Gość Trzeniu Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 od razu to mi się oberwało po uszach hehe wiesz jaki jest z tego plus? gorzej już nie będzie :decayed:
sokolnh Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 grosza to może nie - ale nie mów za co B6 kupiłeś :gwizdanie: ale on nie umie nawet painta włączyć :> Rafał , bo Ciebie mam od tego ciicho bo się Kamil obrazi na Ciebie włączyć mu włączę, ale jest problem bo nie idzie go nauczyć, że to nie swoim pędzlem powinno sie tam malowac
Gość Trzeniu Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Pamiętaj co zabrać na 1 spot : Moderator - 0,7 Finlandia VIP - 0,5 Finlandia Klubowicz - po kubełku z KFC a dla reszty po paczce fajek , ja palę Marlboro jak coś [br]Dopisany: 13 Styczeń 2010, 23:41_________________________________________________ grosza to może nie - ale nie mów za co B6 kupiłeś :gwizdanie: ale on nie umie nawet painta włączyć :> Rafał , bo Ciebie mam od tego ciicho bo się Kamil obrazi na Ciebie włączyć mu włączę, ale jest problem bo nie idzie go nauczyć, że to nie swoim pędzlem powinno sie tam malowac :polew:
solaris1984 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 No i dziękuję bardzo za informacje sokol Jak będę miał możliwość to na pewno się pojawię bo widzę, że atmosfera jest na nich very good zatem już kończę z tematem nowy + vag
marcin j Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 aha miron myśle ,żę nie ma Cie w niedziele , bo chciałbym się zjawić. :> możesz wpadać Zawsze tata mi mówił , żęby uważać jak robisz , a jak się go w pewenym momencie zapytałem. Tato co robić? To mi odpowiedział . : nie uważałeś jak robiłeś , to teraz rób jak uważasz. Więc wpadał nie bede
Tytus Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Pamiętaj co zabrać na 1 spot : Moderator - 0,7 Finlandia VIP - 0,5 Finlandia Klubowicz - po kubełku z KFC a dla reszty po paczce fajek , ja palę Marlboro jak coś Taniej go wyjdzie w ASO
Gość Trzeniu Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Pamiętaj co zabrać na 1 spot : Moderator - 0,7 Finlandia VIP - 0,5 Finlandia Klubowicz - po kubełku z KFC a dla reszty po paczce fajek , ja palę Marlboro jak coś Taniej go wyjdzie w ASO no to napisałem w pierwszej mojej wypowiedzi że w ASO mają :gwizdanie: chciałem mu dobrze doradzić to się obraził
Gość TrueOgre Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 aha miron myśle ,żę nie ma Cie w niedziele , bo chciałbym się zjawić. :> możesz wpadać Zawsze tata mi mówił , żęby uważać jak robisz , a jak się go w pewenym momencie zapytałem. Tato co robić? To mi odpowiedział . : nie uważałeś jak robiłeś , to teraz rób jak uważasz. Więc wpadał nie bede :polew:
marcin j Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 aha miron myśle ,żę nie ma Cie w niedziele , bo chciałbym się zjawić. :> możesz wpadać Zawsze tata mi mówił , żęby uważać jak robisz , a jak się go w pewenym momencie zapytałem. Tato co robić? To mi odpowiedział . : nie uważałeś jak robiłeś , to teraz rób jak uważasz. Więc wpadał nie bede :polew:
solaris1984 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Moderator - 0,7 FinlandiaVIP - 0,5 Finlandia Klubowicz - po kubełku z KFC a dla reszty po paczce fajek , ja palę Marlboro jak coś A może frytki do tego?? :gwizdanie:
sokolnh Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Moderator - 0,7 FinlandiaVIP - 0,5 Finlandia Klubowicz - po kubełku z KFC a dla reszty po paczce fajek , ja palę Marlboro jak coś A może frytki do tego?? :gwizdanie: w kubełku sa
Gość TrueOgre Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 trzymta się koniec prądu w knurowie ??
marcin j Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Moderator - 0,7 FinlandiaVIP - 0,5 Finlandia Klubowicz - po kubełku z KFC a dla reszty po paczce fajek , ja palę Marlboro jak coś A może frytki do tego?? :gwizdanie: Weż krate czystej i załatw nocleg i po sprawie , w ASO takich bajerów nie ma. Najważniejsze , że by mirona nie było , bo on potrafi zje.....c impreze. :>
solaris1984 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Moderator - 0,7 FinlandiaVIP - 0,5 Finlandia Klubowicz - po kubełku z KFC a dla reszty po paczce fajek , ja palę Marlboro jak coś A może frytki do tego?? :gwizdanie: w kubełku sa A nie może być po faworku ??
Gość Trzeniu Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 trzymta się Krzysiek ale ten Tomeks to leszcz
marcin j Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 miron do spania , bo żona Cię woła
Rekomendowane odpowiedzi