Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja teraz wróciłem z miasta i podjarany jak dziecko że znów ten paździoch jeżdzi :kox::decayed:

Gdyby ktoś chciał coś robić układem wydechowym to mam namiary na gościa, który pracuje w zakładzie obok carrefoura w czyżynach, ale oczywiście nie tam odbywa się robota bo ma już swój zakład dla "prywatnych klientów" :)

tak , skręca sie od podbipięty i ma tam działke na której dziala, byłem u niego juz kilka razy i polecam :good: dobry jezeli chodzi o tłumiki na imie ma Witek.

Trzeniek a preferujesz tez e- sex ? :decayed:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Trzeniu dziękuje i przepraszam

:good:

:decayed:[br]Dopisany: 30 Grudzień 2009, 16:17_________________________________________________Boseron , nie :tongue4:

Opublikowano

Piotrek dzis chyba odpadam z piłką bo nie mam zmiennika w pracy za duzo kombinowania, jade po COD6 do MM i będe ciupał całą noc :naughty:

Opublikowano
  • Autor

jade po COD6 do MM i będe ciupał całą noc :naughty:

COD6 ?? Chyba COD4 MW2 :gwizdanie:

Opublikowano

jade po COD6 do MM i będe ciupał całą noc :naughty:

COD6 ?? Chyba COD4 MW2 :gwizdanie:

własnie COD 4 MW2 niektórzy na to mówią częsc 6 , jak zwykle czujny Cuber :tongue4:

Opublikowano
  • Autor
:tongue4: :tongue4: :tongue4:
Opublikowano

możemy pograć po 22 jak ktoś chce :gwizdanie: :naughty:

Opublikowano

możemy pograć po 22 jak ktoś chce :gwizdanie: :naughty:

jak zdąze do tego czasu zrobic instalke i połapac sie o co biega bo przyznaje ze nigdy w to nie grałem ale juz mi sie podoba

a czy ktos moze polecic jeszcze jakies fajne gry na PC ? jak dotąd gram w Fife09 i NFS underground i są super, czy Fifa10 bardzo różni sie od 09 warto zainwestować :mysli:

Opublikowano
  • Autor

FIFA10 nie róźni sie wizualnie za bardzo od 09 ale ma kilka nowych bajerów :naughty:

Opublikowano
:hi: Panowie i Panie :D
Opublikowano
:hi::D
Opublikowano

WItam :hi:

Dziś założyłem HiD-a do paska i powiem wam, że jak w audi zajmowało to do godziny, to w pasku 4 :naughty:. Tu nie ma drucika, tylko taka blaszka i trzeba rozcinać kable od żarnika a później lutować. Efekt cieszy :good:

I co wam jeszcze powiem.. nie zamienił bym go na inne auto, jeździ się świetnie i bezawaryjnie :cool1:.

Panowie może jest ktoś to nie ma jeszcze planów na sylwka i chciałby iść do lokalu. Zaproszenie dla 2 osób posiadam. Kosztowało 400zł.

http://zajazdzagloba.com/galeria.html

Znajduje się 20km od Krakowa w stronę warszawy na trasie warszawskiej. Miejscowość WIDOMA.

Ja niestety nie dam rady iść bo Żona zachorowała i musimy zostać w domu ;(

Opublikowano
  • Autor

I co wam jeszcze powiem.. nie zamienił bym go na inne auto, jeździ się świetnie i bezawaryjnie :cool1:.

chyba nie wiesz sam co piszesz :gwizdanie:

Opublikowano

instaluje COD nie wiedziałem ze jest z tym tyle zabawy :gwizdanie:

Opublikowano

chyba nie wiesz sam co piszesz :gwizdanie:

nie no może tak być ale w takim razie poprzednia B5 musiała być niezłym trupem...

Ja od 2 lat nie miałem żadnej awarii

dołożyłem tylko kasę za własne rozkojarzenie (remont pompy)

a tak to tylko przeglądy i wiadomo , oleje , klocki itd...[br]Dopisany: 30 Grudzień 2009, 22:40_________________________________________________

instaluje COD nie wiedziałem ze jest z tym tyle zabawy :gwizdanie:

no troszkę jest , ale tylko na początku :wink4:

Opublikowano

nex zauwaz ze wczesniej miałes stary samochód b5 jest awaryjna wiem co mówie bo miałem ale pasek z 2003 i audi 2003 są tak samo bezawaryjne , przeciez to własciciwie ta sama klasa auta. mysle ze audi b6 tez bys oceniał na plus.

Opublikowano
  • Autor

to jak zainstalujesz i bedziecie ciupac w sieci to dajcie znac sms-em , ide odpalic PS3 :naughty:

Opublikowano

to jak zainstalujesz i bedziecie ciupac w sieci to dajcie znac sms-em , ide odpalic PS3 :naughty:

ok , dlaczego nie pytał mnie na jakim dysku zainstalować nie chciałem na C: :wallbash:

choc ja nie wiem czy dam rade sie z wami połączyć chyba ze mi powiecie krok po kroku co trzeba zrobić ,Cuber a jaki masz procek na swoim pc

Opublikowano

idę grać , jakby co to puść smsa :wink4:

na 10000000000000000000% pytało gdzie zainstalować :rolleyes:

Opublikowano
:hi: :hi:
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.