Cuber Opublikowano 22 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2010 hmmm kalesony nie no co Ty w firmie bym się ugotował
Gość Trzeniu Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 hmmm kalesony nie no co Ty w firmie bym się ugotował to w firmie tak zimno? aaaaaaaaaa no tak....... Cuber , jak to przystało na oszczędnego żyda , zakręcił kaloryfery :decayed:
Cuber Opublikowano 22 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2010 heheh spokojnie w firmie +25 ale byłem na magazynie i myślałem ze przymarzne do ziemi
KERCZI Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 alfeeeeeeeee???? nie mogles wybrac sobie czegos innego? Jakijs b8 ? Jak to jest ze prezes w firmie nie moze decydowac czym ma jezdzic?!
Cuber Opublikowano 22 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2010 Jak to jest ze prezes w firmie nie moze decydowac czym ma jezdzic?! też sie dziwie
Gość Trzeniu Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 alfeeeeeeeee???? nie mogles wybrac sobie czegos innego? Jakijs b8 ? Jak to jest ze prezes w firmie nie moze decydowac czym ma jezdzic?! no do AUDI to przepaść , niestety... dioble tasmański [br]Dopisany: 22 Styczeń 2010, 11:53_________________________________________________ Jak to jest ze prezes w firmie nie moze decydowac czym ma jezdzic?! też sie dziwie szydera konkret
Gość Trzeniu Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Alfa Romeo 159 zajefajne autko z wyglądu tak , jeśli zaś chodzi o prowadzenie względem Audi...
jarko Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Alfa Romeo 159 zajefajne autko z wyglądu tak , jeśli zaś chodzi o prowadzenie względem Audi... A tam prowadzenie. Takie auta kupuje się dla wyglądu i sie na nie patrzy
KERCZI Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 fajna ta alfa, meskich modeli nie bylo??? :polew:
Cuber Opublikowano 22 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2010 fajna ta alfa, meskich modeli nie bylo??? :polew: Nie przesadzaj, całkiem całkiem jest i mnie sie podoba fakt środek a raczej konsola środkowa taka troszke do pupy ale reszta jest
jarko Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Fakt, środek mocno średni... Taki trochę beemką zalatuje z navi trochę lepiej wygląda Zewnętrznie jednak w tej klasie moim zdanie to jedno z najładniejszych aut
sokolnh Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Alfa Romeo 159 zajefajne autko z wyglądu tak , jeśli zaś chodzi o prowadzenie względem Audi... A tam prowadzenie. Takie auta kupuje się dla wyglądu i sie na nie patrzy czy ja wiem alfe sie koszmarnie prowadzi jak sie przechodzi z audi czy bmw i mimo ze jest ładna to bym sie na nią nigdy nie zdecydował, a rozważałem to przy kupnie auta wnętrze tez jest spoko, chociaz niektóre materiały ponizej krytyki
KERCZI Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 oj przeciez musialem Mu dopiec Autko ladne, ale to niestety włoch :/
jarko Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Alfa Romeo 159 zajefajne autko z wyglądu tak , jeśli zaś chodzi o prowadzenie względem Audi... A tam prowadzenie. Takie auta kupuje się dla wyglądu i sie na nie patrzy czy ja wiem alfe sie koszmarnie prowadzi jak sie przechodzi z audi czy bmw i mimo ze jest ładna to bym sie na nią nigdy nie zdecydował, a rozważałem to przy kupnie auta wnętrze tez jest spoko, chociaz niektóre materiały ponizej krytyki Wsiadam do astry mojej żony i aż tak bardzo nie dramatyzuje, a podejżewam że w alfie jest znacznie lepiej. Zależy jakie kto ma do tego podejście. Dla mnie taka alfa byłaby kolejnym motoryzacyjnym doświadczeniem i chętnie bym taką kiedyś zakupił
PABLO Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Panowie dzisiaj otwarcie największego klubu w Krakowie na ul. Kościuszki 3, jak coś to mam jak na razie 2 wolne miejsca w rezerwacji :gwizdanie: http://www.fashiontime.pl/
siemian Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 uuu Pablo doorselection... coś czuje że Adidaski dziś zostają w domu
Rekomendowane odpowiedzi