marcin j Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Pablo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 kurde , ale mnie łapy bolą po tym CODzie tak napierdzielałem myszką po biurku że traciła zasięg a jest na BT :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david_n Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 tak napierdzielałem myszką po biurku że traciła zasięg a jest na BT :polew: skad ja to znam mi juz nawet koleczko nie dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 :decayed: k**wa bez skanera to c**j nie granie David powiedz lepiej ze to twoj brat grał za Ciebie a nie Ty :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david_n Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 slowo ja trzymalem karabin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 slowo ja trzymalem karabin no ale On robił całą reszte za Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 tak napierdzielałem myszką po biurku że traciła zasięg a jest na BT :polew: skad ja to znam mi juz nawet koleczko nie dziala ja ma laser BT , super do gier Cuber , skaner nie potrzebny [br]Dopisany: 05 Styczeń 2010, 01:12_________________________________________________ slowo ja trzymalem karabin no ale On robił całą reszte za Ciebie pod stołem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david_n Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 no: - tutaj jest! - gdzie ku**a?! - tutaj (pokazuje palcem) karabin mu wystaje - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 cześć Dziewczyny takie szybkie pytanko do Kercziego... czemu sprzedajesz auto na części? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 cześć Dziewczyny takie szybkie pytanko do Kercziego... czemu sprzedajesz auto na części? Czesc laseczka, Miron mnie podliczyl za wszystkie napisane posty u Was, i nie mam wyjścia :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 cześć Dziewczyny takie szybkie pytanko do Kercziego... czemu sprzedajesz auto na części? mniejsze prowizje na allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 w sumie to i tak powinieneś tą serię sprzedać więc masz teraz powód przynajmniej kiedy na spota do nas wpadacie? :gwizdanie:[br]Dopisany: 05 Styczeń 2010, 01:19_________________________________________________tzn kto by przywiózł Kercziego? [br]Dopisany: 05 Styczeń 2010, 01:20_________________________________________________ok idę stąd bo się tu nic nie dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 w sumie to i tak powinieneś tą serię sprzedać więc masz teraz powód przynajmniej kiedy na spota do nas wpadacie? :gwizdanie:[br]Dopisany: 05 Styczeń 2010, 01:19_________________________________________________tzn kto by przywiózł Kercziego? [br]Dopisany: 05 Styczeń 2010, 01:20_________________________________________________ok idę stąd bo się tu nic nie dzieje Robimy takiego troszke wiekszego spocika pod koniec marca, moze wpadniecie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Robimy takiego troszke wiekszego spocika pod koniec marca, moze wpadniecie?? do końca stycznia, może nieco dłużej jestem w PL więc raczej odpadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david_n Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 cza spindalac, czesc ludziska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 cza spindalac, czesc ludziska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 NIE SPAC!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 nie śpimy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david_n Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 no dobra, wstawac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi