marcin j Opublikowano 25 Lutego 2008 Opublikowano 25 Lutego 2008 wszystkim. Nie ciekawie sie zapowiada bo po 1wszym ma ładnie kurzyć białym UUU a ja się już napaliłem na zmiane letnich , ale oczywiście miałem sprawdzić dokladnie prognozy. :confused4:
Cuber Opublikowano 25 Lutego 2008 Autor Opublikowano 25 Lutego 2008 A Ja mam juz letnie i mam to w nosie ze będzie kurzyć! :gwizdanie:
marcin j Opublikowano 25 Lutego 2008 Opublikowano 25 Lutego 2008 Cuber zobacz co zaproponowałem ci w temacie twojej b6 co myślisz o tym , przy czrnym kolorku i aluminiowych relingach byłby koks , a koszt nie jest wielki.
Cuber Opublikowano 25 Lutego 2008 Autor Opublikowano 25 Lutego 2008 Cuber zobacz co zaproponowałem ci w temacie twojej b6 co myślisz o tym , przy czrnym kolorku i aluminiowych relingach byłby koks , a koszt nie jest wielki. wiem wiem juz nad tym myslałem z miesiąć temu ale jakos nie chce inwestowac wiecej kasy....
Tytus Opublikowano 25 Lutego 2008 Opublikowano 25 Lutego 2008 A to masz taka folie aluminiowa jak w spozywczym sprzedaja? ... no wiec pytam co to jest?
marcin j Opublikowano 25 Lutego 2008 Opublikowano 25 Lutego 2008 wiem wiem juz nad tym myslałem z miesiąć temu ale jakos nie chce inwestowac wiecej kasy.... ahjo ,, :hi: :doh1:
mega13 Opublikowano 25 Lutego 2008 Opublikowano 25 Lutego 2008 tektura :th: eh...... Nie no spoko chłopak nie doczytał, pisało FOLIA REKLAMOWA
Gość Trzeniu Opublikowano 25 Lutego 2008 Opublikowano 25 Lutego 2008 A to masz taka folie aluminiowa jak w spozywczym sprzedaja? :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
mega13 Opublikowano 25 Lutego 2008 Opublikowano 25 Lutego 2008 A to masz taka folie aluminiowa jak w spozywczym sprzedaja? :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Szyderca...... :kox: :tongue4:
Tytus Opublikowano 25 Lutego 2008 Opublikowano 25 Lutego 2008 tektura :th: eh...... FOLIA REKLAMOWA no rzeczywiscie nie doczytalem, ale to nie powod zeby od razu tak sie smiac
sokolnh Opublikowano 25 Lutego 2008 Opublikowano 25 Lutego 2008 Mamy komplet na piłkę.... no i git, to gramy
Gość Trzeniu Opublikowano 25 Lutego 2008 Opublikowano 25 Lutego 2008 Jak dzieci, jak dzieci.... dokładnie... żeby to jeszcze były drużyny ale to mieszanina ludzi zebranych z przystanów pks,mpk,pkp...
sokolnh Opublikowano 25 Lutego 2008 Opublikowano 25 Lutego 2008 hehe, dopiero teraz rozkminiłem BMW - radość z jazdy :laghing2:
Gość Trzeniu Opublikowano 25 Lutego 2008 Opublikowano 25 Lutego 2008 hehe, dopiero teraz rozkminiłem BMW - radość z jazdy :laghing2: :th:
mega13 Opublikowano 25 Lutego 2008 Opublikowano 25 Lutego 2008 hehe, dopiero teraz rozkminiłem BMW - radość z jazdy :laghing2: A ja nie, nie rozumiem o co chodzi??
Rekomendowane odpowiedzi