnie w need for speed bo testuje lapka i musze przyznać ze no no.... :gwizdanie: spot jak spot moze w nowym roku stara ekipa zacznie zagladać a nie siedziec przytulonym do cycka co Niedziele :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi