Wąski Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 Jarko http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,35798,7518504,Uwaga__90_zl_za_kilometr_pseudotaksowka.html
siemian Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 Siema taki piesek bedzie buahahha, to faktycznie nie duzy, no ale sadzac po tym co Siemian mowil ze pozar u Niego w samochodzie tez byl nie duzy...to moze sie zdarzyc :polew: :polew:
seba1-2 Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 witam, pany mam pytanie potrzebuje kogoś kto ma spawarkę do plastiku i wie do czego służy bo po paprokach poprawiać mi się nie chce :gwizdanie: zderzak s4 do naprawy jest... ;(
KERCZI Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 witam, pany mam pytanie potrzebuje kogoś kto ma spawarkę do plastiku i wie do czego służy bo po paprokach poprawiać mi się nie chce :gwizdanie: zderzak s4 do naprawy jest... ;( gosc przy 29listopada.. Zna sie na rzeczy i jest tani
siemian Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 witam, pany mam pytanie potrzebuje kogoś kto ma spawarkę do plastiku i wie do czego służy bo po paprokach poprawiać mi się nie chce :gwizdanie: zderzak s4 do naprawy jest... ;( gosc przy 29listopada.. Zna sie na rzeczy i jest tani Kerczi już u niego dwa razy spawał podłużnice :polew: :polew:
KERCZI Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 witam, pany mam pytanie potrzebuje kogoś kto ma spawarkę do plastiku i wie do czego służy bo po paprokach poprawiać mi się nie chce :gwizdanie: zderzak s4 do naprawy jest... ;( gosc przy 29listopada.. Zna sie na rzeczy i jest tani Kerczi już u niego dwa razy spawał podłużnice :polew: :polew: cos pomyliles, choc u Ciebie to praowdopodobne, po spaleniu trzebabylo ciac koszty i wstawic plastikowe podluznice
PABLO Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 Jarko http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,35798,7518504,Uwaga__90_zl_za_kilometr_pseudotaksowka.html O f*ck 90zł/KM mają interes :decayed:
siemian Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 jarko kasuje podobno 180zł za km :polew:
PABLO Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 jarko kasuje podobno 180zł za km :polew: Dlatego coś mi wspominał ostatnio że na wakacje będzie B8 3.0 TDI Q w Avancie Pier***i idę tam robić :polew:
KERCZI Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 Pablo czy na agd mozesz zalatwic znizki w mm? Czy Twoja wladza nie siega tego dzialu?? [br]Dopisany: 02 Luty 2010, 15:26_________________________________________________
PABLO Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 Pablo czy na agd mozesz zalatwic znizki w mm? Czy Twoja wladza nie siega tego dzialu?? Mogę tylko zależy na co i ile można z tej ceny zjechać, pamiętaj że na produkty z gazetki już nie da rady zejść z ceny. A moja władza sięga granic całego sklepu A w tym momencie nie mam żadnej władzy bo jestem na urlopie
PABLO Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 :polew: :polew: f*ck Off Muthafucker siemiano house :kox:
david_n Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 :polew: :buahaha: :buahaha: urwa padlem.
Gość Trzeniu Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 Cuber , wyzdrowiałeś? taaaaak pić już mogę jak coś obsesja jakaś chodzi mi czy jak coś to dzwonić jutro?
Rekomendowane odpowiedzi