themOn Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 i po świętach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Siema,po swietach to tylko watroba w coraz gorszym stanie a Tu w robocie trzeba siedziec,ale chociaz tyle dobrze ze mam wyjazd do krk bo od siedzenia w poniedzialek mozna dostac kur.y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 :hi: :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david_n Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 28 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Yoł krakusy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Yoł krakusy Hucianin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 też się i u Was przywitam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 28 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Yoł krakusy Hucianin po co się& oddzywasz jak witałem sie z Krakusami :gwizdanie: :gwizdanie: ps. cipcianin a nie hucianin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Yoł krakusy Hucianin po co się& oddzywasz jak witałem sie z Krakusami :gwizdanie: :gwizdanie: ps. cipcianin a nie hucianin hahaha bo przyganil kociol garnkowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 28 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 hmmm mieszkam tu chwilowo wiec bez takich mi tu prosze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 najlatwiej tak powiedziec, ja tez tu mieszkam chwilowo,................... od 26lat i calkiem przyjemnie mi sie tutaj mieszka fakt nie mowia dzien dobry w windzie ale moze dlatego ze jej nie mam :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 28 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 fakju mieszkam tu od 3 miesiecy i mysle ze jeszcze max z 2 lata jak nie krócej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 oj wiesz Cuber ze ja tak z milosci, ale faktycznie chamy w windzie nie mowia nic[br]Dopisany: 28 Grudzień 2009, 11:48_________________________________________________ tylko swiszcza...przejechalbym sie kiedys takim... 300ZX TTvs Single Turbo Supras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 ja też bym się przejechał z kamerką. Wreszcie mógłbym nakręcić Tył mojego auta jak przyśpiszesza przez więcej niż 2 sekundy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 ps. cipcianin a nie hucianin pogadali :polew: moze w nowym roku stara ekipa zacznie zagladać a nie siedziec przytulonym do cycka co Niedziele :gwizdanie: cyc mnie uspokaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 dzień dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 dzień dobry Bry kolejny Hucianinie ze Ty na forum sie pojawiles? Juz myslalem ze Cie ktos porwal albo co.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 dzień dobry Bry kolejny Hucianinie ze Ty na forum sie pojawiles? Juz myslalem ze Cie ktos porwal albo co.... albo co :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi